-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
-
perempe
addikt
Nov. 28 és jan. 4 után sikerült vennem Mizo UHT-t!
* Brahms: 4. szimfónia *
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Atomantiii #20355 üzenetére
Semennyire.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Peterhappy
őstag
válasz Atomantiii #20355 üzenetére
Sajtnak ehetetlen, ajtótámasznak és papírneheznéknek drága. Szerintem ez az emberiség elleni merénylet még annál is rosszabb, mint ahogy xcvbxcvb Kolléga fogalmazott
-
Atomantiii
addikt
válasz Peterhappy #20357 üzenetére
Értem, köszi eddig még nem kóstoltam, de akkor nem is fogom.
-
st6969
őstag
válasz Atomantiii #20358 üzenetére
Jól tetted, hogy előtte rákérdeztél. Annak idején én nem voltam ennyire megfontolt. Ez egy sajt, mondom, mi baj lehet...Borzalmas.
Én szerettem volna azt hinni, hogy az Aldinál létezik valamiféle minőség kontroll belistázás előtt, de úgy látszik, hogy csak excel tábla van, ott meg kijön a várt profit, szóval mehet ez is a polcra.
Az azért mégiscsak furcsa, hogy ha valami xar, akkor azt nem lehet eladni, tehát nem kell gyártani, de ez a "sajt" meg mégis ott van mindenhol, veszik, viszik... Pedig az Aldi akciót leszámítva, ennek is ott van az ára 4000Ft körül. Ki érti ezt... -
zoleeno1
veterán
válasz Peterhappy #20357 üzenetére
+1. A sparban akciós most a tolle trapista, de az is borzalom...
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
veterán
-
sambenez
addikt
válasz Donki Hóte #20363 üzenetére
Volt tömbben is, én Dunakeszin vettem. De Budakalászon meg felvágták az összeset.
-
n@p@lm
őstag
válasz Donki Hóte #20363 üzenetére
Vákumozva hónapokig eláll a hűtőben.
-
zoleeno1
veterán
Nekünk az állaga nem jött be, olyan gumi szerű. Rántani kifejezetten rossz volt, mondjuk egy fekete csomagolású magyar trappistához képest. Igaz nem vettünk azóta, az már vagy 1 éve, azóta lehet változott, bár kötve hiszem.
erdey_a: jaja, tudom, köszi, nekünk most van elég.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Beni2360
félisten
Arra a fekete csomagolasu sajtra rá van irva az érleléi idő, de ezen nincs. Humbuk. De ha egy tömböt elteszel a hűtőbe 4-6 het után szepen beérik és mar jó az ize is.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
Auchan mától
Tudom tudom
De már a Lidl-be is 2-3x áron lehet ezeket venni, és ha valaki csak évente egyszer akar vágni és nem akar kölcsönkérni gépet, vagy le akarna csiszolni egy ajtót festés előtt, arra pont jó ezek
Meg ezek azért már elég kis összegek 3-4kg kenyér ára
Én gondolkozok rajta főleg a dekopír fűrészen, nekem tényleg csak azért kellene hogy legyen ilyen ha el akarnék valamit várni egy két évente egyszerValdor gyorsfagyasztott cuccokra 30% engedmény 4000Ft felet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hát az pont gyártási selejt lehet, legyen bármilyen olcsó ütnie nem szabad
Nekem van egy több mint 15éves fúróm valami 2000Ft-ért vettem és már csak ütvefúróként üzemel, de arra hogy évente egyszer fúrjak vele pont tökéletes
Nekem például egy két háromévente egyszer kellene dekopír fűrész, kb 1-2m vágásra, szerintem arra pont jó lenne egy ilyen, már ha az alap dolgot tudja hogy nem vág félre
Az hogy gyenge és lassan vágna mert nem lehetne neki gyorsan tolni, vagy ha napi szinten lenne használva tönkremenne pont nem érintLegutóbb pl flex-re rakott favágó koronggal lett vágva a bútorlap, az volt minden csak megközelítőleg se egyenes, és szép vágás, amit szívességbe vágtak
Amúgy pont ezért nem raktam a BB fórumba hanem ide a spórolósba mert ez tényleg spórolós megoldás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #20373 üzenetére
Miért mivel jobb az hogy nincs ilyen gép, egy vágáshoz szívességet kell kérni és még esetleg csálén is vágja aki szívességből vágja, és még tartozik is az ember
Nem ér meg annyit egy 4e Ft-os gép, még ha esetleg mert ez így nem tudhatja senki akinek nincs ilyen gépje, kicsit csálén is vágVegyek kétszer háromszor többért akár a Lidl-ből és vágjak azzal csálén, mert két három évente vágok egyszer így a kezelése nem fog menni hogy egyenesen vágjak
(#20374) Top cat
Ha én vágok nekem elég ha nem S alakba vágok , mert ha ez nincs akkor van a kézi fűrész
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Top cat
addikt
Máshol is 1 Kg-ra limitálták a Lidlben a csirkemell és a darált hús vásárolható mennyiségét?
-
csondes
tag
Lipton filter keresgelok itt is nezzenek szet
-
kress
aktív tag
válasz erdey_a #20362 üzenetére
az ammerlander trappista az regen is jo volt, csak alt. eleg dragan adjak, ez a 3e jo ar erte
a friconak a goudaja is jo meg, persze az sem az 1e/kg
de nekem pl. amit itt szoktak ajanlani erlelet lidl cheddar nem igen jott be, az angol legolcsobb cheddar jobb annal sztem (ez csak az osszehasonlitas miatt ) -
bul07
nagyúr
Ha bármit vesztek ami egyen csomagolású, értve ez alatt hogy pl 500g vagy 700g csomagolásba vannak, akkor úgy csináljátok hogy.
A polcnál próbáljátok meg a nehezebbeket kiválogatni, majd 5-7db tegyetek a kocsiba, irány a zöldséges részleg ahol van mérleg, és ott szépen megmérni mindet és a legnehezebbet kell megvenni a többit vissza kell tenni a helyére
És miért éri érzt meg
Pl
Egy 700g sajt esetén ami mondjuk 3000Ft, simán lehet hogy a legnehezebb nem 700g lesz hanem 790g , az a 90 g termék majd 400Ft értékÉs minnél drágább egy ilyen termék annál jobban megéri
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
-
sambenez
addikt
válasz szabi__memo #20384 üzenetére
Melyik szórólapon? Mert az eheti katalógusban ugyanez az ár van mint itt a kuponos képen.
-
Soulfly842
addikt
A lipton fekete teái közül mindet szívesen javaslom, jó minőségűek mind. Az Earl Grey Fekete teákat, a Yellow Labelt is sokat toltam.
A yellow Label talán egy kicsit aromásabb, letisztultabb tea, még a az earl gray egy picit feldolgozottabb, homogénebb számomra a Bergamott miatt, de intenzívnek intenzív ütős íze van.Ettől függeltneül mindkettőt szívesen fogyasztom aktuális hangulat szerint
Most ami újdonság lesz nekem is az az Intense black, szeretem a minél karakteresebb, intenzívebb fekete teákat. Azt viszont még nem ittam.
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz szabi__memo #20387 üzenetére
Elírták a szórólapon. Már javították.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #20390 üzenetére
Már ők se tudják, hogy mennyire hazudják fel gyorsba, hogy nagyobbnak tűnjön a kedvezmény (de ez egyébként tényleg így szokott lenni)
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Cserébe elcsesz az ember ezzel egy jó 10-15 percet, mire végig zongorázza. Ettől függetlenül nem rossz taktika, de ugye az idő is pénz.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Top cat
addikt
válasz szabi__memo #20390 üzenetére
Nem tudom, nem szoktunk ezt venni. Most már ennyi.
Jövő héten még drágább. -
sambenez
addikt
válasz szabi__memo #20387 üzenetére
Igen, nálam az van ami Top cat-nál is.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #20395 üzenetére
Az akció előtt mindig pár nappal felemelik és utána indul az akció. Több terméknél megfigyeltem már.
-
sambenez
addikt
válasz szabi__memo #20395 üzenetére
Az kicsit sem zavar, hogy pont annyi lett az ára mind a két esetben? Mert most 900ft az engedmény, a te képeden meg 600ft. Milyen kár ért amiért büntit kellene kiszabni?
Imádom ezt a sok önérzetes okoskodó embert.
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #20398 üzenetére
Tehát nagyobb összeget engednek és ezzel jól megtévesztik a vásárlót?
Vagy előző nap még 2500ft ez a szalámi? Esetleg ezt csak feltételezed? Egyébként pedig létezik nyomdai hiba is. Ahogy majdnem minden oldal aljára oda is írták, hogy ezért felelősséget nem vállalnak. Ne keressetek már ott is összeesküvést ahol nincs.szabi_memo: Basszus ilyenkor amikor napi szinten változnak az árak, mert 50%-os élelmiszer infláció van ne legyen már szabálytalan ha árat emelnek. Vagy ne csináljanak akciót? Eszem fszom megáll.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest