- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sambenez
addikt
válasz Mr.Csizmás #20553 üzenetére
Ráadásul nem is zewa és nem is wc papír amiről írt.
-
Geo19870322
tag
Én itt szoktam venni.
Szerintem a legjobb árérték arányú törlő.
Törlőpapír -
MODERÁTOR
-
CHIPman
nagyúr
Azért annyit még lehetne beszélni róla talán, hogy akkor mi ajánlott helyette, ami nem a smirglipapírral van rokonságban, és nem is kell 2 lap ahhoz, amihez a még normális Zewából 1 is elég. Lidlben a 4 rétegű rózsaszín csomagolású működött, amíg nem került 2x annyiba egy tekercs, mint a Zewa alapáron.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
DrBubo77
veterán
Van kuponod monitorra, ha a csíknál elvágom a monitort?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Fifi
őstag
válasz csondes #20550 üzenetére
Ezt a Zewa WC papír best buy árat nem értem.
eMAG link alapján 10490,-Ft/24 tekercs = 437 ,-Ft/tekercsA DM-nél alapáron ez fele ennyi: 3.299,-Ft /16 tekercs = 206,-Ft /tekercs
és ehhez még hozzájön a 25x pont.Benézek valamit és nem ugyanaz a két termék?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Lenor 6x1.42L öblítők, 833 ft/L 7099
szerk. van 6x1.8L is, ofc olcsóbb, 657 ft.[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Madoc
veterán
válasz Bogyi007 #20576 üzenetére
Ez növényi "sajt", legjobb tudomásom szerint.De látom a linken hogy trapista . Nálunk a kis boltban kérdés nélkül növényi trapistát adnak a csajok. "Ugyanolyan sajt" volt a válasz mikor kérdőre vontam őket.[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Louro
őstag
válasz Mr.Csizmás #20574 üzenetére
Ettől már csak a tudás olcsóbb. Sokan nem is tudják miért használják az öblítőt. Max az illat miatt. Ha szárítógépe van, akkor közvetve többet is fizet az ember az öblítő tulajdonsága miatt.
Szüleimtől úgy tanultam, hogy kell, de sok éve már nem használok és semmi hiányérzetem sincs. Régen sem éreztem, hogy annyira illatoznának a ruhák. Kicsit olyan, mint amikor több különböző, illatos kenni magunkra. Külön-kupon jó az illata, de együtt....
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Geo19870322
tag
Sziasztok. Müller szombat mikor lesz nem tudja valaki?
Mikor volt utoljára? -
perempe
addikt
Múlt héten két napot voltam szállodában, a papír vmi pocsék minőség volt, az orromat nem tudtam kifújni. Le kellett volna fényképeznem, megmondtátok volna, hogy milyen márka.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
addikt
válasz Mr.Csizmás #20585 üzenetére
Eszemben volt.
Prága volt amúgy, ott is ment a Zott Szívecske joghurt, reggelire fogyaszthattam volna.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
veterán
Csipkebogyó szörpöt látott valaki mostanában valahol?
Természetesen "spórolós" áron keresek ilyesmit, nem aranyáron
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
zoltan6
őstag
válasz Donki Hóte #20590 üzenetére
-
veterán
válasz zoltan6 #20592 üzenetére
Sokmindent megcsinálunk otthon az asszonnyal magunk, mert nagyon sok minden megterem a ház körül, vagy a falu végén (bodzavirág szörp, kovászos uborka, savanyított jalapeno paprika, fügelekvár, házi erőspista, házi kecsöp, stb.), de a házi csipkebogyó szörp totális kudarc volt
Eleve ott kezdődött a problémák sora, hogy mire leszedtünk szűk 2 kilónyi csipkebogyót, addigra a vadrózsa szára annyira összeszurkálta az ujjainkat, hogy egy hónapig esélyem sem volt ujjlenyomattal feloldani a telefonomat (és belépni az ujjlenyomattal védett alkalmazásokba)
Az is egy jó vicc, hogy húsdarálón daráljuk le a bogyókat. Meglepő, de a csipkebogyóban lévő magok kib.szottul kemények, ha kisebb lyukú szitát tettünk a húsdaráló végére, akkor folyton elakadt, ha nagyobb lyukút, akkor meg alig megzúzva áttolta a bogyókat a spirális betét.
Aztán a végső döfést az vitte be, hogy a magok nagyon szőrösek, ezek a szőrök minden szitát, szűrőt nagyon gyorsan eltömítenek, legalább 1000 Ft-nyi szűrőpapírt elhasználtunk az áztatott lé megszűréséhez (pedig gondosan át kell szűrni, mert ez a bogyókban lévő belső szőr nagyon allergén ).
Szóval abban maradtunk, hogy ilyet nem csinálunk többet. Viszont ha 2600 Ft litere, akkor inkább lemondunk erről az élvezetről
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest