Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Computex 2023: DDR5-8000 fölé gyorsul az új Dominator RAM család
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz
nymaci01 #849 üzenetére
Nah mit is írhatnék egy ilyen hozzászólásra:
Először is tényleg ne fórumozz így...
Másodszor: OLVASS
Bocs, de bármelyik notebook-os topicban, akár ebben is számtalanszor leírtuk már sokan, hogy a noti alapvetően nem játék célokra van. Ha lehet is rajta játszani, akkor nem valószínű, hogy viszi a max grafikát, de ha midez fent is áll, akkor az akksi percek alatt merül le. A te kívánlamaidnak leginkább megfelelő gép nem VAIO, azok nem játékra vannak kitalálva. Viszont ott a Dell XPS, abból van WoW edition is. WoW fannak az való...
Én nem játszottam még a WoW-val, csak hallottam róla, de így tippre max 60percet fog menni akksiról a gép, ha WoW max grafon fut. De ennek inkáb kérdezz utána a "Milyen notebook-ot vegyek?" topicban.''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
satrob
csendes tag
Sziasztok!
Volt valakinek VAIO VGN-S150-el dolga? Kaptam en egyet, es a gond az, hogy mikor bootol mikor nem. Eddig annyi derult ki, hogy az ATI chip-el lesz a gond, az alaplapon valami megszakad/ hajszal-repedes. Allitolag (google) egyfajta tipushiba, de javithato. Talalkozott ezzel mar valaki? Kihez fordulahatnek?
koszi![ Szerkesztve ]
-
jesseoak
csendes tag
Szijasztok!
Eladó vadonat új, 0 perces, Egyesült Államokban vásárolt
Sony Vaio NR 220E/S laptop 189.000 forintért!
Processzor: Intel Core Duo T2330 2x1.6Ghz;
Memory: 1 gig DDR2 SDRAM at 667MHz;
Wireless 802.11b/g (Built in);
Video Cards: Intel Graphics Accelerator X3100;
160GB SATA 5400RPM Hard Drive;
15.4 " Widescreen With Xbrite-Eco gyönyörűszép!!!
8xDVD-RW(burn CD's and DVD's) Dual Layer;
Sound: Integrated 2.0 Channel Audio;
Akksi: Lithium Ion kb 4 órát bír!!Elérhetőség:
Kémenes Balázs
06-70-7722562 -
k.
őstag
Irtam 1 kis tesztet a vaiomról.
Akit érdekel:
[link] -
törölt tag
Sziasztok,
tudna valaki segíteni?
A gép: Vaio VGN-FS395VP (MODEL: PCG-7D1M)
Bedugtam a tôltôt a konnektorba, elengedtem, mire az lepottyant. Azóta a gép halott - próbálkoztam másik adapterrel, természetesen null sikerrel.
Tudnátok esetleg ajánlani egy jó szervizt, ahol megnéznék?
PS: Nálunk ilyen nagy valószínuség szerint nem létezik: tônkrement a vinyóm és szerettem volna egy új merevlemezre feltelepíteni a Vaiohoz rejtett partíción kapott WinXP-t (dôglôtt ugye a merevlemez). Adtak egy telszámot, hívjam Prágát. Na oda el kellett volna kuldenem komplett a gépet, mondtam "nem, a supportot másképp képzelem el, kôszônôm, soha tôbbet Vaio").
Kôszi, udvôzlettel
axon
Egyébként ha érdekel a Vaio szubjektív, viszont mindenféle elôítélettôl mentes ôsszehasonlítása a mostani Dell Vostro 1400-al, kérdezzetek bátran.
-
Tyren
aktív tag
válasz
#78693888 #863 üzenetére
Igazából idehaza nagyon nincs hivatalos VAIO szervíz, de ezzel asszem nem mondtam sokat. Ha mindenképpen itthon szeretnéd javíttatni, akkor van egy Smart&Mobile nevű, VAIO-kra specializálódott üzlet/szervíz. Tapasztalatom nincs, de 1-szer jártam náluk, jó helynek tűnt. Ha nekem gondom lenne, én bennük bíznék meg legjobban. Kérdés, hogy milyen árakkal dolgozhatnak... (2 alternatívát látok: nagyon magas, vagy NAGYON magyas)
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
k.
őstag
ÉN pont tegnap cammogtam be hozzájuk.Új helyen vannak és nem az a 2 ember volt akiket régen láttam de ők is kedvesek voltak.Rögtön jöttek hogy miben segithetnek.Sajna a tápbol a konnektroba menő kábel keett mert majdnem elszakadt.Nem volt konkrét ára mondták annyit adok amennyit akarok.Kaptak 600 forintot.
-
törölt tag
Sziasztok,
Kôszônôm a válaszokat, egy mailt megér. Majd info, hogy mire jutottunk,
udvôzlettel
axon
-
Tyren
aktív tag
Ezt nem mondod! Akkor nagyon rendesek voltak. Én féltem volna a helyedben, hogy azért a kábelért is lehúznak vagy 5 rugóval. Kellemes csalódás. Egy táp olyan 25-40 körül mozog. Meg úgy általában a VAIO-khoz minden aranyáron van. Kicsit izé. A minőséget meg kell fizetni, de mondjuk nem túlzás, hogy egy normál akksi 60 rugó?? Ugyan ez IBM (Lenovo) géphez (aminek szintén a sony az egyik akkugyártója) 30 alatt lenne. Értem én hogy minőség, meg presztízs, meg minden, de azé a ThinkPad-ok se bóvlik...
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
k.
őstag
Mondom korrekt cég.Szerintem 1 aksi pl azért 60e hozzá mert ugye a sony kiküldi amcsiba(onnan rendelik) és ők onnan hozatják repülővel aminél fizeted a szállitási költséget a vámot stb.Mig a lenovo egyböl idehozza és igy nagyon olcsó tud lenni.
Én ha vaiot veszek szerintem hozzájuk megyek.Lehet hogy drágábban kapom meg a gépet de utánna korrekt support van hozzá.Mig ha netről rendelem vitethetem ki külföldre a javitás miatt.Mod
eszéltük haverommal ha aztmondják 5e átmegyünk a 100 méterre lévő bluefishbe és keresünk ott.De ennyiért.....
-
xedos
addikt
Hátha érdekel valakit:
SONY S5HP 13.3" 2ghz 2Giga RAM 250G winyó
[link]Ha sikerül, akkor visszatérek MAC-re...
A Hackelt OSX meghozta a kedvem...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A következő kérdésem volna. Van egy UX 280 tipusú vaio-m, amit használtan vettem. Most Vista van rajta, és szeretném feltenni a gyári XP-t. A gyári oprendszer, és a driver-ek elvileg mind rajta vannak a gépen,a memoriába vannak égetve, de nem tudom hol? Tud valaki segiteni abban hogy hogyan csalogassam elő? -
xedos
addikt
Kell valakinek egy db 1hónapos utángyártott nagykapacítású akksi?
VGP-BPL2 11.1V 7200mAh
-
SziAtee
csendes tag
Sziasztok!
Lehet már egy megválaszolt kérdésssel fordulok hozzátok, de idő hiányában nem tudtam végigolvasni a forumot így nézzétek el nekem!
Ismerősömnek van egy vgn-n21E/w típusú laptopja, amin szeretné lecserélni az op rendszert XP-re. Keresgéltem interneten de sehol sem találtam xp drivereket. Tudtok valami megoldást, vagy ne is keresgéljek tovább?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
xedos
addikt
Ezek nem jók neked?
[link]Megvan:
Welcome to Club Vaio.
There are no official XP drivers and utilities for the N21-series Vaios.
Sony do not support the use of XP on your Vaio and so they are not going to release drivers for anything else but Vista as the Operating System. If you have problems, Sony will not help you and if you need to make a claim under the warranty, you will have to put Vista back as the OS - so make sure you have at least two sets of Recovery Discs.
All you can do is to download the Preinstalled XP Drivers and the Preinstalled XP Utilities for the N11-Series of Vaios. These should work OK but there have been some problems getting the N21-Series Vaios working properly with XP.
[ Szerkesztve ]
-
SziAtee
csendes tag
Szia Xedos!
Nagyon szépen köszönöm a linket, hasznosnak bizonyult. Szinte minden gond nélkül ment, sikeresen települt az XP minden driverrel együtt. Egyedül a wifi nem csatlakozik automatikusan, nem tudom mi gond lehet vele, de minden más tökéletesen műkszik.
Köszi még1x!!
Üdv.:Ati
[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Sajna már nem annyira-vagy inkább semennire- irnak xp-s drivert a vaiokhoz.
-
Segítségeteket szeretném kérni. Sony VAIO SRX55-notihoz keresek driver-eket.
Ami a SONY oldalán van fent természetesen nem működik. A jog-dial és a hotkey kellene. (főleg a fényerőt állítani) Előre is köszönöm!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ Ha nem válaszolok a privátra, akkor írj rám még egyszer, vagy hívj fel...
-
plokmi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy VAIO SR21K laptopot, de sajnos a külső monitor kábele nincs meg. Az lenne a kérdésem, hogy sikerült-e már valakinek beszerezni ilyen kábelt? Illetve lenne-e valakinek eladó?
köszi.
-
Peti_X
csendes tag
sziasztok! Két sony vaio notebookról lenne szó. Vista volt rajta, de én xp-t akarok rátenni. Minden rendben csak nem tudom honnan töltsem le az Xp-s drivert a laptopokhoz? Az egyik VGN-NR11Z/T a másik VGN-NR21S/S. tudna nekem valaki segíteni, mert sehol nem találok csak vistához drivereket. Előre is köszönöm ISTEN áldjon meg mindenkit!!!
W.W.J.D
-
Bash
őstag
Amerikai support oldalon vannak XP-s driver-ek az NR sorozathoz, csak azt kell kitalálnod, hogy melyik modellnek felelnek meg a tieid.
http://bashtravel.com/
-
nemethjoc
csendes tag
Hello!
ehhez a géphez mit szoltok?
http://okdigital.addel.hu/detailproduct.php?productid=349012
Ez a gép lenne a következő amit megvennék, és ahogy nézem ahhoz képest nagyon olcso.
Szerintetetk van benne valami kamu?
továbbá ha jol értelmezem az FZ340E az vista home premiummal, a FZ340N az pedig businessel van, és ez ugyanigy van a többi Vaio-nál is. kérdésem hogy ha megveszek egy pl N-eset, akkor arr fogok tudni rakni egyhome primiumott? mert gondolom ez a E és N betöjelzés nem befolyásolja a hardver-t, tehát azt rakok rá amit akarok.
Egyébként valaki tudja mit Jelent a FZ340N/B -ben a /B jelzés?OFF: Eladó egy LG S1 gamer noti: nemethjoc@gmail.com
ONVálaszaitokat előre is köszi.
Üdv.
PSN_id: nemethjoc
-
k.
őstag
válasz
nemethjoc #891 üzenetére
Hát őőő
Eléggé olcsó.Nemtuti hogy kamu de én egy 100assal minimum fölé pozicionálnék.Természetesen rakhatsz rá bármilyen vistát nem függ tőle.Csak az otthoni szériára home premium a munkára pedig business van.
A /B jelzés szerintem a businessre utal.Vagy a fekete szinre -
nemethjoc
csendes tag
Hát igen valahogy én is igy láttam a neten az ugyanilyeneket, vagy a hasonlokat, söt az olyanokat is amiknek csak integrált videojuk van. mindegy majd megkérdezem az áruházat, hogy nem-e elirás.
amugy ehhez a tipusu notihoz (FZ340) vannak XP driverek? illetve hol lelhető fel?PSN_id: nemethjoc
-
szerbusztok, rendelt már valaki amerikából sony vaio laptopot, mert szeretnék egyet rendelni, hogy van ennek a menete, van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
szomjasviz
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon sokat jártam utána, mire megvettem egy Sony VAIO VGN-FZ38m laptopot két év garival 270-ért.
Nagyon gyors - ami fontos volt, nagy a RAM és viszonylag szép a képernyő, bár én annyira igényes vagyok, hogy még ezzel is vannak gondjaim, az asztali gépem 19 colos képernyőjéhez képest gyenge.
Annyir rosszat olvastam hirtelen a Sony-ról, hogy teljesen elment a kedvem az egésztől, igaz konkrétan erről a szériáról senki nem nyilatkozott.
Ha van valakinek tapasztalata a szériával kapcsolatban akár jó, akár rossz, kérem írja meg!
A minősége és teljesítménye érdekel elsősorban és a tartóssága.Nagyon várom a válaszokat
-
nemethjoc
csendes tag
válasz
szomjasviz #895 üzenetére
És hol tudtál ilyet venni?
egy ilyenre én is beujitanék
Amugy azt mondják a vaioknan nagyon szép a kijelzöje nagyon sok notihoz képest.
mondjuk nekem is van egy LG S1 gamer notim, aminek sztem nagyon zsir a kijelzöje, mondjuk ugyanolyan, talán jobb mint a 19 és 17 colos tft-mé, kiváncsi lennék egy vaiora ehhez képest milyen.
OFF: Az LG S1 gamer noti eladó nemethjoc@gmail.com ON
Megadhatnád az elérhetöséget, ahol betudnék egy ilyen vaio-t szerezni.
kösziPSN_id: nemethjoc
-
k.
őstag
válasz
szomjasviz #895 üzenetére
A vaionak nem szép a kilejzője?Most petézek le.Egyébként minőségi gépek.A problémát sokak szemében az okozza hogy nincs hivatalos gari magyarországon.Tehát ott él a gari ahol megvetted..Sony szervizben- a legtöbben tuti- nem tudnak vele mit kezdeni.MKagukkal a gépekkel nincs baj.
Nekem olcsobb vaio van majd 1 éve kitünően szolgál.
Tehát én ajánlom.
Mod:
Nekem N szériás gépem van
kB igy néz ki:
N=>CR=>FZ=>AR(ezek nem a teljes kinálatot jelzik sokkal több van ezek inkább az othonra valók)
Tehát igencsak jó cucc.
Az enyémet nem gyártják msotmár NR van nem N.[ Szerkesztve ]
-
szomjasviz
csendes tag
A képernyőjével annyi a gondom, hogy elég kicsi a betekintési szöge, nincs egy olyan pont, ahonnan ez egész képernyő egyöntetű lenne. Egyébként a többi is ilyen volt, nem hiszem, hogy ebben bármivel is kevesebb lenne a sony más notiknál. A 19 colosom egyébként samsung, nem fényes mint a legtöbb notebook kijelzője, de a színek egyszerűen életre kelnek.
Azért az vígasztaló, hogy eszméletlen gyors a kicsike, eddig azt hittem, lassú a netem, most kiderült, hogy csak a gép nem bírt vele lépést tartani. Talán mégis sikerül majd idővel megszeretnem. -
k.
őstag
válasz
szomjasviz #898 üzenetére
Látszódik hogy te más monitorrol váltottál vaiora.Én 1 ujitsu siemenset bámultam elötte ahhz képest a vaio kijelzője kb 1 suzuki swift vs carrera gt kb.
Nálam az is a vicc hogy ugye én nagy sony fan vok szóval itthon sony de mégsem voltam teljesen biztos hogy nekem vaio lesz.Ugyanis nekem is mondták a neten hogy nemjó stb.Aztán a haverok meg a márka iránti szeretet meggyözött hogy jól döntöttem(nem kamu és még nem esett a plafon a fejemre).
Nagyon is valószinű hogy a köv noti is a japóktól kerül ki. -
Csepy
senior tag
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
- Samsung R540 bill hibás laptop
- Lenovo Thinkpad T450 - i5-5300U - 4GB RAM - 120GB SSD - Webkamera - Windows 10 Professional
- Lenovo Yoga 14 - i5-5200U - 4GB RAM - 120GB SSD - Webkamera - Windows 10 Professional
- Macbook Pro 13 2019 - 2 Thunderbolt, Touchbar - 128GB
- DELL Latitude E5530v - i5-3320M - 4GB RAM - 500GB HDD - Windows 10 Professional
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs