Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kicsibika

    csendes tag

    válasz xedos #1088 üzenetére

    Nah akkor pontosítok: Új os felrakása után felraktam az eredeti drivert, amit a sony oldalon ehez a készülékhez ati kártyára adtak, ez után jobbkli beállítás, hardwer info-> itt nemírt ki semmit, nem ismerte fel a videókarit (ilyet még nem láttam)... ami viszont jó volt, hogy tudtam más felbontást használni asszem 1280X1024 felbontásban(ezt teljesen megjelenítette a képernyőn) érdekes. Így kerestem az amd.ati.com on drivert ami nem volt, aztán eszembe jutott, hogy az eredei os feltelepítette az ATI Catalyst progit, így szedtem le egyett, hát nem rakta fel :( igen Vista 32 alá néztem nem ment fel, a mappa meg volt, de tök üres volt, pedig az instal succes volt;)

    Így vissza az eredeti OS vissza recovery-ről, minden felment szépen, neki estem takarítani telepítgetni, majd a játékoknál a beállításban jó lett voltan 1920x1080 kissebb felbontásra venni, de csak 1024X768 lehetett, amit berakott középre tök csúnyán.

    OS alatt nincs semmi gon az 1920x1080 felbontással sőt előnyos sok progit kényelmesen szét lehet pakolni a képernyőn, csak játékban a teljesítmény rovására mehet ez az írdatlan felbontás, ezért is vettem le az élsímítást meg az árnyékolást(mira azt kiszámolja :U )

Új hozzászólás Aktív témák