- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz nozs23 #32265 üzenetére
Értem, szóval egy profi fotós aki ebből él, workshopokat tart, neves kiàllításokra hívják tkp csak fikázza a vázat és nem pusztán azokat a gondolatokat osztotta meg, ami számára portréfotósként zavaró és itt kapóra jött egy Nikon szponzor, hogy mindezt pénzért mondja el?
Persze hogy nincs tökéletes váz, a Z6 sem az Eos R meg pláne.
Megnéztem jó pár videót és érdekes hogy ezeket az érveket (akiket a Nikon nem szponzorált) nem hozták fel, jókat mondanak róla és biztosan jó is, csak nem mindenkinek.MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest