-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz w.miki #19323 üzenetére
A Lidl is befejezi jövőhét utántól. Lesz újság, csak házhoz nem viszik. A boltban elérhető lesz (a Lidlben legalábbis). Idősebbek nyilván nem fognak örülni ennek, de gazdaságilag biztos át van ez gondolva. Én is szerettem, mert a wc-n kényelmesen végigböngésztem az akciós wc papírokat , de azt támogatom, hogy kevesebb legyen a szemét, így hát nézegetem majd a neten, meg majd nagyítgatok oldalanként 3x a mobilon , viszont így akkor már a hozzánk közel eső határon túli üzletek lapjait is megnézem, ha már azon az oldalon járok, itthon már úgy sincs igazi akció...
-
Soulfly842
addikt
válasz st6969 #19351 üzenetére
Nekem egy 80 cm-es led tv, s egy 23 color HP E223 van a pc-n, utóbbi 90 fokkal elforgatható és azutóbbi időben úgy használom Hírportálokon átfutni, illetve szórólapok átnézéséhez sokkal jobb így. pont szépen ráfér egy oldal és nagyítgatni se kell (PDF, full screen)
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz Soulfly842 #19352 üzenetére
Ez a technika nálunk nem menne a wc hidegburkoló designhoz Máshol nem szoktam akciós újságot nézegetni
-
tzs01
csendes tag
válasz st6969 #19351 üzenetére
Itt a Belvárosban (ahol mi vagyunk), a Lidl nem is hozta házhoz soha az újságját (pedig van egy a közelben). Aldi messze van, így azok sem.
Sőt, most belegondolva a mi házunkba már hosszú ideje semmi ilyesmi akciós újságot nem hoznak...Szóval begyűjteni is a boltból szoktam, de nem írogatunk ki belőle, hanem bekarikázzuk, és azt a lapot kitépem az újságból (mondjuk volt már belőle félreértés, mert a fekete alkoholos filc átütött a másik oldalra, ahol hasonló méretű cucc volt, és azt hittem, anyám azt akarta volna )
-
sherlock82
senior tag
lord_m
Ige, úgy még finomabb. Amíg megpucolom a krumplit addig a víz fel is forr.st6969
Értem amit írsz egyet is értek veled. Sajnos azt tapasztaltam hogy mi felénk olcsóbb penny- s krumplit sütik ki, ami ilyen vékony és könnyebben meg is ég.
Lehetne kisütni aviko - t vagy ezt a farm friest csak hát az jóval drágább lenne.
Nyilván az éttermeseket is meglehet érteni.Szoktam nálunk olyat kiírni hogy rántott szelet + karika burgonya. Az általában felkarikázott krumpli azzal nagyot nem lehet hibázni meg a rántott hússal se.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
beers
addikt
válasz sherlock82 #19346 üzenetére
Én zsákost szoktam venni, vész esetére van 1-1kg a fagyasztóba!
M&N
-
Soulfly842
addikt
Egyszerű a szitu, kifotózás mobilon, vagy pc-n és viber üzenetben elküldöm magamank, oldalborda is oda küldi, vagy ha együtt írjuk össze, akkor colornote lista mobilon, s vásárlás közben ki tudom húzni, ami már a kosárban van Az a legegyszerűbb, hogy ne maradjon ki semmi.
[ Szerkesztve ]
-
ben-ga
tag
válasz Soulfly842 #19358 üzenetére
Olyan app nincs amelyiken be lehet jelölni ami érdekel?
-
Kija
aktív tag
Igaz nem applikáció és nem is teljes körű (a nagy áruházláncok azért benne vannak), de szerintem egészen használható arra, hogy megnézd mi hol olcsóbb, illetve tud bevásárlólistát is.
Cashmap.hu -
DrDobos
őstag
Mi történik? Átlapoztam a Spar és Interspar ujsagokat. Azt mar megszoktam, hogy a fél-egy évvel ezelőtti akciókhoz képest tredék jó ajánlat van, de a mostani újság már terjedelmében is kb. harmada, mint ami volt 2 hete.
Samsung Galaxy A55 5G
-
Ciccuka
veterán
Aldi-ban ma voltam és ott már újság sincs holnapi akciókra.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Kija
aktív tag
Marad az elektronikus forma, rá kell szokni. Vagy az adott áruház appjában vagy a weboldalukon, esetleg gyűjtőoldalakon.
akcioleso.hu
mroferto -
sherlock82
senior tag
Ha már sporolás.
Coop hírdeti magát hogy akcioban a magyar vaj : 650 ft 10 dkg
Aldi kokárdás ( piros fehér zöld vaj ) 399 Ft. 10 dkgMennyibe kerülne a vaj a coop - ban ha nem lenne leárazva ?
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
nagyúr
válasz sherlock82 #19365 üzenetére
Aldi kokárdás az erősen csökkentett zsírtartalmú vaj.
Nem ajánlott."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
sambenez
addikt
válasz sherlock82 #19365 üzenetére
Szerintem ezeken a Magyar nevű termékeken van valami magyar felár, mert minden termékük brutálisan drága.
-
Sungoo
addikt
válasz sherlock82 #19369 üzenetére
Watsont otthon ne hagyd! Egyébként tippem van. Túl sok kézen megy át a termék a termelőktől a polcokig.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sherlock82 #19369 üzenetére
Mert MAGYAR
-
bul07
nagyúr
Rendelhető a TENTO még eredeti áron, aki gondolja rendeljen
TENTO Ellegance Classic (16 db)
[link]
1 590 FtAmire válaszoltam hozzászólás képek, elemzésem
Azóta próbáltam tényleg jó( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz MADcat #19379 üzenetére
Nagyon nagyon régen volt talán de szerintem mostanában nincs
Én postán maradóként szoktam rendelni előre fizetéssel 990Ft, nem kell várni a futárt, sok napig átvehető, persze én falusi postán veszem átFőleg hogy szeretik sok dobozba küldeni, és volt hogy nem is egy nap jött meg mind
Papír zsepit is nézzétek meg jó áron van
TENTO Natural Soft 10x 10 db
[link]
290FtÉs a fa vállfa
WOODEN vállfa nadrághoz 4 darab
[link]
280Ft
(Csak egyet enged)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szabi__memo
nagyúr
-
FattyDove
őstag
Melyik kapszulás mosószer a legjobb ár / érték arányban?
-
Thorim
csendes tag
Sajtot hol érdemes most venni? Mától az Auchanban ami van az jó ár vagy van jobb is máshol?
-
addikt
válasz FattyDove #19386 üzenetére
nálunk az Ariel az egyetlen, aminek a burka elolvad 30 fokon is, a többi eddig próbált (Tomi, Persil, Surf és tesco-s Perfect) mind hagyott hátra maga után egy olvadt gombócot a ruhába tekeredve, mintha rágó és khmm... szóval hímivarsejt keveréke lenne, elnézést a vulgaritásért.
persze aki 40 fok alatt nem mos semmit, annak nyilván ez kisebb gond, de a Surf 40 fokon sem olvad el.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tlala
addikt
Sodastream Jet Raspberry Megsack szett 14.999 Ft Spar appal.
Budapest Árkád Spar, 3 db-ot számoltam a polcon.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Én most ebből alaposan bevásároltam,. Jó ideig ettől olcsóbb ilyen kiszerelésben és minőségben szerintem nem lesz. Várhatóan még lesznek papír áremelések.
Nem véletlen az sem, hogy szinten mindenhol megszüntetik lassan a papír üzleti újságokat is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest