- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a Humans kap-e 3. évadot?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
lacy86
addikt
Ez a Taboo sorozat jonak fog tunni!
Tom Hardy-val
[link] -
bAtt001
addikt
válasz lacy86 #32905 üzenetére
Minden rész 1 óra körüli hosszú és minőségi eléggé. Továbbá híres színészek játsszák a szerepeket akiknek gondolom többre aligha van ideje a sok filmszerep mellett Legalábbis Cabbagehead elég felkapott
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz bAtt001 #32906 üzenetére
Másfél órás minden rész. Amikor indult, Kumberbeccs még nem volt felkapva, csak gondolom a feldolgozáshoz kellett a másfél óra és nem látták értelmét 3x2x45 percben leadni, így lett 3x90, ami maradt azóta is. A Poirot is ilyen hosszúságú epizódokkal ment, meg még anno a Columbo is.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bAtt001
addikt
-
mayday00
őstag
Nagyon várós [link]
Taboo: Trailer legújabb
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Gretel
tag
Kicsit tartok attól, hogy megint jön a szokásos törés és teleszórják irgalmatlan baromságokkal az évad második felét. Pedig a félévadzáró nekem nagyon tetszett, szokatlanul erős volt.
Mondjuk azt régóta reméltem, hogy ha Katie egyszer visszajön, Black Sirent veszik elő, nem pedig az lesz a vége, hogy láthatunk egy újabb csodás feltámadást. Vagy az, hogy Sara az inváziós részben Barry-nek előadott erősen rosszalló kismonológ után azért mégiscsak elcsesz valamit a múltban, ha már úgyis folyton Darhkét körül őgyelegnek. [ Szerkesztve ]
steam: ziretta
-
ígyvanferi
addikt
válasz bagyulajuve #32913 üzenetére
Kicsit hasonlít, de nem. Stephen Graham lesz ő, a Gengszterkorzó Al Capone-ja.
-
bagyulajuve
addikt
válasz ígyvanferi #32915 üzenetére
hmm, a Gengszterkorzónak csak az első 2-3 részét láttam, de nem vonzott be végül, pedig szeretem a gengszter filmeket
őt amúgy a This is Englandből ismerem
Resistencia eterna
-
Gretel
tag
Tudom, azt írtam, csak sikerült nagyon hülyén megfogalmaznom. Hogy legalább egy dolog bejött, amit régóta reméltem (és aminek nagyon tudok örülni) és nem hazudtolták meg magukat, de attól még nem vagyok meggyőződve, hogy képesek lesznek jól kezelni az amúgy jó szituációt. [ Szerkesztve ]
steam: ziretta
-
gerii
addikt
A végére értem a Lucifer S02-nek, remek móka volt ez az évad is, Tom Ellis fergetegesen hozza a szerepet. Kicsit utánanéztem, hogy kicsoda, ami érdekes hogy többen is papok a családjából, illetve az igazi hanghordozása is egész jó, bár a sorozatban rájátszik. Többen is írták, hogy lehetne a következő James Bond, ki tudja.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
S e t h
nagyúr
Na nézzük.
Igen erősre sikerült a 2016-os év sorozatok szempontjából és mindezt jól mutatja az is, hogy az általam top5-be választott sorozat mind új, nincsenek második, sokadik évadok, talán csak ötödik helyezett.
Meg kell ezt becsülni a sorozatok tengerében, hiszen itt sincs új a nap alatt, most viszont mégis kitettek magukért a készítők.
1.Westworld
Egyértelműnek tűnik, de mégsem volt az az elsősége, és ezt köszönheti a második és harmadik helyezett erősségének.
Viszont- sci-fi, vadnyugat, eltérő idővonalak?Viccelsz? Mikor láttál jobb koktélt? Felrobbant a net, fórumok sokasága beszélt róla, részről részre röpködtek a kérdőjelek, egy sorozatot sem övezett ekkora kérdés cunami, most hagyjuk a GOT-ot, ott nincs ennyi talány.2.Stranger Things
Ha a nyolcvanas években voltál gyerek, akkor ez a sorozat megérintett és újra átélhetted te is Spielberg műveit, ha rajongtál Stephen Kingért, akkor az ő könyveit, az első szerelmet, miközben ott rejtőzködött a háttérben valami, valamit sötét és rémisztő......3.Aznap éjjel
A top3-as sorozat nagyon erős mezőnyben kapta meg tőlem a helyezéseket, de 1-2 évvel korábban bármelyik lehetett volna első is.Akár az Aznap éjjel is.
Zseniális krimi, ami egy bűncselekmény gyanúsítottján keresztül mutatja be az igazságszolgáltatás működését.4.Young pope
Ő viszont már elmarad a top3-tól, viszont a téma annyira ritkaságszámba menő, hogy szinte csak emiatt is megérdemli a helyet az első ötben. Az első évad vége szokatlan volt, nem tudom lesz-e folytatás, viszont későbbiekben lehet kevés lesz az, ami az első évadot még sikerre vitte.5.Dragon Ball Super
Újra itt van és erősebb mint valaha. Vannak hibái, de könyörgöm, gyerekkoromból köszön vissza, működik a nosztalgia faktor.Említést érdemel még a Black Mirror 3. évad, Son Gokut meg tudta volna szorítani, mivel talán az eddigi legerősebb évad, de Goku egy kamehameval lelökte a legjobbak közül.
Jöjjenek a csalódást keltő sorozatok.
1.The walking dead 7
Elfogyott, nincs irány, cél, még akkor sem, ha egy Joker szintű infantilis pszichopatát hoztak be. A sorozat kilátástalansága már nem csak a járkálók vonatkozásában kegyeletsértő, de hullagyalázás az élőkkel és a képernyők előtt ülőkkel szemben is.2.The strain 3
Jó lehetett volna, ha mindezt két évadban lezavarják, de a negyedik évad küszöbén, a könyv elolvasása után fájdalmasan ötlettelen, időnként szirupos és legkevésbé sem ijesztő(ellentétben a szinkronnal).3.Narcos 2
Nem volt ez rossz sorozat, viszont amiért mégis felkerült ide az a csalódás amit okozott, ami előre látható volt az első évad után. Amíg az elsőben a szinte senkiből a császárrá válás folyamatát követhettük nyomon a legbaddassabb bűnöző esetében, addig a másodikban a nyafogás, rémálmok, kicsi adok-kapok sorozata maradt végtelenítve és unalmasan. Egy évadot érdemelt volna Escobar és az egyik legjobb sorozatként vonulhatott volna be a történelembe.4. Fear the walking dead
Fájdalmas volt nézni, a zombi apokalipszis nem képes megújulni, hiába hoz be más szereplőgárdát és storylinet.5. Megosztott helyezés következik, mert rendhagyó módon két sorozatot is érdemesnek találok rá, miközben nem is láttam őket(nem röhög), de halogatom, halogatom a nézésüket a számtalan negatív kritika miatt.
Lehet sort kerítek majd rájuk de a tavaly még részemről is érdeklődésre számot tartó Mr. Robot és Wayward Pines nem tudta számomra garantálni, hogy érdemes legyen folytatni őket, mivel mindkét sorozat első évada az elején bár jól indult, de utána mélyrepülésbe kezdett és ahogyan olvastam nem is voltak képesek megbirkózni a feladattal a folytatásban.
Viszont ha nem játszanának a nem nézett sorozatok, akkor maradna erre a helyezésre a Preacher.Ezek csak az általam látott sorozatok, számtalan van, amit nem ismerek és biztosan vannak közöttük ennél talán jobban és rosszabbak is.
Ami most felkeltette a figyelmemet, az a OJ Simson ügyet taglaló széria, nem is tudom olvastam-e itt róla, lehet majd sort kerítek rá.
És ami kimaradt.
GOT, Vikings,Supernatural, House of cards. Gondolkodtam rajtuk, hogy felkerülhetnek-e valamelyik listára, de nem. A Vikingsnél rezgett a léc, mert a Ragnar Lothbrock láz már kezdett sok lenni, de még adok neki bizalmat. A Supnat meg a gyengém, már rég el kellett volna ásni a sorozatot, rossz és rosszabb részek váltogatják egymást, de egyszerűen szeretem és talán hiányozna is ha nem lenne. Mondhatni nem okoznak csalódást, mert konstansan szállítják a xart, de nem is várok többet tőle.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
|AP|
veterán
EZ tényleg ilyen könnyű, vagy én nézek túl sok sorozatot?
-
kentucky
őstag
Mi ez a 3 nap és visszatér Sherlock, a Sherlock oldalán?
-
kentucky
őstag
Jajj de örülök, csak azért volt nekem fura, mert iszonyat távolinak éreztem a releaset
-
|AP|
veterán
válasz ígyvanferi #32927 üzenetére
azért én sem néz(t)em mindet, de követem a sorozatos oldalakat (junkie, comment.blog.hu, ph! sorozatok topik , így viszonylag képben vagyok, hogy mit érdemes nézni.
-
brownus
veterán
-
spammer
veterán
válasz brownus #32936 üzenetére
"oké, de egy mesét és egy black mirrort egy mezőnyben indítani?"
Attól, hogy animációs, még nem muszáj különszedni, simán hozhatja azt a szintet, mint a legjobb élőszereplősök, vagy legalábbis szórakoztathat annyira, hogy a legjobbak közé kerüljön. Ha most menne mondjuk a The Legend of Korra és olyanokkal lenne versenyben, mint a Black Mirror, Westworld, Stranger Things stb., nem kérdés, hogy nálam melyik lenne az élen. Nem az utóbb felsoroltak.
-
Komplikato
veterán
Valaki nem tudja, hogy ez a The Expanse S02E00 ez egy átvezető film a két szezon között vagy más sorozatoknál szokás "ez történt előző szezonban összefoglaló" féle? Vagy C és egy hogyan készült rész?
Halfwordls S1 (HBO Indonesia!)
Hát izé. Volt egy szerintem nem rossz alapötlete az egésznek:
Démonok, azok alfajai az emberi világában, egymás elleni politikai kavarások, stb. Lehetett volna afféle Whitewholf féle, amiben vérfarkasok, vámpírok, meg a egyebek kavargatják a forró kását.
Egyrészt a vége nagyon el lett cseszve, gyakorlatilag teljesen értelmetlennek tűnt a végére minden, amit közben valami fontos ügyben tett lépésnek tűnt volna. A másik baja meg az, hogy ez a nyolc rész elfért volna 2x90 perc pilótában is. Ja meg biztos én vagyok a hülye, de mint ha az ötödik és hatodik rész között kimaradt volna egy komplett érsz a történetből vagy mi. Amilyen hülye vagyok lehet adok egy esélyt az S2-nek ha majd kijön, mert érdekes volt az atmoszférája."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
perempe
addikt
az Odaát 9. évad 20. részét láttam. baromi idegesítő, hogy 1-2 részt beraknak, ami nem viszi előre a cselekményt. (mi a cselekmény?)
Abaddon és Metatron * Brahms: 4. szimfónia *
-
spammer
veterán
válasz perempe #32940 üzenetére
Ez így a 9. évad végén tűnik fel? Mindig is olyan volt, hogy átívelő szál + filler részek. De legalább az átívelő szál is borzasztó.
Amúgy a mostani, 12. évad első részét megnéztem, de azóta sem tudtam rávenni magam, hogy folytassam, és ahogy olvastam a véleményeket, sok jóra nem lehet számítani. Várom már, hogy kaszálják, lezárják és eltemethessem végre.
-
spammer
veterán
The Man in the High Castle 2. évad
Egész korrekt volt, de nekem hiányzott belőle a feszültség és az izgalom. Ugyanakkor érthető, hogy most a karakterek építésével és árnyalásával foglalkoztak, mert az az első évadban nem igazán történt meg. A több szálon, több helyszínen futó történet még jobban kinyitotta nekünk ezt a világot, de ennek ellenére időnként kicsit laposnak éreztem, néha kicsit időhúzás szaga is volt. Na meg az továbbra is zavar, amikor a japánok egymással angolul beszélnek. Pl. Kido meg a tábornok, négyszemközt is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ahoz kepest ,hogy januar 15.re van kiirva a Homeland 6. evadanak statrtja , mar fent is van a s06e01
Juppiiii -
bAtt001
addikt
The OA, ezt látni kell, az idei év legjobbjai között van könnyedén.
-
Komplikato
veterán
válasz bAtt001 #32946 üzenetére
Ez így túl merész. Nekem pl. túl sekélyes a téma feldolgozása. Egy átlag "joghurt ezós" emberkének valószínűleg túl mély, bár nekik biztos nagyon tetszik. Viszont ez egy erősen réteg film, így szvsz a többségnek nem fog bejönni.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bAtt001
addikt
válasz Komplikato #32947 üzenetére
Szerintem is inkább annak fog tetszeni, aki nem ásta bele magát a témába, de viszont van benne hajlandóság az ilyenfajta tudás befogadására. Engem különösebben nem érdekelt a téma, ezért nem is jártam utána soha jobban. Viszont érdekesnek is tűnt valamennyire, egymás után indítottam a részeket a végén
-
S e t h
nagyúr
válasz brownus #32936 üzenetére
oké, de egy mesét és egy black mirrort egy mezőnyben indítani?Sorozatokról írtam.Szerintem mindegyik az.
azért nem nézni egy sorozatot mert valaki körül nagy a hype?Pont az ellenkezőjét fogalmaztam meg.
a peachert ajánlomNa azt nem ismerem, csak a vitaminos változatot.
De gustibus non es disputandum.
Boldog új évet mindenkinek!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest