Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtzyx
tag
Ha már hajók: dobnátok 1 linket a táblázatra? Lenne némi frissíteni való.
-
duvi
nagyúr
válasz Malibutomi #22045 üzenetére
-Ha neked se segít a USER mappa törlés és visszaállítás, akkor ajánlom ezt a profilt. Csak bemásolod és a Saitek Profilerben betöltöd. Tegnap teszteltem vagy 2 órán át és minden rendben működöt.
-Szomorúan tapasztaltam az Avenger nerfelését Az orr gépágyú már korántsem olyan jó és a lőszer is kevés hozzá. Lecseréltem lézerekre a fegyvereit, de itt meg kevés volt az energia és hamar túlmelegedett. Az Aurora LN majdnem olyan erős most mint az Avenger, csak a páncélzata gyengébb. A Mustang Delta durván darál, csak a pofonokat kevésbé bírja mint az Avenger. -
PenguinTea
csendes tag
Csak a mustang betában van beépített lakóegység?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz PenguinTea #22055 üzenetére
valószínűleg igen!
Én a versenyhajókban, sőt a deltában sem találtam ilyet!
-
Yllgrim
őstag
válasz PenguinTea #22058 üzenetére
En a Retaliatort neznem meg, illetve milyen felszereltsege lesz tutira na meg mennyire modularis, milyen modulokkal lehet alakitgatni. Retaliator melle a masik versenyzo egy constellation lenne, meglassuk ezt, utana raerek agyalni.
Lassan csuroghatna nemi info ezekrol. Cutlassok is elegge atszerelhetoek lesznek belulrol, meg a Redeemer is, ezert elmelkedem mi a jobb, de majd ha mar mindketto megjelent, addig nem erdemes matatni.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
duvi
nagyúr
válasz Szőrös #22057 üzenetére
Remélem, mert maga a hajó nagyon tetszik. Tolom is rá az upgradet, amint kijön az erősebb változat Az LN viszont kellemes csalódás volt. Most próbáltam ki először az upgrade után. Határozottan életképes ezzel a felszereléssel Még a vanduul swarm is élvezetes volt vele.
-
Volfram42
senior tag
válasz Drenadar #22056 üzenetére
Remélem, hogy az is lesz annyira moduláris, hogy be lehessen tenni mondjuk a Deltába. Ott fegyverraktár van, de kézileg kell újratölteni. Nem tudom, lesz-e idő csata közben kiszállni és ezzel bíbelődni. Ha lehet akkor én szerintem a béta lakórészét betenném oda. Már is lenne egy távolsági vadászom.
Tényleg, azokat a hajókat amiken nincs zsilip el lehet majd hagyni, illetve vissza lehet szállni az űrben?
Ha van rajtunk szkafander akkor csak engedik, hogy kilebegjünk az ülésből.Menthirist: köszi a videót, lesem is.
Ezt a listát múltkor találtam reddit-en. Valaki szépen megcsinálta az összes hajó valószínűsíthető állapotát.: [link]
tigerwolfhun: Én is azt hittem, hogy töbszemélyes lesz. Lehet csak a nehéz vadász kategória miatt. Azok sokszor voltak azok a második világháború alatt. Illetve kétmotorosak voltak, bár itt ez nem számít már.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
tigerwolfhun
csendes tag
Ha jól értelmeztem a buldog egyszemélyes hajó lesz, bár először énis multi-crewnak értelmeztem.
Bulldog is known to be an extraordinarily sturdy spacecraft, with multiple backup systems not commonly found in single-seat ships. -
tkondor
tag
épp most lestem meg a PAX videót, és le a kalappal a hipertér előtt, nagyon túlszárnyalták az elvárásaimat, gratula CIG
Star Citizen nick: Horus
-
Yllgrim
őstag
válasz tkondor #22064 üzenetére
Lesz vele gond rendesen, foleg az elejen, sokat kell majd gyakorolni a betaban, mert ha el kell kerulni azokat a keresztbe kasul logo akadajokat akkor eleg razos is lehet
Ha beleakadsz es torott szarnyakkal kerulsz ki akkor meg ugyis mindegy
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz tkondor #22066 üzenetére
Azokon igen. Fizetségért. Gond akkor lehet, ha te térképezel fel egyet. Illetve lesz néhány olyan is, amelyekhez nem lesz fix itiner, változtatják majd az alakjukat. Méretbeli különbségek is lesznek; több közülük nem lesz járható capital ship-pel, néhányon meg csak egyszemélyes gép csusszanhat át.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
tkondor
tag
válasz GypsFulvus2 #22067 üzenetére
na akkor jól tudtam, az jó, hogy változtatni fogják az alakjukat
Star Citizen nick: Horus
-
Yllgrim
őstag
válasz tkondor #22068 üzenetére
Azt hiszem a jovoben biztosito tarsasagot mukodtetni elegge rizikos lesz Legalabbis koltseges
-
kurtzyx
tag
Perpillanat így néz ki az acc:
Avenger pack + avenger upolva 315pre
AC pass
freelancer
omega packHa jól emlékszek anno vmi olyasmiről volt szó, hogy az omega pack ad egy + legénységi tagot vagy slotot? [játszható karakter az előző halála esetére.]
Ez konkrétan mitől is függ? packenként jár 1 emberke vagy amíg az omega megvan addig 2 van?Az apropója a dolognak: Még az áfa téma bejövetele előtt tudnék csinálni 1 olyat, hogy:
Exchangelem az avenger packet és az ac passt ebből felhúzom az omegát gammán keresztül deltára a freelancert pedig maxra majd veszek egy Mustang Betat. Vagy vmi ilyesmi.A terv az, hogy kezdéskor legyen egy hajóm szállításra, harcra és felderítésre. A kérdés már csak az, hogy mi lenne a jó arány.
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #22069 üzenetére
Nem is tudom, hogy lesz az jól megoldva. Mert az ígérték, hogy nem lesznek magasak a költségek, de ha belegondoltok, akkor simán el lehet veszíteni egy hajót havi 10 alkalommal is (persze nagyon változó, hogy ki hányszor robban fel vele). Melyik biztosító állna egy ilyen pilótának bármit? És ha állná is, ki az aki vesz egy hajót, aztán köt rá egy biztosítást, aminek az értéke 10x nagyobb, mint a hajóé. Ok, hogy részletfizetés van gondolom, és ott gyorsabban megy az idő, tehát a nálunk 6 hónap ott évek is lehet, így mondjuk naponta-hetente vonhatják le a biztosítás költségeit tőlünk, de akkor is 3-4 naponta vagy hetente kifizeti a hajója árát a példa alapján az ember.
A biztosítás akkor jó, ha nincs sok baleset, és úgy nagyon kis összegek berakásával lehet fizetni, de itt olyan lesz, mintha csak félretenne az ember a következő hajójára egy kis pénzt előre. Feltéve, hogy a biztosítók életképes vállalkozás modellje alapján működnek majd a PU-ban.(#22071) kurtzyx
Ez így jól hangzik, ahogy leírtad a hajókat.(#22072) Drenadar
Én úgy tudom nem minden pack, mert a player karakter packján nem lehet NPC hely. El kell dönteni majd, hogy átalakítod e a packaget NPC hellyé (persze minden megmarad rajta, de ha a többi packaget eladod, akkor nem lesz kivel belépned).(#22071) kurtzyx
Az NPC meg nem a halál esetére való, az egy sima legénységi tag lesz, akinek nem kell perkálni a szolgáltatásaiért. (Ingyen rabszolga.)[ Szerkesztve ]
-
kurtzyx
tag
válasz Drenadar #22072 üzenetére
Értem, ty.
Végül is logikus, gyakorlatilag játék példányokat adnak hozzá amiben van 1 npc.. remélhetőleg .Mustang Beta-t használ vki?
Az orron lévő 2 ágyú az gimbalos?? így kép alapján eléggé annak tűnik a Cx Sx besorolásról én meg meg nem mondom, hogy mi az isten akar lenni.. 315pre próbáltam rá műteni a hornet gimbal foglalatait de nagyon nem akarta így meg 2 rögzített ágyúval eléggé életképtelennek tűnik egy kicsi gimbalos géphez vagy a freelancer durhoz képest. -
Drenadar
Topikgazda
válasz mrfire #22073 üzenetére
Ez egy játék... valahol meglesz az egyensúly, de alapjába véve nem lehet az embert ilyennel büntetni. Játszani szeretne, kikapcsolódni. Ha most sokszor elveszted a hajód, akkor majd közlik hogy sorry nem kapsz biztosítást? Élveznéd a játékot? Főleg, hogy lehet sokszor nem is a te hibád volt?
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #22075 üzenetére
Hát a CCP sem volt szívbajos. (az EVE fejlesztője). Ott eleve csak a T1 hull változatára lehetett biztosítást kötni és ott sem kaptad vissza az egész pénzt még a legkomolyabb biztosításra sem. A modulok nem lehetett, a T2 vagy faction variánsokat meg csak eleve T1 árban lehetett biztosítani és ott gyak. minden hajót át tudál számolni RL pénzre, szóval tudtad mennyire fáj, vagy ingame mennyit kell érte melózni. Még is 12 éve megy az az izé. Szóval akár működhet is, hogy felmondják a biztosításod. Legalább az emberek vigyáznak a dolgaikra. Nekem jobban tetszik mint amikor a pve-nek, pvp-nek semmi tétje.
szerk: Nekem valamit patchel a játék...
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #22075 üzenetére
Értem, hogy játék, de közben azt mondják a gazdasági rendszer meg ilyen meg olyan tuti lesz és teljesen valóságos meg minden. Az EVE-ben azzal oldották meg, hogy nem kaptál csak egy keveset vissza, de itt megígérték, hogy visszaadják az egész hajót (cuccok nélkül ugye, de az most nem lényeg, ahogy az sem hogy a nagyobb hajókat késéssel kapod vissza, a kicsiket meg elvileg jó hamar), vagyis egy kalóz haverommal ellopatom a hajómat, és akkor osztozunk míg nekem a biztosító tejel. Ezt érnék el vele, ha rosszul készítik el, úgy hogy játék szinten maradjanak a biztosítási költségek.
Nem hiszem, hogy biztosítási csalások után fognak nyomozni.
De apropó játék, szerinted mennyit foglalkoznak a játékélménnyel, ha ezt még megkoronázzák azzal, hogy a sokadik elvesztés után még napokat, heteket, hónapokat kell várnod, hogy visszakapd a hajódat?
(#22077) Drenadar
Ja, kb. erre számítok, hogy nem lesz mindenkinek biztosítása.Egyre többet ér a szememben az LTI... Lehet kéne szerezni egyet valamikor mégis.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz kurtzyx #22074 üzenetére
Nem gimbalos, hanem C4 turret. Vagyis ember nélküli torony. Kicsit bugos még. Előre úgy enged lőni, mint ha gimbalos lenne. Azaz kis szögben. Hátra is csak egy fix pontba. Egyik nap viszont a fejkövető miatt bebuggolt a pilótám és a fülke fölött volt a nézőpontom. Akkor engedte minden irányba lőni, kivéve ott ahol a lábakat is bedarálta volna.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #22078 üzenetére
Hat legalabb egy LTI-s hajo legyen, mert hat ki tudja. Azt mondtak hogy elvileg nem lesz akkora ugy a biztositas, azert nem feltetlen akarok erre hagyatkozni, lesz 2 LTI hajo, meg 2 24 honapos biztositassal, azokkal ki kell hogy jojjek. A Delta-n marad a 2 honap, az annyira nem izgat, azt ilyen kisero NPC hajonak szanom, ha nagy hajot kitolom.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Engem még mindig foglalkoztat ennek a doboz rendszernek a kiaknázhatósága.
1. Lehet hogy érdemes lesz nagy csapatban (egy dobozt majdnem kitöltve) szállítani nagy hozammal tulajdonképpen veszélytelenül. Csak azt kell majd kiszámolni mi éri meg jobban veszélytelen rendszerekben egyedül furikázni vagy nagy csapatban veszélyes helyekre.
2. Mi van akkor, ha fenntartasz két accountot és azt csinálod, hogy feladsz hirdetést árú szállításra adott helyre egy nagyon kalóz környékre, ember bevállalja felveszi az árút és fizetés szállításkor. A másik emberkémmel meg odaállok a végcélhoz és levadászom. Elszedem az árút nem kell kifizetnem és még a hajóját is lenyúlom. Ez über genyaság, de jelen helyzetben elő lehetne vezetni az infók alapján.Na üdv: Drebil
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #22043 üzenetére
Ez kicsit érdekes volt... eddíg fel voltak készülve rendesen, mostmeg mintha 3 embert odaküldtek volna hogy beszéljenek mit látnak a képeken... ezmiez?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Yllgrim #22082 üzenetére
Jó de a Retaliator még mindig kérdéses hogy milyen utakra érdemes majd beindítani
(Szerintem ha az ember átalakítja full szállítóhajóvá még akkor sem biztos hogy lesz akkora raktere mint egy taurusnak... -De ilyen eretnekséget én nem fogok megtenni... mert ahhoz a tornyokat is le kellene szedni...)
[ Szerkesztve ]
-
kurtzyx
tag
válasz Volfram42 #22081 üzenetére
Nos a videókon amit én találtam simán előre lőnek de ahogy megnéztem magát a hajót hangár videókon ennek körbe kellene majd forognia a végleges verzión nem? [ill. nem lehet rakétát tenni a bétára]
A 315P-n 1 gimbal slot van de azt meg ugye elfoglalja vmi scanner szerűség ami nyilván nem árt ha felderítő hajót akarsz azon felül 2 rakéta felfogatás van és 2 fix gun.
Hmm kérdés, hogy vajon hány rakétát lehet rátenni a 315pre class 3 size 3 besorolást kapott, a hornetét próbáltam rá aplikálni de nem engedte. [pedig op lett volna ] Az tuti, hogy a hornet gunjait fel lehet rakni a szárnyra és a gimbal slotra is. Ezzel kapcsolatban van 1 érdekes bug: ha 315pről le szeded a scannert v mi az istent akkor utána csak a játék újraindításával tudod vissza varázsolni mert nem engedi vissza tenni a holotableön. [van vmi fura jószág még a holotable menüjében vmi felszíni járkáló jószágnak tűnik 1 ágyúval az elején, arra is érvényes ez a bug]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz kurtzyx #22088 üzenetére
Igen van scanner, és vannak olyan bevonatok tárolók amiken nem tud átmenni a scan
(#22086) mrfire: FUN!
A másik, hogy a szárnyak alatt is lesznek nagy rakéták... kérdés hogy esetleg lehet e kicserélni kisebb rackekre? (mint pl ami a connien van?)A másik, hogy állítólag 720 egységes a bomba tárolója (jelenleg). Nah most ha azt nézzük hogy fele ennyibe kerül egy taurusz aminek mennyi is? 1900 egység?
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz kurtzyx #22087 üzenetére
Az hátra most is tud lőni. AC-ban nyomd meg a " . " billentyűt és egy kamerán át látsz majd hátra. Ha lősz akkor lőni is fog az a kis torony hátrafelé is. Körbe is fordul rendesen. A jelenlegi bug az az, hogy előre csak kis szögben lő. Nagyobban kellene. Erre írtam, hogy sikerült is már lőnöm vele oldalra, csak be kellett bugolnia a pilóta magasságának. És hátra is csak egy fix pontba lő jelenleg.
Az a lépegető az egy fegyverplatform. A régi hangárverziókban volt lőtér és ott kipróbálhattad a fegyvereidet azon az állványon. Fegyverállvány
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #22085 üzenetére
Sok mindenre jo lesz, az eros pancelzata miatt akarhova elvihetem, a torpedokat kiszedem, oda betolom a szajret, a tornyokhoz hozza sem kell nyulnom, csak ha szenzorokat akarok.
Nagyon kivancsi vagyok hogy lehet alakitgatni, a SQ42 miatt a Retaliator egy fontos hajo, a tervezoi szeretik es jol fog kinezni is, kell ra remek legenyseg es hadd szoljon, a hatar a csillagos eg
Egy Enterprise kaliberu hajora leszek kivancsi, ez meg a Constellation kategoriaju hajok, 4-5 fos legenyseggel meg a Millenium Falconok.
Amugy a Cegnek kellene egy zaszloshajo... Ha valaki majd lat egy Phoenix Upgradet, szoljon legyszi, elkulonitettem ra egy kis penzmagot. Azt fel lehet szerelni rendesen, lakitgatni, van vadasza, roverja, eros energia rendszer, pajzsok, fegyverek dogivel, a csajokat es a piat en allom
(#22089) Drenadar: nem sok aru a lenyeg, hanem az ertekes arut viszed ezzel Ebbol nehezebben csavarnak ki, foleg ha meg kisernek is paran.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #22089 üzenetére
Én már nem nagyon hiszek abban az 1900 egységben. Full nem reális, kb. olyan a helyzet, mint az Avenger orrán anno az s5-ös fegyver. Aztán 2.0 elején vagy a PU elején meg majd kinevetnek, hogy az egy baromság volt, ami oda volt írva, mint a 10FTP-ben az Avenger esetében...
Kb úgy saccolom, mármint az erről készült videók alapján gondolom, hogy reálisan elég közel lesz a rakterének mérete a Freelancer Max-éhoz is. Így azt tekintve, hogy a Retailator mennyivel jobban meg fogja tudni védeni magát, nem sajnálnám azt a kis pluszt a Taurustól. Én inkább ingame szereznék Retailatort, de szerintem meg fogja érni.
-
Yllgrim
őstag
válasz ttamashu #22093 üzenetére
Szurke piac, ird be keresobe reddit star citizen trade, nem hivatalos, de nem is illegalis, amolyan szurkezona. En mar vettem itt hajot, csak verified Paypal, ugy vedve vagy. Ha meglenne a masik Heraldom, elpasszolnam.
(#22094) Drenadar: En a rossz fiukat rakom oda megkotozve, aztan repules kozben lemerem, milyen gyorsan nyilnak ki az ajtok Ha mar a hajo alatt nem tudom athuzni, a kis lyukon meg tudom nezni hogy megy ki mondjuk 2 cm-es eleg kezdesnek
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz outsidernpc #22097 üzenetére
biztos hogy ez még működik? Csak mert én pl a hornetről nem tudtam leszedni a gimbalokat...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, 8x 10/100/1000 Mbit/s RJ45, DIN-sínre
- swith játékok eladóak (3 fèle, bontatlan is.)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest