- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Sound and look of Idris bow cannon firing [link]
Ops edit: ez nem hivatalos, egy fanmade videohoz keszult.
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
Coyote05
tag
E-mailben jött éppen:
"Thanks to the great work by the Live Ops, Backend and UI teams, we're moving up the release of the Regional Servers to 2.6.1, so players will be able to choose which server (North America, Europe, or Australia) they join to ensure the best connection possible. Once these are running, we’ll be able to run more tests to assess whether more locations will be needed."
Star Citizen: CoyoteHUN
-
veterán
ha nekem beáll 50-70 msec alá, én már fene boldog leszek. EUNE lol szerverekre 30 msec körül vagyok.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
vaakuum
addikt
válasz Stilinski #45006 üzenetére
Tegnap rájöttem, mihez hasonlított nekem ennek a hajónak az eredeti, kerekebb hasú változata.
Egy [szakállas agámára]"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
pgabor26
tag
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
cskamacska
addikt
Kíváncsi leszek hogy oldják meg a vonósugár használatot, a hajón kívüli tárgyak manipulálását, és a loot tolást.
Régi játékokban(meg most az Arena Commanderben) egyszerű volt az élet, a csúnya ellen kimúlása után kiesett belőle a nyuszitojás, az ember hajója meg mágikus gravitációs fénycsóvával a testéhez édesgette, majd menten asszimilálta. De azért egy magára valamit adó space simben csak nem csinálnak olyat, hogy a hajó lefejeli a sodródó űrbőröndöt, az meg hirtelen megjelenik a csomagtartóban leszíjazva.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Stilinski
aktív tag
válasz cskamacska #45016 üzenetére
Az egyik verzió szerint a lootolás "kézzel" történne, magyarul át kellene menni, vagy vonósugárral megfogni és áthúzni a ládát a saját hajónkra.
star-citizen.hu
-
pgabor26
tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz Stilinski #45015 üzenetére
Az elején az a pár mp többet mond mind a többi része, én amúgy végnéztem tegnap, érdekes volt amúgy meg közben alatta is új zenék mennek.
(#45020) Stilinski Hát pedig ez szerintem mestermű... volt már sok SC videóban de unhatatlan... csukott szemmel, fejhallgatón... OMG.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kb 2 éve nem jártam itt. Felraktam a játékot azért fejlődött rendesen.
Habár egyből úgy indult hogy elfogyott a memória és kilépett. Igaz ami igaz két éve 32gb ramom volt most már másik gépem van és csak 16gb van benne de tudom csak valami bug miatt lépett ki.
Na a lényeg hogy milyen módon tudnám növelni a FOV-ot mert a túl kicsi miatt nem tudok vele játszani?
A másik meg a motion blur amit ki szeretnék kapcsolni valahogy?[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz MasterDeeJay #45022 üzenetére
Jelenleg egyiket sem lehet még módosítani, max konzolból.
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz MasterDeeJay #45024 üzenetére
Ezt találtam, user.cfg-be mehet:
"CL_fov = xx"
"r_MotionBlur = 0"Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
Volfram42
senior tag
válasz MasterDeeJay #45026 üzenetére
Én még az r_vsync 0 -át szoktam használni. Ez is ad egy kis fps-t.
Viszont r_motionblur 0 . Nincs = jel. Legalábbis régen nem kellett.
A 0-át a numerikuson használtd, mert a megszokott 0-a hívja elő és zárja be a konzolt. Persze ha nem csinálsz user.cfg-t.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
-
SkyS1gn
félisten
Igen, megbeszéltük, ezeket a módszereket én is ismerem csak nem szeretem használni a minőségük miatt, azthittem tényleg meg lehet venni, totál félreértettem
-
pgabor26
tag
-
pgabor26
tag
PTU-n a 2.6.1. Én még nem kaptam meghívót.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pgabor26 #45040 üzenetére
"Two aspects of our ongoing network refactor have come online - the first iteration of Serialized Variables and Network Message Ordering.
Serialized Variables replaces some of the original aspects of CryEngine for handling data (aspects and class members) previously serialized by CryEngine NetSerialize calls. In simpler terms, it's a much more lightweight means for handling update messaging on the network, with reduced risk of updates being lost in caching or other processes - and reducing lag.
Strictly Ordered Network Messaging moves the game away from CryNetwork client-server handling of networked objects, over to our new token system with a strict priority system for managing messaging between client and server nodes.
Mega Map
The new Mega Map system allows for much quicker loading time when switching between maps.
In this initial release it will only be enabled for single player maps (Hangars and single-player Arena Commander), but we will be expanding this to include multiplayer maps in a future release.
Multi-Region Servers
We now have servers available in the US, Europe and Australia!
You can choose what region you would like to connect to via an optional drop-down, when connecting to any multiplayer instance.
Selecting "All" will currently default to the US servers, but that will change as we build and improve on the functionality of our region support."Yey
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
pgabor26
tag
válasz Menthirist #45041 üzenetére
Igen, épp most olvastam végig, izgalmas lesz. Remélem, megint hamar kapok meghívót.
-
vaakuum
addikt
válasz pgabor26 #45040 üzenetére
Öööö, most hirtelen megint nem vagyok képben, a PTU az melyik? Az az alap tesztszerver, vagy pedig a tesztszerver tesztszervere?
Összefoglalóba nem írná bele valaki ezeket az elnevezéseket?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
veterán
válasz vaakuum #45043 üzenetére
A PTU az, amit egy folyamatosan növekvő halmaza a játékosoknak kapja meg, amíg ki nem megy élesbe.
https://robertsspaceindustries.com/faq/faq-ptu[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Menthirist #45044 üzenetére
Oké, akkor a teszt tesztje ..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #45041 üzenetére
Na, kiváncsi vagyok jobban fut-e majd az universe meg a SM mennyire laggol
Tudom ez még nem a nagy uj netkód de talán a PU is jobban hasít.Ezután viszont tényleg a 3.0 jön yay!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok