Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Korábban néztem őket, de még kicsit emésztettem:

    Black Mirror 3x01

    Remekül visszaadta merre tart a világ, bár a csajjal történteket eléggé túlerőltették. A végének nem volt sok értelme, persze megvan mit akart átadni ez a rész. Egy kicsit meg még az elektromos autókat is lejáratták, jogosan. Az epizód lényegi részét kb. 30 percben össze lehetett volna foglalni.

    3x02

    Ez már azért jobb volt, bár az elején kitaláltam a végét, egy kicsit azért még így is csavartak rajta. Don't mess with your brain...

    3x03

    Hát ez szívás ;]

    3x04

    Az összesből nekem is ez tetszett a legjobban. '80-as évek, mindent visz. A vége viszont már elég morbidra sikeredett, főleg az a része amikor Kelly úgy dönt hogy meghal, közben megy a vidám zene :DDD . Nagyon jó, talán megkockáztatnám azt is hogy az összes BMirror-ből ez a legéletszerűbb, legjobb rész.

    3x05

    Na igen, itt érezni lehetett egy masszív társadalomkritikát. Bár már volt egy kis Gattaca utánérzésem is, viszont szerintem ez nem volt olyan erős sztori.

    3x06

    Ez már nem is tetszett, szerintem ez volt a leggyengébb, csak két részletben néztem már meg. Itt viszont nem találtam életszerűnek a történteket.

    –––––––––––––
    The Strain S03

    Bravó, fantasztikus volt! Az utolsó résszel mondjuk vannak gondjaim, de ettől függetlenül frankó lett. Amikor felrobban egy atombomba annak mondjuk sokkal durvább következményei vannak, de hát ezt elnézzük. Szerintem az egyik legjobb posztapok sorozat mostanában, de hát ugye a rendező sem utolsó. Kifejezetten jó, hogy lesz még egy évad, amit a 2. után már nem tudtam hova húznak, de ezzel a lezárással még simán lehet hasonlóan izgulós, élvezetes.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák