- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #31698 üzenetére
Megszokás, meg úgy vagyok vele, hogy ha az előző 11 évadot végignéztem, akkor már befejezem a sorozatot bármi történik.
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Az. Én már sokszor leírtam régebben. Ennyi évad már nehéz kaszálni, a két tesót bírom, még akadnak jó (jobb) részek, ráadásul az előző évadban volt egy rész, ami a sorozat egyik legjobbja volt. Tehát még mindig tudnának, ha akarnának, csak az a baj, hogy az esetek nagy részében nem akarnak. Részemről már az is nagy megkönnyebbülés lenne, ha a Castiel-Crowley párost bezúznák végre, egyszer s mindenkorra, mert ez a két karakter számomra már értékelhetetlen és élvezhetetlen (de főleg az előbbi). Most váltottak showrunnert, de az első részt elnézve nem akarják ezek sem felfrissíteni a sorozatot.
Azért még így sem Supergirl szint. Láttam TV-ben pár jelenetet, meg láttam a reklámjait: "mi bajod azzal, hogy girl, én is lány vagyok, befolyásos, gazdag, dögös, okos". [link] Kis szemüveges tini lányka, meg a fiatalnak kinézni akaró főnökasszony roppant elmés beszélgetése. Arckaparós.
A SupNatban legalább srácok vannak (de csak semmi buzulás! ), söröznek, hambit zabálnak, Impalával járnak, fröcsög a vér, és akadnak jó dumák is.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
vond
MODERÁTOR
Hangulat, karakterek, poénok, nagy dumák, zenék, kikacsintások, utalások, érdekes tájak, Impala, stb. Nem csak a történet alakulása miatt nézzük. De azért itt is tudnak néha nagyokat villantani.
Megsüvegelendő, hogy ennyi évadot végig tudtak nyomni anélkül, hogy ellaposodott volna az egész. Voltak persze hullámvölgyek, meg a fő történetszálat is le lehetett volna már zárni jópárszor, de mindig ki tudtak találni valami mást. Mi meg már nem hisszük el, hogy milyen ellenséget/főgonoszt lehet még beépíteni a sorozatba.
Egyszerűen a felsorolt dolgok miatt jó nézni, és mi nagyon örülünk neki, hogy lesz még 1-2(-3+?) évad.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Melorin
addikt
Rábukkantam erre a gyöngyszemre: The Fall
Az első évadot bedaráltam. Nagyon bejött!
Hogy micsoda sorozatot "bújkálnak" el az ember elől! -
félisten
-
ígyvanferi
addikt
válasz spammer #31702 üzenetére
Topikgazda úr, te szereted a netflixes dramedy-ket, ezt az Easy-t még nem láttad? Love-ot, Drinking Buddiest én nagyon bírtam, lehet ez is bejönne. Ott még nincs, ahol kerestem, netflix meg nem tudom hogy működik, van-e még ingyenes próbahónap? Mindenesetre így én még csak leírásra tudok hagyatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Gotham 3x04
Túl egyszerű lett volna ha a kis klónt kiírják illetve az őrült kalapos pedig kinyiffan.Lucifer 2x03
Eddig tetszik a mutter, vége miatt elég érdekes lehet a továbbiakban.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
válasz ígyvanferi #31712 üzenetére
Még nem, de az első 4 részt beszereztem, lehet, hogy este bepróbálom. Küldök privit elérhetőséggel kapcsolatban.
-
jonnyjoker01
veterán
How to get away with murder 3x4
Csak Laurel ne haljon meg És ráadásul terhes Sad factor lvl 10/10 Üdv. Johnny
-
akom
őstag
Sziasztok!
whatnext.eu nálatok sem megy?
-
félisten
-
gerii
addikt
válasz FoxiestFox #31718 üzenetére
Akkor nem csak nekem tűnt fel hogy ismerős valahonnan
-
félisten
-
Janaboy
Topikgazda
Bakker...eszre se vettem, pedig itt diszeleg a falon gigaposzteren
Janaboy
-
Enzolord
addikt
Aha... Szemre való kis teremtés, az már egyszer biztos..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rétisün
veterán
válasz FoxiestFox #31711 üzenetére
és már megy a 3. évad... meg is lepődtem, hogy itt nem említette senki.
jó, én sem, de én általában csak olvasok itt.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Pitterix
őstag
Arrow 502: jaj, ez olyan lapos-langyos tegnap előtti leves volt.
legalább biztos, hogy ez a színes bőrű nagydarab, csak báb, de ennek az új főganénak a neve: Prométheusz, nekem túl gagyi, ráadásul egy újabb íjász....A sherwoodi erdőben nem lőttek ennyit Robin Hood fiai "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, aki nagy sorozat rajongo, az hol koveti, melyiknel mikor jon ki uj resz?
Eddig a Whatnext-et hasznaltam, de most valamiert beadta az unalmast. 502 Bad Gateway nginx/1.2.6
Kicsit visszaolvastam, latom masnal sem megy
Koszonom elore is az otleteket#Black Dragon: Valami specifikusabbra gondoltam, ahol be tudom jelolni, miket nezek
Igy is nehez osszeszedni emlekezetbol azt a kb 16-ot, amit nezek[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
gerii
addikt
-
SQX_Barto
addikt
válasz kisgyerek85 #31731 üzenetére
Koszi szepen es a tobbi valaszt is!
Akkor feltolom a telomra.Valamiert nem talalom, (lehet mert Angliaban vagyok?)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
félisten
-
kisgyerek85
senior tag
válasz SQX_Barto #31732 üzenetére
Play áruházba nem fogod megtalálni. Ha elindulna a whatnext oldala, akkor tudod letölteni az appot tőlük (ezt akár én is meg tudom osztani veled, mert a gépemen megvan a telepítő) viszont van egy egyéni számsorod amit bejelentkezésnél majd be kell írnod.
Szóval amíg nem indul meg az oldal addig telefonodra nem lesz applikáció. -
SQX_Barto
addikt
-
törölt tag
The Exorcist 1x2:
Qrvara bejon, remelem ilyen lesz vegig.
App: en TVShowtime-ot hasznalok, app es webes felulete is van, jobbat nem lattam meg.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agents of SHIELD
4x03
A szenátor már első pillanatban nem volt nagyon szimpi, aztán végül az lett amire gondoltam. Ghost Rider témát vajon a teljes évadban elhúzzák majd?
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Flash 3x02
Szépen bonyolódnak a dolgok.Malfoy érdekes is lehet meg ugye Alchemy is. Végén az a robot ami elkapta Rival-t, honnan jött?!
The Flash 3x03 Promo Season 3 Episode 3 TrailerSupernatural 12x01
Korrekt szezon kezdés és akár még jobb is lehet mint az előző.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
Easy 1. évad
Újabb Netflix dramedy, bár komikus jelenet nem sok van benne, inkább dráma, de az antológia formátum miatt kicsit tömör és felszínes, vagy mondjuk úgy, "easy". Voltak jobb részek, voltak kicsit unalmasak is, sajnos a formátum miatt a karakterekhez sem lehet igazán kötődni, de azért mindegyik résznek volt mondanivalója és azért többé-kevésbé volt átkötés a részek (illetve a karakterek) között. Elsősorban a párkapcsolatra, házasságra, gyerekekre, felelősségvállalásra és hasonlók témákra koncentrálnak az epizódok. A műfaj kedvelőinek nézhető, de számomra elmarad a Love, a Master of None és a Flaked hármastól. Ha esetleg lesz 2. évad, akkor jobb lenne, ha erősebben összefűznék az epizódokat és a karakterek történeteit, és vinnék tovább őket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Timeless
1x02
Olyan kis gagyi sorozat, de nekem tetszik.
Live-Die-Respawn
-
Janaboy
Topikgazda
Nincs kedvem belekezdeni az Arrowba, a Once upon a time is uncsi kezd lenni
Janaboy
-
titán
Sons of Anarchy S07 Skacok, jobb lesz ez valamikor? Mar az 5. resznel vagyok es a
kivul nem nagyon tortenik semmi. Jacks fejet is egyre jobban ruhellem, hogy agyilkolason kemenykedese miatt hullanak az artatlan emberek. [ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
[Érdekes lett a vége, és GEMMA megkapja, ami jár neki... tényleg igen érdekes lett a vége, de ezt a fajta vekengést nem lehetett már így tovább húzni.. Kár érte, az egyik legjobb sorozat volt, nekem legalább is.. /SP] Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest