Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Elux #4498 üzenetére

    Nincs ilyenem, szóval csak a szokásos dolgokat tudom írni:
    teljes áramtalanítás 40-50 percre, gyári beállítások visszaállítása, ha HDMI-t használsz, akkor másik csatlakozóba dugd, esetleg nézd meg optikai csatlakozóval is csinálja-e. Vagy éppen ha nincs semmi eszköz rádugva, úgy is nézd meg bekapcsol-e.
    " esetleg a telefon kapcsolja be Bluetooth..." - nézd meg, hogy kikapcsolod a BT-t.
    TV-n vannak egyéb HDMI beállítások: LG-n SIMPLINK funkció és automatikus tápszinkronizásás, más gyártó nem tudom hogy hívja.

    Nálam egy időbe a régi TV-m egyszer csak elkezdte elfelejteni az internethez használt jelszót, minden bekapcsoláskor bekellett manuálisan írni...megvolt az áramtalanítás, gyári reset, már úgy voltam, hogy nincs megoldás...a lényeg h a router gyári resetelése oldotta meg a problémát. Szóval amiről azt gondolnád, hogy úgysem megoldás, azt is próbáld ki, sosem lehet tudni. :)

    Amúgy nincs az eszközön olyan Auto off funkció, ami érzékeli ha nem kap jelet és kikapcsol magától 20-30 perc után? Talán nincs is olyan audio eszközöm, amibe ilyen ne lenne. Persze nem megoldás ez sem, hogy ki-be kapcsolgat az eszköz, de legalább nem megy órákon keresztül.

    " akkor egész nap 15W-ot fogyaszt."
    Én mondjuk nem a kis 15W fogyasztás miatt aggódnék, hanem hogy maga az eszköz melegszik, használódik feleslegesen.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák