- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Aranyélet 2x04:
egyre gyengébb a sorozat, és itt már nem csak Döbrösi Laura fájdalmas színészkedésére és erőltetett karakterére gondolok, hanem arra, hogy olyan apróbb hibák is vannak, mint hogy a Feri mondja, Attilának, hogy végig kellett hallgatnia a menyasszonya halálhörgését, aztán pedig mondja, hogy Mari nem halt meg, elevenen égették halálra a lángok. -
törölt tag
The Affair s01:
A maga kis hibaival, de abszolut franko volt az egesz evad.
-
brownus
veterán
válasz negyven2 #32302 üzenetére
ez jó lesz tökéletes kikapcsolódásnak tűnik estére
kicsit más: twd 7. évad, teccik megmondom az őszintét teccik 4 rész pipa eddig, kíváncsi hogy s miként vágnak vissza luccilenak negan szerepére tökéletes választás lett morgan
befejeztük a black mirrors 3 évadát is, ezt vártam, köszönöm netflix. és nem tetszik a filmekben előrevetített jövő
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz brownus #32356 üzenetére
Egyet értek! Számomra eddig az egyik legjobb évad, hiába fikázódnak sokan. Nem is baj, hogy alig van gyepa. Ez a Negan gyerek egy állat, ahogy megjelent
.a kapu előtt és csak az árnyéka látszódott, mikor pofázott befelé, nos az a jelenet nálam mindent vitt. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
Westworld 1x08
Na már lassan elvesztem a fonalat hogy akkor most ki-kivel és mikor van?!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Komplikato
veterán
Dirk Gently S01E05
Végre! Végre!
Végre megfejelte a főnök a 20-as IQ-val rendelkező CIA manust. Már kellett ez nagyon.
Mondjuk vígjáték sorozat gyanánt több volt a hulla, mint egy komplett CSI évadban összesen.
A vérengző fenevadról meg kiderült, hogya kiscica az. Amit eddig is sejtettem.
"Ne idd meg! Az sampon!" - "Akkor miért vannak a dobozán gyümölcsök???"
Visszatért a kedvenc bérgyilkosom is.Zimmerfiled nyomozó legjobb jelenete az volt eddig, amikor elküldte a főnökét a sunyiba. Erre kinyírták. Nagyon remélem, hogy a most beinduló időutazós szálban helyre tesznek pár dolgot Todd-ék. Azt sajnálom, hogy már most sejthető, hogy bazi nagy függőben maradt befejezése lesz a szezonnak.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Nézi még innen rajtam kívül valaki az Aranyéletet?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
trialboj
őstag
Létezik, hogy képesek ennyire gagyi minőségben feltölteni a videót?
Aranyélet Kibeszélő Második Évad - 1. rész
Már v 3 órája biztos fent van, ha nem több, és még csak 720ps verzió sincs. Nagyon szívesen megnézném, de ennél még egy rádióanyag is jobb minőség.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
dokee78
félisten
Nekem nagyon nem tetszik,hogy gyakorlatilag a Westworld parkban zéró a biztonsági szint.
Csak úgy sétafikálhat a 2 fickó Maeveel? -
spammer
veterán
válasz dokee78 #32370 üzenetére
Westworld 1x08
Pont most akartam írni (és ahogy látom, már junkie-n is említették), hogy a csaj és a két balfék kezd már rohadtul idegesítő és érdektelen lenni. Ráadásul az a két szerencsétlen... áhh... mint egy rossz paródia.
Sokkal több volt/lenne ebben a sorozatban, de úgy érzem, hogy J.Nolanék még nem nőttek fel ehhez.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mark!
őstag
Bates Motel 1-3évad: atya ég... Azt kell mondjam, eddigi legjobb sorozat. Észre se vettem, és hopp, egy hétvége alatt végeztem a 3évaddal. Most suli miatt sajnos nem tudom folytatni, de muszáj lesz minél hamarabb befejezni, mert agybajt kapok
Szerk: lesz 5.évad?
[ Szerkesztve ]
>
-
S e t h
nagyúr
Ez a Westworld nagyobb flash mint a Matrix. Nem szoktam gombázni, de vmi ilyesmi feeling lehet.
Viszont ez a mindig mindenki rébuszokban beszél stílus két résszel az évad vége előtt kicsit már sok.Ami tetszett:
- Hopkins, ha úgy is beszél folyamatosan mint egy ógörög-latin szakos professzor
- az ébredező Bernard
- a skynet babérjaira törő Maeve
- a két balfék, akik legalább emberien gyarlók
- a 60-70-es évek zongora betétjei még mindig nagyon ütnek.És ami nem:
- black hat man, az élettörténet közben még ásítottam is, nesze semmi fogd meg jól, a labirintus meg már olyan mítikus mint a frigyláda, jöhetne már egy Indiana, aki talán egy részen belül meg is találja
- William és Dolores, egyszer majd csak csinálnak vmit a lovagláson kívül
- az új diri nem gyere be, idegenebb mint a robotok reakciói.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
tepenzed
őstag
Flash heti rész
Huh nagyon pörgött, örülök, hogy nem végezte nálam a kukában, mint az Arrow. Viszont kicsit csalódott vagyok
Dr. Alchemy személyét illetően, egyrészt örültem volna ha Julian csatlakozik a Flash csapathoz, másrészt már pár rész óta lehetett tudni, hogy ő Alchemy, jobb lett volna valami csavar [ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Elég rég voltam erre, de most muszáj írnom. Laza 3 hét alatt ledaráltam a Dextert. Én nem éreztem azt sokakkal ellentétben, hogy évadról évadra egyre szarabb lesz, viszont amit leműveltek az évadzáró részben, na az kiverte a biztosítékot. Kb mintha nem is lett volna semmi karakterfejlődése Dexternek. A halál a végén eléggé mellbevágó volt, a "temetésnél" el is pityeredtem, de basszus minek kellett még oda az az utolsó 1-2 perc?
Hallottam hírét annak idején, hogy eléggé elbaltázott lett a befejezés, de úgy voltam vele, hogy biztos túloznak, hát tévedtem.
-
spammer
veterán
Planet Earth II 3. rész
Dzsungelek. Ez is jó kis rész volt, viszont ami ennél a résznél kicsit zavart, az a mélységélesség/fókusz több jelenetnél is, kicsit túlzásba vitték a "szűk" fókuszt.
Különösen érdekes, hogy olyan folyamidelfin fajt sikerült lefilmezniük, amelyet azelőtt még soha. Igaz, nem volt könnyű dolguk és csak rövid időre tudták lekapni őket.
Hatalmas esőerdők, csodálatos élővilággal, melyeket az emberi faj mohón pusztít.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
leslieke
Jómunkásember
Westworld S01E07 Hú, az a befejezés nem semmi meglepetést hozott.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Westworld S01E08 végre alakul ez, egyre érdekesebb a történet és sorra jönnek elő az új dolgok.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ragnar95
félisten
válasz Nordic #32388 üzenetére
Szerintem se romlott a színvonal összességében, bár voltak gyengébb epizódok/évadok nyilvánvalóan. Viszont a befejezéssel kapcsolatban ugyanígy éreztem, a sorozat egyik legnagyobb erősségét sikerült kútba vetni ezzel a húzással... Szép lassan felépítettek egy elég komoly karakterfejlődést 8 évadon keresztül, aztán kidobták a kukába az egészet a záró epizód utolsó pár percével...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
Supergirl | Heroes v Aliens: The Dominators | The CW
Lehet skippelem az egészet inkább...[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz leslieke #32395 üzenetére
mi még csak az ötödiknél járunk de már most mondom, hogy egyre jobb és jobb
spoiler: na, és ez a nő...
-
VIBO
őstag
Ifjú Pápa utolsó része most nagyon odabaszott sztem
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest