-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
Érdemes az android rendszerrel foglalkozni vagy jó a sony smart rendszere is?
youtube fog menni rajta.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
Blaise
veterán
válasz SMartin-HU #19252 üzenetére
A 2015 modelleken a középkategóriától felfelé már mind android van, nem lehet választani, van rajta youtube app természetesen,
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Nem látja a TV(43w755) a plex/servioo-val megosztott videókat. A helyi hálón a szervert látja, de ha belépek egy mappába, amiben van videó, azt írja ki, hogy nincs megjeleníthető médiatartalom, próbálkozzon később/ a mappa üres. Mi a gond? A saját appal (videók) is és vlc-vel is próbáltam. Eléggé elszomorít, hogy használhatatlan[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz nismoka #19255 üzenetére
Ezt a bubble upnp-t nem találja a storeban. Egyébként pénteken még 1 filmet meg tudtam nézni servioo-val, pár óra múlva megint szerettem volna, de akkor már nem ment. A kettő között meg ki volt kapcsolva a TV. Gyári beállításokat is visszaállítottam, de semmi
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
Adtam fix ip-t a TV-nek és az asztali gépemnek de semmi. A kiszolgáló nem érhető el, válasszon másik kiszolgálót/ a mappa üres
A TV-n a hálózati diagnosztika látja a plex-et, semmi hibát nem ír, viszont ha a videók appon lépek be a plex könyvtárba azt írja, hogy próbálkozzon később.[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
Egy nagyon láma kérdésem lenne..............
Van egy alkalmazás a pendrive-on, hogy tudom feltelepíteni a TV-re?
Az oké hogy bedugom, meg a TV felismeri, de a menüben hol találom meg az USB-t és hogy tudom elindítani a telepítést?Amúgy W857C a készülék.
Köszi
-
amadeus11
senior tag
Frissítettem a tavalyi W605B-t. Amit javítottak az új szofttal: led mozgásmód bekapcsolásával nem jelentkezik villogás. Viszont ettől a fényerő nem lett jobb, ez a funkció ebben a tévében továbbra is használhatatlan. Többi típusnál viszont hasznos lehet ez a javítás.
There is a star
-
Gyzmo
csendes tag
Az előző hozzászólásomban említettem az 50W755C típusú készülék akciós árát. Meglepve tapasztaltam, hogy a SONY Centerekben a kedvezményes ár eltér, az előző hozzászólásomban is jelzett ártól. [link] [link]Emiatt elnézést kérek, ha ezzel bárkit is befolyásoltam volna, de igazából, most már tényleg nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz MasterMark #19267 üzenetére
Igen az a BFI és vibráltatja a háttérvilágítást...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #19271 üzenetére
Fényérzékelőt kikapcsolod.
-
tayaka
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tv választásban.
Vásárolni kívánt tv mérete legyen minimum 55 coll, nem kell hogy 3d-és és smart legyen! Legyen nagyon szép a képminősége. Az árról annyit, hogy nagyjából 350 ezer forintba férjen bele. Mivel németben vásárolnám így az ár csak körülbelüli összeg, mert némelyik típus hol itt, hol ott drágább.
Szeretném ha minél több típust felsorolnátok hogy legyen választási lehetőségem.
Előre is köszi mindenkinek a választ.
Üdv.: TibiElőre is köszönöm válaszokat!
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Feliratos filmeknél Ti is tapasztaltok olyat, főleg sötétebb jeleneteknél, hogy mikor megjelenik a fehér felirat, akkor az egész kép árnyalat sokkal világosabb lesz. Minta a teljes kép háttérvilágítása megemelkedne.
Gondolom ez valamilyen szinten normális jelenség, mert a fehér kép megjelenéséhez nagyon háttérvilágítás kell. Vagy rosszul gondolom?
-
SlágerTibo
csendes tag
Köszi SONY !
HDD rec , PIP,PAP firmware frissítés határideje kitolva 2016. február végéig ,Sony honlap szerint.
-
őstag
Az miért lehet hogy az "Action" menü elérésekor, nincsen ott a kép a képben funkció?
A modell: W756C
A Sony oldalán specifikációnál írja hogy tudja, de nekem az utolsó menüpont a tweetek..Szerk.
Úgy érzem válaszoltál SlágerTibo
Akkor várunk[ Szerkesztve ]
-
Hp Canon
tag
válasz SlágerTibo #19284 üzenetére
Csak ne lenne mindig igazam...
-
Blaise
veterán
válasz SlágerTibo #19284 üzenetére
Hol olvasod?
-
Peter71
csendes tag
Sziasztok,
Sony w807c tv-m van ami a WIFI-n keresztul kapcsolodik az otthoni halozathoz. Lehetseges a TV-vel kozvetlenul (DLNA nelkul) bongeszni a halozaton levo NAS tartalmat es elinditani az ott tarolt filmeket? DLNA nincs engedelyezve a NAS-on (WD MY BOOK LIVE DUO).
A WD TV Live Streaming gond nelkul hozzafer a NAS tartalmahoz, de szeretnem kihagyni a kepbol es csak a TV-t hasznalni a media eleresehez es lejatszashoz.
-
blakey
titán
válasz Peter71 #19289 üzenetére
Nem lehet, kevés olyan tv (gyártó) van amelyik engedélyezi az SMB-t.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pityke78
őstag
válasz allfinanz #19198 üzenetére
Na, feltettem a TV-re a Digi Online appot és szereztem is felhasználónevet, jelszavat.
Viszont mikor bejön a TV-n a Digi Online, akkor az istenért nem tudok rámenni a bal felső sarokban a Menü-re.............. gondolom ott kell megadni a felhasználónevet és a jelszavat. Vagy kell egeret, billentyűzetet kötni a TV-re?
Ötlet, vélemény?
-
Pityke78
őstag
válasz Pityke78 #19291 üzenetére
Egérrel sikerült, nem tudom van-e más megoldás is...............
Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy a letöltött applikációkat lehet valahogy rendezni, egyszerűbben elérni, elindítani?
Mert a HOME gomb-nál az Alkalmazások alatt nem jelent meg a telepített app, csak a Beállítások -> TV -> Alkalmazások -> Letöltött alkalmazások alatt tudom megnyitni.
Van erre egyszerűbb lehetőség?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
Sziasztok
A 705 és a 755 között mi a különbség? -
Hp Canon
tag
-
cajci
tag
Sziasztok,
olyannak találkozott már valaki, hogy upc mediacarddal a saját asus routertől szétesik a kép és a hang az adatforgalom közben. Ha a routert kikapcsolom, tökéletes az adás.
2,4 és 5 GHz-en is ugyanez történik.
A tv-n a wifi ki van kapcsolva, lan-on csatlakozik a netre.
Esetleg valami ötlet?
KöszI!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest