- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve-0
őstag
kb. 2 hónapja vettem egy mx460-asat a sansa clipemhez, megvagyok vele elégedve! basszus jobb mint a gyári fülesben, és élesebbnek érzem a vékony hangokat is!
-
jorden06
senior tag
Hali!
Sennheiser HD-201-et néztem ki magamnak, milyen tapasztalatok vannak ezzel a fejhallgatóval? Olcsóság lenne a fő szempont, de azért természetesen ne menjen a minőség rovására...
Első körben egy AKG-t ajánlottak, de ára miatt megtorpantam kicsit..
-
yash
senior tag
Van már vkinek tapasztalata a Sennheiser IE 8-al? Szerintetek milyen lenne zenehallgatásra?
-
yash
senior tag
Amúgy átfutottam Basys kínálatát (meg rendeltem a harmadik CX-em 300 -> 400 -> meg most 300 2,5mm), jól látom, hogy csak a CX300 van 2,5mm-esben? Van átlakitom természtesen, de Nokia E66-ba nem akarok ilyennel szórakozni, ezért is döntöttem CX95 helyett a 300 mellett... ez van csak?
-
törölt tag
Most tervezek venni egy CX500-at, az volna a kérdésem, hogy honnan tudom meg, hogy nem-e hamisítvány a termék. Az ebay.co.uk-ról rendelném, de olyan nagy az árban a szórás, hogy gondolom van közte nem eredeti is. ( bocs, ha már volt ez a kérdés, de fáradt vagyok visszakeresni )
Előre is köszi! -
BloodyEddie
őstag
Üdv mindenki!
Vettem egy HD202-t, teljesen meg vagyok vele elégedve, a gond a kábellel van. Érte egy kis "baleset" (a székem lába..) és felsértette kicsit a kábelt. A hangzása semmit sem változott, nincs vele baj, de így most hogy kap közvetlen levegőt, oxidálódhat a rézkábel, vagy könnyebben tönkremehet? Mivel tudom leszigetelni vagy van valami átmeneti megoldás rá? Szervizben meg tudják csinálni/ki tudják cserélni a kábelt? Vagy ne is aggódjak, ez nem jelent semmi gondot? A vezeték nem sérült, csak a borítása jött fel.
-
i are robot
senior tag
Üdv!
Elszállt a CX300-asom bal oldala, a Teréz körúton az Informatékában vettem. A számlán 12 hónap jótállás van, (ez már letelt) viszont amint az tudott a gyártó 24 hónapot ad (ezen belül vagyok). Van valakinek tapasztalata ezzel az üzlettel, hogy mi az álláspontjuk a garancia tekintetében? Használtam a keresőt, sokat olvastam vissza, és azt találtam hogy ők elvileg 2 évet adnak, de ez a számlán is megjelenik, vagy a gyakorlatot jelenti, vagy most akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
kingadam
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy HD 595-öt lélegzetelállítóan szól csak a 6.3mm-es átalakító nem a legjobb eléggé kiáll ezért keresek valami jó minőségű olyan átalakítót ami kábeles nem csak egy dugó. valami ilyesmit: [link] de sehol sem találok. Elvileg a sennheiser is gyárt [link] de magyar bolt kínálatában nem találtam. Ha valaki tudja hol lehetne ilyet beszerezni ossza meg velem.
köszi[ Szerkesztve ]
DESKTOP: Gigabyte GA-H87M-HD3 | INTEL Core i5-4570 | Corsair Vengance 2*4GB | Corsair CX-600 | 2* WD Green 2 TB 2* WD Green 1,5TB 1*WD Blue 500GB | Sennheiser HD595 HTPC: Streacom fc5 | Gigabyte B85N | INTEL Core i3-4330 | Kingston 2*4GB | OCZ Agility 3 60GB | HDPLEX HiFi 250W | Arcam irDAC
-
Gabdeszka
csendes tag
Hello lenne nekem egy kérdésem.Van egy sony nwz-a815ös mp3am, amit a gyári fülessel hallgatok( mdr-ex82) Valszeg iphonera fogok váltani. Szerintetek milyen fülhallgatót vegyek hozzá, amivel a hangminőség legalább ennyire jó lesz, de talán még jobb?
-
ponti_ak
addikt
válasz Gabdeszka #4020 üzenetére
Szia, üdv a topikban.
Kezdésnek pl bátran merem ajánlani a cx95-öst. 15-16ezer Ft-ért hozzálehet jutni
A profi hordozható szint itt van (még nem igazán kaphatóak még itthon ..sem..)Ha nem csak Sennheiserben gondolkodsz, a FÜLhallgatós topik itt található.
Igazán komoly mobil zenehallgatáshoz választhatsz pl ezek közül. A csúcs a Shure SE530 /kicsit olcsóbban is hozzá lehet jutni../ A szifon hangminőségét nem tudom megitélni, de valószínűleg ezekkel már nem a lejátszón fog múlni a hangminőség.
üdv: ponti
-
Gabdeszka
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő és gyors választ.
-
vikking156
csendes tag
Sziasztok!
Én most készülök CX300-ast venni, 2.5-ös dugósat...
Elég sok eladónak írtam itt a PH-n, de még senki sem válaszolt.
Érdemesebb lenne esetleg megvárni, amíg a boltból rendelek és ideér adott esetben kétszer olyan drágán, vagy várjak türelmesen? A lényeg azon van, hogy elég sok mindenkitől olvastam hamis Sennheiserekről.
Az itteniek közül is lehet, hogy vannak? (Biztos egyébként, hülye a kérdés...) E
setleg olyat nem tudnátok mondani, hogy kitől érdemes venni itt a PH-n? Vagy, kiktől nem...Köszi a válaszokat előre is
-
ponti_ak
addikt
válasz vikking156 #4023 üzenetére
A cx300 jó választás*, de érdemes vigyázni, mert sok a hamisítvány. Itt a Ph!-s sokáig Palee kolllégát megbízható forrásnak ismerrték, de ahogy a FÜLhallgatós láttam, valami lehet hogy mégsem teljesen stimmel a cuccával...
Szóval én ha lehet, akkor inkább a boltot javasolnám, az a biztos.
(* illetve Sennheiserből az egyetlen, mert a többi csak 3,5-es dugóval van)
-
vikking156
csendes tag
válasz ponti_ak #4024 üzenetére
Értem. Akkor jól tettem, hogy ma megrendeltem boltban. 8.9K-ért jön, sztem baráti.
Amúgy igen, már rájöttem, hogy ez az egyetlen 2.5-ös Sennheiser. Én meg most eldöntöttem, hogy azt veszek, sok nóném sz*r után.
Ma is körbejártam a környező boltokat, mondom : jó minőségű fülest szeretnék. Elém raktak valami panasonicot, agybadugósat. Beraktam a fülembe, azt hittem, hányok...
Szomorú világot élünk, ha a rendes cuccokat csak rendelésre, vagy arra se tudnak hozni a boltok ...
-
wendy
csendes tag
helo!
iaduio7-hez keresek fulhallgatot
sennheiser cx300, cx500 v cx95?
-
Remittenda
aktív tag
-
honfoglalo
senior tag
Üdv!
Két kérdésem lenne:
- A cx400-nak a rövidebbik kábele milyen hosszú?
- a cx400-nak ugyanolyan szilkon gumi kell-e , mint a cx300-nak, azaz jó-e rá a cx300-asé?
-
honfoglalo
senior tag
Van tapasztalata valakinek a CX55-ről?
CX55 vs. CX400/500?
-
Ati bá
csendes tag
Sziasztok!
Egy Sandisk Sansa Clip mellé keresek Sennheiser CX fülest. Elsősorban breakbeat-et és progresszív house-t hallgatok, szóval a duruzsoló basszus épp olyan fontos lenne mint a szép magasak.
Ezekre gondoltam (ár és minőség szerinti csökkenő sorrendben): cx 95, 500, 400, 55Szerintetek melyiket vegyem?
-
honfoglalo
senior tag
up
-
Ati bá
csendes tag
Tegnap vettem egy CX 95-öt. Első benyomások: néha picit sok a magas, a basszusból van dögivel, minden egyes hangot ki lehet venni a zenéből, szerintem flat eq-val érdemes használni. Összességében elégedett vagyok vele, kb olyan mintha a hi-fi-m szólna a fülemben.
-
őstag
Sziasztok!
Nektek meddig bírja egy sennheiser? Nekem már a másodiknál van, h elhallgat az egyik oldal ki tudja miért.... nem volt strapálva... egyszercsakk stop és se recsegés se semmi. Totál süket.
Eddig a cx95-öt szerettem vna nagyon megszerezni, de ha ilyen gondok vannak vele, akk nem adok ki érte annyit, ha egy akg324p-t 6-ért megkapok, azt kevésébé sajnálnám egy év után kidobni, mint a 95-öst (jut eszembe vki belinkelné, h hol találom 12k körül, mert az argeprol eltűnt az az előadó).
Viszont ha már ennyit kiadtam a lejátszóért és a hangminőségért...szal értitek....
Vélemény?:
a. Vezszek 12-ért (v már 16 -ért) egy cx95-öst
b. Veszek 6k-ért akg-t
c. Megvárom az új szériát a szeniből (már van ahol kapható)
(d. Esetleg creative ep-630-at 3-ért (jó ár/érték))
e. megatrtom a fél mx55-öt és a fél mx300-amat és elosztóval rákötöm mind a kettőt vagy a cowon fülesét használom(az e. esetben megsüketülök. A metró miatt...)
Segítséget előre is köszi
Szerk: +f. 8k-ért megkockáztatom cx500 -at v eredeti, v nem[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
ponti_ak
addikt
válasz Seraph 16 #4035 üzenetére
mx-süketülés: lehet hogy az Y-nál (vagy a jack-nél) megtört a kábel.
A Vándor computer -úgy tudom, hogy- megszűnt, ezért nincs fent árgép-en sem (ott volt 12-13k- ért cx95). Viszont most hallottam, hogy a Basys-nél (bár már nem ők a hivatalos Mo-i forgalmazó, de) 13,6k-ért van cx95-ös.
A cx500-as kicsit lutri, de az eladó (ha Vamp-ról van szó) szerintem megbízható.
Én lehet hogy 'bepróbálkoznék' a cx55-tel. Illetve: hol láttál 3k-ért EP630-ast? Mert az is van olyan mint a cx300..
-
Üdvözletem! Történt egy kis bibi a jól bejáratott és imádott cx300-ammal. A csatlakozójánál kontakthibás lett, nagyon el kell találni, hogy ne recsegjen, de hát ugye, mivel nadrágzsebben hordom, elég lehetetlen. Most karácsony táján lesz 2 éves. Valaki kérdezte már, hogy mi a Sennheiser álláspontja ez ügyben, mert én is úgy tudom, hogy 2 év garit vállalnak rá, de a cég, ahonnan vettem - ha emlékeim nem csalnak - csak 1 évet vállalt (Basys a Bartók Béla úton, Bp., XI. kerület). Tudnátok segíteni, kinek írjak, kivel vegyem fel a kapcsolatot?
-
LeG3Nd
tag
Sziasztok, a sok jó véleményt elolvasva ma vettem egy cx-95 agydugót. (Csak gondoltam megosztom mindenkivel, hiszen a topikot olvasva kezdtek el mozogni az ördögeim.) Délután 4-kor bontottam ki, úgy frissen hallgathatatlan volt, olyan vascsővel verek egy furnérlemezt hangzás. Most izzad az erősítőn, 11-kor belehallgatok, hátha megtörténik a csoda, de reggelig mindenképp marad.
Mennyi idő kell hogy elkezdjen hasonlítani önmagára? Főleg a magasak voltak zavaróak, vagyis az a kásás ciripelés ami a magas akart lenni.#^Clown: Győrben vettem Basysnál, az eladó kétszer is elmondta hogy két év teljeskörű garancia (ha nem tévedek ez a vezeték is) van a dologra. Gondolom hasonló jótállás van a gyártó minden termékére.
[ Szerkesztve ]
shorter of breath and one day closer to death
-
őstag
válasz ponti_ak #4036 üzenetére
re: süketülés: Nem hiszem, megmozgattam mindenhol rendesen, de semmi mellesleg hallgattam, amikor elhallgatott, csak a metrótól nem hallottam, h mikor. Na mind1. Megy szerelőhöz. Számla meg ilyenek sajnos nem hiszem h megvannak róla, úgyh gari nuku, ez van.
Am sztem még mindig a Basys a hivatalos forgalmazo: sennheser.hu és az jön be.
A cx500-zal két bajom van, az egyik, h az eladó lehet akármilyen jóindulatú, ha nem tudja, h rossz árut kap, am vszínű eredetiek. A másik, h ha 500, akk nem lesz hozzá 95 és az 500-ról azt mondták, h sok a basszusa és nem olyan kiegyenlített, mint a 95, ami mellesleg a top kategória.
A cx55 őszinténszólva nem izgat. Ha annyiért veszek fülest, akk az csak 95-ös lehet, v majd vmi új, ha jön.
Az ep-630-at Palee árulja itt a PH-n, de az olcsóságán kívűl sok jót nem hallottam róla (fülesről)(am az akg is tőle lenne). Állítólag a cx300 részletesebb, szebb basszussal. Az Akg, pedig ugyancsak ugyanaz a belső, viszont a 300-nál is jobb és ami nagyon fontos, h nem hamisítják.Szal vagy veszek egy 500-ast v egy kisebbet (vszínűleg akg-t) és a 95 ill új széria megvárja a karácsonyt.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
-
Laccee89
csendes tag
Üdv!
Milyen Sennheiser HD szériás fejhallgatót ajánlanátok 15 000 Ft-ig?
Leginkább Trance, modernebb zenéket hallgatok, így minél inkább szép, erőteljes mélyekre specializálódott fejhallgatót keresnék, de persze a magasabb frekvenciákon se legyen probléma.
Egy X-fi Gamer hangkari "hajtaná".
Még egy kérdés: Minél kisebb az impedanciája, annál nagyobb erőt tud belepumpálni az erősítő, igaz? -
Gyula bacsi
csendes tag
válasz i are robot #4018 üzenetére
Tök furi, de én is ugyanebben a cipőben vagyok. Tavaly nyáron vettem egy cx300-at és most nemrég kiment a bal oldala. Egyébként elég intenzíven volt használva és nem is biztos, hogy úgy tároltam mindig ami kijárt volna neki (egyszerűen csak zsebben, oszt szevasz). Valami 9 rugó volt, szóval jó lenne ha nem kéne rögtön újat venni.
Javítanak ilyet egyáltalán valahol?
Reginam occidere nolite timere bonum est. Si omnes consentiunt ego non contradico.
-
Laccee89
csendes tag
Lehetséges az, hogy a cx300-al nem tudok elérni hallható mélyhangokat?
Létezhet, hogy egyik méret sem passzol a fülemhez a gombákból?
Régebben volt egy sony "agybadugható" fülesem, azzal nem voltak ilyen problémáim, rendesen jött a mély.
Vagy lehet hogy selejtet fogtam ki?
Majd odaadom pár embernek,hátha csak az én fülem ilyen csesznye. -
Laccee89
csendes tag
Egy megbízható tagtól vettem, akinek nagyon sok elégedett ügyfele van, így nem hinném hogy a füles hamis. Akkor ezt más is észlelte volna.
Valamint a neten fellelhető egyik fake tulajdonsággal sem rendelkezik, minden eredeti mivoltra utal.
Kb ez a helyzet nálam is, mint ezeknél a kommentezőknél:
Vélemény 1
Vélemény 2
Nem lehet hogy van pár hibás darab? -
LeG3Nd
tag
Normális dolog az, hogy kb 20 óra járatás után is bántóak az s és sz hangok amik kijönnek a fülesből? Még alacsony hangerőn is hallható, nem csak lejátszóval hanem erősítőre kötve is.
shorter of breath and one day closer to death
-
VVoid
aktív tag
Sziasztok,
Sennheiser CX95-höz tartalék füldugót (gumiharangot) lehet kapni valahol? Szétnéztem neten, de semmi...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest