- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz subaruwrc #1000 üzenetére
Ezeket találtam:
Ahogy nézem, Infinityről nem biztos, hogy megéri cserélni. Amint megjön, megy tesztre, és ki lessz próbálva nem csak gyenge, hanem erős ventilátorral is, ott már lehet nagy difi lesz. Passzív módban meg alapból is egy kicsit jobb mint a sima Ninja.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
sziasztok.
régóta zavar hogy nem tudom fölrakni a házam oldalát mert olyan magas az Infinity, hogy kilóg belőle.
gondoltam lecserélem egy cooler master hyper tx2-re.
vacilálok.....
mit gondoltok elég lenne ez a hűtő egy 1.32v-on 3500Mhz-en járatott 6550 hűtésére?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz [CM]Crusher #1003 üzenetére
szerintem szabvány a házam.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Vigneau
félisten
válasz [CM]Crusher #1012 üzenetére
Egy már van Neki így is. Én meg a Mine-ra vetettem ki a hálóm. rup1u5 Kolléga tudja is, hogy honnan lesz...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
válasz [CM]Crusher #1012 üzenetére
Már egy ideje egy Infinity boldog tulajdonosa vagyok Scythe Kaze White LED ventivel felszerelve és februárban majd még beszerzésre kerül 3 db 92mm-es ilyen venti is
-
Egzee
őstag
Tetszik ez az új Scythe CPU hűtő! Biztos nagyon hangos lehet azzal a 14cm-es ventivel!
-
Egzee
őstag
válasz [CM]Crusher #1018 üzenetére
Mondom! Szinte kibírhatatlanul halk! XD Szuper darab lett! Én azért még megvárom, míg a Cooler Master forgalomba helyezi a "V" szériát, mert érdekel, hogy a V10-es, hogy teljesít! Ugyanis már nagyon rég keresek valami megfelelő hűtést az én picikéimnek. "4x1GB GeiL Ultra" Amiket néztem, kifejezetten memória hűtők, azok szépek, világítanak, nem is gagyi gyártmányúak, de én azért óvakodok az ilyen 4-6Cm-es ventik zajától... Számtalan beragadt hangosan zümmögő-kerregő 4Cm-es ventit láttam már, és ez engem frusztrál...
-
smiti
veterán
válasz [CM]Crusher #1020 üzenetére
Abban tudsz nekem segíteni, hogyha megyek fel februárban Pestre és kellene egy jó pár dolog( venti, neon, kábel, spirál)akkor mikor megyek legyen minden? Mert nem akarnék potyára menni
-
Egzee
őstag
válasz [CM]Crusher #1020 üzenetére
Nem toom mi van, de az én ultráimon is van borda a gyári, és olyan forró, hogy nem toom 2-3sec-nél tovább rajtatartani az ujjam mert forró!!! Most ráállítottam egy 8cm-es ventit!
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
-
Hebry
senior tag
Valaki segítsen!
Hogyan tudom a felfekvést javítani ninjanál?
Mert leszedtem, átpasztáztam, visszatettem, jól, mind a 4 sarok jól zárva.
És a proci továbbra is melegedik, sőt még jobban, mint eddig.Szóval mégegyszer, hogy tudom a proci felfekvését javítani?
-
rup1u5
nagyúr
Segítsetek!
Tudnom kéne 100%-ra, hogy az infinity-m befér e egy Chieftec Giga GX-01B-be!
-
törölt tag
szombaton ujjítottam quiet drive-ot előtte 42 fok, utána 39 a vinya. nekem bejött, és hangja semmi. da best buy már csak egy 92-120-as venti átalakító kéne
-
törölt tag
válasz [CM]Crusher #1034 üzenetére
azért még kelleni fog szeirntem egy szett silentblade is 80-92-120, akkor leszfullos
sokar segített a Gabbor féle hővezető párna is ,ezeket betettem a vinya alá meg fölé a kis dobozban és kicsit jobban hűt vele
-
törölt tag
válasz [CM]Crusher #1037 üzenetére
vennék én, de egyszerre veszek 3-at és kisebb meg nem nagyon van belőle, és úgyis potizom, szal nem lesz vele gond
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz [CM]Crusher #1041 üzenetére
van egy nagyon idegesítő problémám.
igazából nem is a Scythe hibája, inkább az Intel faszsága.
az lga775-ös lefogatópöckökkel szívok, mert elengedik magukat.
nem bírják el a közel egy kilós hűtőt és multkor is akkor vettem észre hogy a két felső pöcök ki van engedve, mikor kiszereltem a házból. fogalmam sincs mióta használtam így a gépet. pedig első ránézésre nagyon okos megoldásnak tűnt ez a lefogatás.
tegnap vettem egy cooler master cm690-es házat és azzal meg az a szívás, hogy előbb kell fölrakni a hűtőt a lapra és csak utánna lehet beszerelni a házba, mert nincs elég hely benyúlni. létezik a hűtő stabil rögzítésére valami alternatív megoldás?bocs [CM]Crusher, nem neked akart menni...
[ Szerkesztve ]
-
[CM]Crusher
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
kösz a választ mindenkinek.
szmájli alatt nem vettem észre a linket. a chieftec házról meg lecsúsztam de nem is baj. ez a cm690 nagyon tetszik a szememnek
megnézem hogy bírja a hűtő és ha megint elengedi magát akkor beszerzek egy ilyet.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
[CM]Crusher
senior tag
Megérkeztek az új Scythe termékek:
- Scythe Kaze Master, 3,5"/ 5,25"
- Scythe Zipang
- Scythe Shuriken
- Scythe Ninja CU
- Scythe Kama PWM 92mm és 120mm
- Scythe Kama Thermo Wireless
- Scythe Univerzális felfogató szettRövid ismertetőt itt találtok.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz [CM]Crusher #1049 üzenetére
be kéne már újitanom valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.