- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CM]Crusher
senior tag
A jól hűtő (Magas fordulatszámú) venti ami egyben halk is az nem igazán passzol, persze mindenkinek más a halk és hangos venti fogalma. Leszabályozva a venti szép csendes és külön áramkörös ledjei miatt nem csökken a led fényereje vezérléskor. Maximális fordulatszámon viszont hangoska, de akkor elég jól is hűt
-
[CM]Crusher
senior tag
Jó házszellőztetés mellett mindenképpen Ninja-t részesíteném előnyben. Több gépépítésen vagyunk túl, eleinte NCU-val lettek szerelve a csendesítésre váró gépek, [link] majd mióta megszületett a Ninja azóta azokkal. Teljesítményben nem nagy különbség van köztük, főleg az ár volt, ami mindig dominált döntésben. Többek között ezért született meg a Ninja. Árán látszik is hogy kedvezőbb árfekvésű, kezdetben jó 5.000 volt a különbség köztük. Ha a hely nem engedi , akkor javaslom az NCU-t, de akkor akár szóba jöhet a Mini Ninja is, mely NCU-hoz hasonlóan HTPC-be is jó választás. [link]
-
dim69
csendes tag
válasz [CM]Crusher #802 üzenetére
Ninja nekem is jobban tetszene, de sajnos a Mini Ninja csak magasságban tér el a normáltól, annak meg meg nem vagyok híján, viszont a foglalat mellett helyet foglaló kondik, tápcsatlakozó, chipset borda, az alapterület miatt már bajos.
Azt hiszem NCU lesz, a hűtési teljesítménye miatt aggódtam, de akkor ezekszerint nem kell.
Köszi a választ! -
Krobi79
tag
válasz [CM]Crusher #807 üzenetére
thx
Ha két közvetlen egymás mellett lévő slotban vannak a memóim, akkor is használható?OFF"csütörtükön valamikor kiugrok, van készleten?"ON
-
[CM]Crusher
senior tag
Igen, el kell hogy férjen. A jobb szellőzés miatt érdemes kihagyással rakni a memókat. Persze ha 2 egymás melletti slot a dual channel esetleg akkor megértem miért szeretnéd egymás mellé rakni
Itt egy cikk a hatékonyságáról: [link]
Holnap legkésőbb meg kell érkezzen a fekekete és réz, króm jelenleg is van. De ha biztosra akarsz menni akkor csütörtökön telcsizz az üzletbe. -
Krobi79
tag
válasz [CM]Crusher #809 üzenetére
a lapomon két egymás melletti slot a dual channel , igazából a design miatt szeretném használni őket, a hűtés meg hab a tortán
ok érdeklődök
-
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Scythe Infinity hűtőt, de sajnos nem néztem a méreteit és a házamba (Thermaltake Xasser III) magasság hiány miatt nem fért be így a thermaltake szép kis oldalsó iker hűtőjét ki kellett vegyem. Ez kicsit nem tetszik, de ez van, viszont ami nagyon nem tetszik az az amit ezek a "mérnök" emberek felfogatásnak oda gányoltak az aljára. Láttam topic nyitó hsz.-ben van egy link ahol átalakították a hűtőt csavarosra, viszont én vizuális tipus vagyok meg van néhány dolog ami ott nem értettem nincs erről véletlenül egy magyar leírás.
Illetve, nem tudtok valami hasonló teljesítményű csak alacsonyabb és jobb rögzítésű hűtőt ajánlani?
Üdv Zsolt
Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
-
Degradator
tag
szervusztok!
életbevágó kérdés!
ASUS MN2-E re rámegy e a ninja rev b ???
nagyon kicsi a hely a heatpipeos hűtő miatt ahogy elnézem a képeket...
előre is köszönöm a választ!!!
üdv!Gábor
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz Degradator #813 üzenetére
Szia! Asus M2N-E laprol nem találtam kompatibilitási infót, amit sikerűlt a Scythe fórumba találni az az, hogy
Kompatibilis:
ASUS M2N-SLI Deluxe
ASUS M2N-E SLI
ASUS M2R 32 MVP
ASUS M2A-VM HDMI
ASUS M2R32-MVPNem kompatibilis:
ASUS M2N32 SLI Deluxe
ASUS M2N32 SLI Premium Vista EditionViszont néztem a képeket a lapodról és a ASUS M2N-SLI Deluxe-ról és szinte mm-re azonos a heatpipe-os hűtő elhelyezése, vagyis ha ASUS M2N-SLI Deluxe-ra jó a lista szerint akkor a te ASUS M2N-E-re is jónak kell hogy legyen. Javaslom szedd le ezt a 2 képet az Asus oldaláról és hasonlítsd össze te is.
[ Szerkesztve ]
-
Degradator
tag
nagyon szépen köszönöm az infókat
hálás köszönet a gyors válaszért!"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz Degradator #815 üzenetére
Nincs mit, de azért jobb ha más is utánanéz, biztos ami biztos
-
Krobi79
tag
válasz [CM]Crusher #811 üzenetére
beszereltem a kama-szárnyakat.
ilyen lett. [link] -
Krobi79
tag
válasz [CM]Crusher #818 üzenetére
semmi gond, nem érnek hozzá egymáshoz
-
Krobi79
tag
válasz [CM]Crusher #820 üzenetére
thx, még nincs olyan rend, mint amilyet szeretnék....
van még egy Scythe Kama-Bay a ház elejében, azt nagyon szeretem.nagyon meg vagyok elégedve a Scythe termékkel , illetve van egy rossz emlékem . Volt anno egy Ninja-m, még rev A. Annak más volt a felfogatása mint a mostaniaknak.
LGA775-ős ABit AB9 lapon használtam egy D805-el, de valamiért nem feküdt fel jól a procin, akárhogy forgattam. Emiatt nem hűtött valami jól. 120-as ventivel ugyanazt a teljesítményt hozta mint egy Freezer 7, sőt egyik irányba felszerelve még rosszabb volt. A mindig venti egyirányba fújt a a hátsó házventivel. Olvastam akkoriban külföldi fórumokon, másoknak is volt hasonló problémája LGA775-n. De csak a rev.A.-val. -
[CM]Crusher
senior tag
Igen, a régi felfogatás nem éppen szerepelt jól, de szerencsére a mai felfogatása kategóriákkal jobb minőségü.
Arról nem is beszélve, hogy az Intel is nyugodtan maradhatott volna a keretes beakasztós rögzítésnél. Mai napig egyik legjobb rögzítési forma, de ez a 4 pöcök benyom/elforgat, hát....
-
Degradator
tag
na még egy kérdéske...
vacilálok egy másik alaplapon: GA-M57SLI-S4 (rev. 1.0)
erre rámenne a ninja rev -bnem találom ennek a sychte ninjának a honlapját, fórumát,
"makacs madar a sundiszno. csak akkor repul, ha belerugok..."
-
smiti
veterán
Egy dolgot még elfelejtettem kérdezni, milyen pasztát érdemes használni?
Mert van nekem itthon valami egyszerű, olcsó fajta de nem igazán vagyok vele megelégedve -
[CM]Crusher
senior tag
válasz Degradator #823 üzenetére
Szia! Itt találsz kompatibilitási listát:
Az említett alaplap nincs benne, csak egy Gigabyte GA-M59SLI-S5-ös típus. Ott viszont rámegy, csak az 1-es ram slotba nem lehet ramot rakni, mert belelóg.
-
[CM]Crusher
senior tag
Scythe piacra dobott néhány új ventilátort. Ultra Kaze néven.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz [CM]Crusher #826 üzenetére
Ezt jól látom hogy thermaltake termék
-
smiti
veterán
válasz [CM]Crusher #829 üzenetére
(#826) [CM]Crusher válasza smiti (#824) üzenetére 2007-10-13 21:24:07
[CM]Crusher
(újonc)Én személy szerint Arctic Silver 5-öt szoktam használni.
[ Szerkesztve ]
-
ANT
addikt
válasz subaruwrc #832 üzenetére
Valóban jó paszta, de szvsz más ezüst kencéknél semmivel se jobb. Legalábbis nekem van összehasonlítási alapom az AC MX-1-el. Hőfokokban nálam nem volt különbség a kettő között. Na most az más kérdés, hogy az MX-1-nél alattomosabb vegyület nemigen létezik! Mindenhova ragad, ahova nem kéne!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
smiti
veterán
Sziasztok!
A mai napon végre beszerelhettem az én kicsi Scythe Infinity-m
Egyenlőre valami olcsó noname pasztával raktam össze, de a képek magukért beszélnek
gyári hűtővel,minden alapon
2800 MHz orthos 9 priority
azt hiszem én az elégedett tulajdonosok táborát szaporítom -
Csapi007
veterán
Hello
Hát megérte az árát a Scythe Kamakaze."Csak úgy mondom"
-
smiti
veterán
-
subaruwrc
félisten
ma túlesett a hűtőm (infinity) a polírozáson.
előtte elég rosszul nézett ki nemtom az a két ujjlenyomat hogy gyógyult úgy bele hogy nem lehetett lemosni...
de mostmár mind1 is.
most így néz ki.
eleinte esetlenül csiszatoltam és nem tudtam mi fog kisülni belőle de a végeredmény határozottan tetszik.a kezemet is elvágtam az üveglappal amit a csiszolópapírok alatt használtam.az eredmény viszont nem tudom milyen lesz mert egy fokkal melegebbek a magok mint polír előtt de mivel as5 pasztát használok és annak kell idő a bejáratódáshoz valőszínű hogy jobb eredményket kapok. a lényeg nem az 55fokos tartoményban lesz hanem a full tuningnál amikor egyetlen fok is számít a stabilitáshoz.nemsokára töltögetek még fel képeket a polír közbeni és utáni állapotokról. -
subaruwrc
félisten
válasz [CM]Crusher #846 üzenetére
még kb 180óra kell hozzá
azóta proci polír is volt az -3fokot javított.plusz egy szerverventi 70fokról 59re levitte a hőfokomat prime alatt 3600on
ma megjöttek az új ramjaim úgyh kánaán van. leckémet megírom és test[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz [CM]Crusher #848 üzenetére
tisztára mintha anyámat hallanám csak ne a tanulás rovására
amint tudok tesztelek csak sok idő kell hozzá az meg nemnagyon van....
-
Zordkaszás
senior tag
Höhö. Nem is kell venti az infinityre csak egy jól szellőző ház. Legalábbis télen.
Augusztus végén lekötöttem a proci ventijét (12 cm Zalman? vagy valami ilyesmi).
Azóta sem szólt, hogy melege lenne. Igaz a táp ventije pont felette van, a házé meg mögötte.Ja, és laptól meg ventitől függően akár meg sem mozdulnak X hőmérséklet alatt...
[ Szerkesztve ]
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest