Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    Szerintem meg nem kellene a mocskot írni, mást degradálni :W
    Megpróbálok nem regényt írni (megnéztem, a ~200db hsz-emben volt erről is szó)
    Outlet: Google, de röviden: csomagolássérült, a termék esztétikai sérült, bolti bemutató darabos, túlrendelt / nem eladott áru vagy esetleg javított. Korábban már írtam, hogy mi a véleményem erről. Például TV-t sosem vennék ilyen helyről, de egy hangkeltőnél az sem zavar ha netán pont bemutató darabos volt ha közben patika állapotú.
    Garanciáról is beszéltünk már.
    Emarkt-al van tapasztalatom. Az országban több üzlettel is rendelkezik, így szerintem nem az a cél, hogy egyik napról a másikra felszámolják vagy ,,cserben" hagyják a vásárlóikat még akkor is ha Szlovák fickó a tulaj és nem szeret adót fizetni, így ebből következtetést levonni :F . Röviden: mikor úgy alakult, hogy nem tudják megoldani a javítást, akkor felajánlották a teljes 250e Ft-os vételár visszatérítését, szóval erről ennyit, de hangsúlyozom: ez az Én tapasztalatom.
    Ezek az alkalmankénti hsz-ek nyilván nem azoknak szól, akiknek Q90R / Q950T-je van és nincs hova tovább vagy például T650-et használ és nem akar tovább lépni, hanem azoknak akik pédául valahogy SB megoldással, de szeretnének valós térhangzást és árukeresőn azt látják, hogy ez samu-ból 400-450e Ft majd esetleg ide keverednek és töredékéért vesznek egy Q90R-t vagy megismerik az SWA szatellitek létezését és úgy oldják meg olcsóbb, de még mindig nagyon jó SB-vel.
    Az itt töltött idő alatt kb ~fél tucat illető írt rám privátban, hogy ezer köszönet az infókért / egy valag pénzt spóroltál nekem / megjött a termék, patika állapotú, tökéletes cucc / ................., így nekem ez elég és köszi, de nem kérek ebből a savanyú szarból.

Új hozzászólás Aktív témák