- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
better call saul s01
nagyon jó
"mindig csavaros fagyit akart, hát megkapta"
"te nem is vagy kevin costner" -
BigDeal
tag
Ez a Vikingek sorozat nem tudom hogy mennyire lesz még érdekes
Ragnar személyisége nélkül! Ő, Björn és Floki aki feldobják az egészet a többi elég langyos karakter.....
Bár ki tudja mit hoznak ki a fiaiból!
-
tepenzed
őstag
válasz BigDeal #32953 üzenetére
én azon csodálkozok, hogy
eddig húzták (azt ugye a tudtuk előre, hogy így fog meghalni, én azon csodálkoztam, hogy még vállalta a sorozatot, mert mostanában eléggé nagy sztár lett). Azért lesznek itt még bőven érdekes karakterek, szerintem ráfért a frissítés, az időugrás is tetszett -
mayday00
őstag
Ma sherlock 4.évad kezdődik. Ha jól tudom
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
|AP|
veterán
You're the Worst S03
Ez nagyon elromlott... már a második évadban is voltak gyengébb részek/jelenetek, de ez az egész harmadik évad fullban nyomja a kretént... Amit ugye sosem szabad
-
attiati
veterán
válasz BigDeal #32953 üzenetére
még nem néztem végig, de sajnos belefutottam a spoileredbe
lehet, hogy miatta hozták előre ezt a pár részt, mert már nagyon ki akart szállni?
anno olvastam vele egy interjút és mondta, hogy ő sosem akart (nagy) színész lenniEgyébként sajnálom, hogy kettészedték (vagyis háromfelé szedték) a 4. évadot. Úgyis minden évad olyan nehezen indul be és most ezt háromszor eljátsszák egy évadon belül. Egy ilyen sorozatnál (és a Trónok harcánál is) a cselekményszál és a látvány a fontos. Nem tesz jót, ha nyújtják.
Ott van például a Better Call Saul. Nagyon lassú, de mégsem tesz neki rosszat, mert jók a színészi alakítások és mindig el lehet menekülni a sztorival egy poénba.
-
tepenzed
őstag
válasz Ragnar95 #32957 üzenetére
elkövettem azt a hibát, hogy anno 3 évadot szinkronosan pótoltam be, ledaráltam 2 nap az összeset , azóta viszont nagyon hozzászoktam a szinkronjához, a 0. rész így nem is jött be annyira. Nem tudjátok, hogy a mostani népszerű sorozatokhoz hasonlóan ennek nem készül el 1 héten belűl a szinkronja? Vagy arra ne várjak mostanság?!
-
S e t h
nagyúr
válasz BigDeal #32960 üzenetére
Én az akcentusától és a grimaszaitól a falra másztam, esküszöm, mint egy retardált. Hozzá képest a többi viking fény a sötétségben.
Erre most Ivarnál is erőltetik ezt a rém gyenge akcentust, érdekes módon a többiek tudnak normálisan beszélni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ragnar95
félisten
Ballers S01-02
Eleinte azt hittem, ez lesz az első HBO sorozat,amiben csalódnom kell, de végül szerencsére nem így lett.
Az első 3-4 rész után beindult az átívelő szál és egész jó lett a sztori. Jó kis feelgood sorozat jó poénokkal és remek hangulattal. Illetve akit érdekel az NFL, elég nagy sok játékos szerepel benne akár csak 1-1 rész erejéig is, emiatt végképp megéri nézni.
Viszont ez az évadonként 10 rész nagyon kevés szerintem, főleg a 2. évadot úgy éreztem, hogy eléggé befejezetlenül zárták le.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
k-adi
nagyúr
Az ifjú pápa
The Young PopeMegnéztem mind a 10 részt a sorozatból, azaz a teljes első évadot, de továbbra sem értem miről is szólt az egész. A sok hallucinálás és zavaros jelenetek teljes káoszt okoztak a fejemben. A hatalmi ellentétek tiszták, de maga a pápa cselekvései sokszor érthetetlenek voltak.
Persze bizonyos jelenetek jók voltak (pl. mikor a pápai asztalnál lassan lehajol és jelez a "titkos" gombbal, amikor idő előtt be akarja fejezni a meetinget majd bejön az apáca és mondja a "snack-time" kifogást ), illetve a fényképezés, a zene és a kosztümök is jók voltak.
Izgatottan vetettem bele magam a sorozatba, mert már érdekelt egy "inside-Vatican" témájú sorozat, plusz az előzetesből azt reméltem, hogy Jude Law nagy lázadó pápa lesz, de sajnos koránt sem ez a helyzet és a "nagy reformokat" mindig csak megemlítik, de lényegében sosem teljesülnek be.
-
Ragnar95
félisten
Homeland S06E01
Szkeptikusan álltam hozzá a folytatáshoz, annyira már az utolsó 2 évad nem jött be és sajna ebben a részben sem sikerült pozitívan csalódni. Nem volt rossz, de jónak se mondanám semmiképp.
Egy rész alapján kár lenne ítélkezni, remélhetőleg javul a színvonal a folytatásban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ígyvanferi
addikt
Fú, hát Sherlockék nem sz.roznak.
-
Lipton
őstag
Aranyelet S02
Altalaban jot irtatok rola igy ilyen nekifutassal indultam. Tenyleg jo volt. Siman hozott egy "valodi sorozat szinvonalat". Innen lesz szep egy jobb S03-at csinalni.
-
Black Dragon
addikt
Vikings S04 E11-E15
Vártam a visszatérést, de nem biztos, hogy ilyenre. Bár várható volt, hogy ez lesz a vége, de azért bíztam valami fordulatban, hátha. Ettől függetlenül jó volt, mármint nem volt unalmas az biztos.
-
k-adi
nagyúr
válasz ígyvanferi #32965 üzenetére
igen, jo kezdés volt s4.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz ígyvanferi #32965 üzenetére
Nagyon jó volt Remélem ezt a színvonalat tartani fogja az évad
Üdv. Johnny
-
Komplikato
veterán
Incorporated S01E04
Kissé le vagyok maradva a sorozattal, de még mindig bejön, pláne ahogy egyre jobba "kicsomagolja" magát a jövő társadalma, kasztrendszere, miértjei és a technológia. A főhős valódi alap motivációjáról viszont szerintem még mindig nem árultak el semmit. Az epizód elején a kínai nyelvű reklám film ...Mentsük meg a kis éhező árva Johnny-t, csak havi 100 jüan, ennyit megér az ország (USA) támogatása aki naggyá tette a nemzetet (Kína!), az odabasz. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
veterán
válasz Komplikato #32971 üzenetére
Na vegre valaki aki nezi rajtam kivul ,szerintem is fasza sorozat.
-
k-adi
nagyúr
Luke Cage
Hatalmas csalódás, több részt át is tekertem. A harcok de a színészi teljesítmények sem nyűgöztek le. Nem tudom lesz-e második évada, de én tuti nem fogom követni. Jessica Jones jobb volt, bár az se lopta be magát a szívembe.
-
Enzolord
addikt
válasz Black Dragon #32967 üzenetére
Online telefonon hol tudom megnézni? Sajnos a laptopom meg nincs meg, ncore moziból meg nem tudom kivarázsolni sajnos..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bad Pritt
félisten
Vikings: Respect a sminkeseknek, 3 év alatt vagy 25 évet öregítettek Ragnaron baromi látványosan (kép), viszont egy dolog baromira zavart: pár szereplőt elfelejtettek legalább ugyanennyire öregíteni. A teljes női egylet (Lagertha, Aslaug, Helga, Torvi), Rollo vagy Aelle is alig változott az évadok során, miközben Ragnarból a fenti kép alapján fess fiatalemberből homlesz öregember lett. Floki és Egbert is láthatóan öregebb, a gyerekek nyilván felnőttek, de emiatt kicsit vicces ez az egész helyzet. Mindenesetre kíváncsi leszek, miként folytatják a dolgot, most van talán a legnagyobb potenciál a sorozatban.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bok92
addikt
The Man in the High Castle 3. évad berendelve!!
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
Uraim!
Tudnátok valami jó űr sci-fi-t ajánlani ?
Megnéztem 2 nap alatt a The Expanse-t és teljesen elvitt az erdőbe. Imádom és várom a 2. évadot. Viszont kellene valami, mert most a szuperhősöknél is csend van .
Star Trek (az első), Az új nemzedék, DS9, Voyager és az Enterprise megvolt. BSG szintén. Nem tudom van-e valami, amit még érdemes lenne megnézni . (Lehet, hogy van amit még kihagytam )
Előre is kösz a segítséget !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Bad Pritt
félisten
válasz tepenzed #32979 üzenetére
Ott a pont.
Mondjuk az ő sztoriját hibásnak tartom jelenleg. Baromi érdekesnek tűnt, hogy mi történt vele a majdnem esküvője óta, de alig láttuk a dolgokat, inkább ne is lengették volna be az egészet. Kicsit talán érdekesebb lett volna, mint megint ez a vallási-istenes hablaty, amit Ragnarék toltak...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ventur@
senior tag
(#32985) abridabri: Dark Matter-be belevágok. Babylon5-ot meg nem kedveltem, mikor adták a TV-ben. Pedig néztem, de valahogy nem jött át, mint ahogy a DS9. Na azt sem túlságosan kedveltem (ST: Voyager nagy kedvencem, de már nem fogok 10x-re is nekikezdeni ).
(#32986) attiati: Kösz neked is, de a The 100-at kezdetektől nézem és már várom, hogy kezdődjön a 4. évad .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Tudnátok ajánlani valami animációs sorozatot és/vagy vígjátékot?
Animációsokból ami megvolt és tetszett: Archer, BoJack, Bob's Burgers (bár ez a 4-5. évadra nagyon elfáradt), Family Guy, Rick and Morty, Son of Zorn, Star Wars: The Clone Wars
Ami kevésbé jött be: Futurama, Simpsons Star Wars Rebels, South Park, Robot ChickenVígjáték ami tetszett: Ballers, BMS, B99, Californication, Chuck, HIMYM, Lilyhammer, Silicon Valley, Weeds
Ami nem jött be: The Last Man on Earth, VeepPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
spammer
veterán
válasz Ragnar95 #32992 üzenetére
Már sokszor ajánlottam őket: The Last Airbender (9.2), The Legend of Korra (8.6), Gravity Falls (8.9)
Zárójelben a jelenlegi imdb pontszámok. Számomra animációs sorozatban ez a három a top, meg úgy all-time listában is a legjobbak között vannak, minden sorozatot tekintve.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ragnar95
félisten
válasz spammer #32994 üzenetére
Ezekről olvastam is sokat itt a topikban, előbbi 2 a látványvilág miatt bukott el nálam, (sajnos) az animék (látvány)világa nagyon nincs ínyemre.
Gravity Falls a trailer alapján annyira nem jött át, de a beszámolóid alapján nem ezek a gyerekes poénok jellemzik, szóval lehet adok neki egy esélyt. A történet folyamatos vagy epizódikus?
Bad Pritt: köszi, ránézek
rétisün: Archer természetesen megvolt, ott is van a felsorolásban, de a Raising Hope még nem és ígéretesnek tűnik, köszi a tippetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
spammer
veterán
válasz Ragnar95 #32996 üzenetére
Kár érte, mert egy elég epic történetekből maradsz ki. Amúgy valóban az animék ihlették a látványvilágot, viszont egyik sem anime, mindkettő amerikai sorozat, az animációt pedig koreai stúdiók készítették.
A Gravity Falls-ról: pár éve, amikor én is animációsokat kerestem, bepróbáltam. Kb. 10 perc múlva kikapcsoltam, mondván, ez nekem túl gyerekes. Aztán tavaly egy ismerősöm ajánlására újra elővettem. Az első 4-5 rész még nem fogott meg igazán, de aztán egyre jobb lett, megkedveltem a karaktereket, meg az egésznek a hangulatát. Továbbá értékesnek is tartom, egyrészt azért, mert fontos témákról is szól, mint pl. a barátság vagy a testvéri szeretet, másrészt mert látszik, hogy szívvel-lélekkel készült. Ráadásul tele van popkult utalásokkal/kifordításokkal is (pl.: 1x10 - Fight Fighers. ).
A két évad egy nyarat mesél el, amit a tesók a bácsikájuknál töltenek el: a gyerekek kalandokba keverednek, rejtélyeket oldanak meg stb., így van átívelés és epizodikus dolgok is. A második évadban viszont már nagyon erős az átívelés is, ráadásul a háromrészes finálé is elég epic lett.
Én örülök, hogy hallgattam anno az ismerősöm ajánlásra, hiába dobtam már félre egyszer előtte. Nem a legyek hordták össze neki azt a 8.9-et.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Bad Pritt
félisten
válasz tepenzed #32997 üzenetére
Up to date vagyok.
Feltűnt, hogy rosszabbak, de nem tartom minősíthetetlennek, voltak benne gyengébb részek (pl. a teljes Haley-Andy szálat kukáznám, ha lehetne), de pl az új szomszédoknál néha baromi jó poénokat lőnek el. Vagy az a rész, mikor Claire a reptérről facetime-ozik mindenkivel hatalmas volt.
Én amúgy addig etalonnak tartom, amíg Lily nem nőtt fel, azóta a meleg téma is kissé hátrébb szorult sajnos.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest