Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • creative_II

    csendes tag

    Olvasom a beszélgetéseteket és mosolygok rajta. Szerintem helye van és említésre méltó mai napig a Panasonic és Sony a TV piacon. A képalkotó technológia/hangzás/újítások és a minősége miatt. DE sajnos nem számítanak már a mainstream brandek közé, így a népszerűsége visszaesett, lehet pont az árképzés miatt? Marketing hiánya? Új feature hiánya? Sokat lehetne róla beszélgetni. Sajnos ma már több régi nagy japán márka tűnt el emiatt a piacról…
    Nekem az első tv-em egy Panasonic plasma ami 12 éves és jelentem mai napig hibátlanul működik mostmár a gyerek szobába. (Akcióba 150.000.-Ft 12 éve és Made in Japan) Ez több mint említésre méltó, imádom a mai napig.
    Sony xh90-re cseréltem, mert akkor ez volt a legjobb ar-értek arányban elérhető TV a pénztárcámhoz, ami számomra hozta a semleges/kellemes szín hű panel adta képet. (Csalódott vagyok a vrr szolgáltatás működését illetően, de ezt leszámítva szvsz 10/8.5)
    Baráti körömben többen Samsung q60/q80 mellett döntöttek, ha átjönnek mindig megcsodálják a Sony vagy Panasonic tvemet. Miért? Lehet nem néztek kellően utánna, vagy a MediMarktba távirányítót se kértek el? Esetleg mert a samsung tvek a lehető legjobb beállításba megy a demo míg más márkák normál vagy ECO módban vannak tartva? Marketing?
    Vitathatatlan tény szerintem az is, hogy jönnek új márkák amik hozzák a nagy múltú TV gyártók minőséget/tudását.
    Szerintem a japán termékek árazása mindig is a piachoz képest 1.2-1.3 szorzóval szerepelnek/tek.

Új hozzászólás Aktív témák