- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
válasz [CM]Crusher #5750 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Sajnos csak 122mm max ami befér a házamba. A szellőzés miatt lenne lényeges. a torony hűtő.(ház CM elite 361) És a mini elég robusztusnak és táposnak tűnik a többi torony hőtőhöz képest. Igaz nem sok van ami beférne. Remélem találok egy eladót és 100w Tdp-vel megtud birkózni.
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
zazoo
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Ninja 2 hűtőm AM3-as lapon, és mostanában váltanék LGA1150-es lapra. Azt látom, hogy a régi lefogatók nem lesznek jók, a kérdés, hogy az Universal Retention Kit 3-ast ugye fel lehet tolni a Ninja2-re? (olyan rég szereltem fel, hogy már nem emlékszem az alján lévő lukakra) -
[CM]Crusher
senior tag
Universal Retention Kit 3 arra jó, hogy a kiváltsd a műanyag pöcköket, stabil, csavaros megoldásra, ám ehhez előszőr kell neked egy ilyen keret [link] melyben lehet "csúsztatni" a megfelelő foglalathoz a rögzítést.
Amennyiben neked Rev. B-s a Ninja 2-es hűtőd, ahhoz már ilyet adtak, de ha sima akkor azon még fix a "pöckök" pozíciója.
-
zazoo
csendes tag
válasz [CM]Crusher #5753 üzenetére
OK. Találtam a dobozban egy ilyen keretet, akkor ezekszerint Rev.B-s. A műanyag pöcköket el lehet benne csúsztatni.
Akkor ez azt jelenti, hogy a SCUR nélkül is fel lehet fogatni a Ninja2-t LGA1150-re? -
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Hűtő vásárlás előtt állok és azt szeretném megkérdezni,hogy a Scythe Ninja 3 Rev. B elférne-e egy Chieftec BA-01B-B-B házban,úgy hogy fent van az oldallap is?Good hunting,STALKER !
-
hege01
tag
Sziasztok,
Ashura tulajokhoz, náluk is ua. a helyzet vagy csak én nem tudtam rendesen összerakni?(bár ezt kétlem)
Tehát: Asus Sabertooth 990Fx R2 alaplapom van FX8320 procival, ehhez vettem az ashurát, mert ár-teljesítmény arányban jónak tűnt. Felszerelésnél az AMD-hez azt írja hogy használjam az alaplap eredeti hátlap-merevítőjét, igen ám csak így felszerelve az egész hűtő tartónak kb. fél centi játéka van és így elég nehéz rácsavarozni a bordát. (nyiklik-nyaklik, elkeni a hővezető pasztát stb.) Nálatok is ilyen, vagy valami kimaradt a csomagomból? Szereztem hozzá 4 db 3mm-es műanyag alátétet, így már passzentososan fel lehet szerelni, a proci hőmérséklet is 5 C lejjebb ment, így már minden happy.
Na de egy ilyen neves gyártó ekkorra szarvashibát elkövet? Olyan nagy dolog lett volna belerakni 4 db alátétet a szerelőcsomagba?Üdv.
-
vjozsef
senior tag
válasz [CM]Crusher #5763 üzenetére
Ezek szerint kollega nem a manual elolvasasaval kezdte a felszerelest.
-
hege01
tag
válasz vjozsef #5764 üzenetére
Azzal kezdtem
Az a 4 alátét 1 mm vastag és a belső átmérője kisebb mint a backplate csavarjainak az átmérője, magyarul használhatatlan az említett problémára. Egyébként arra jó, hogy kihézagold a leszorítót vele.(#5763) [CM]Crusher
Köszi, akkor nálam sem hiányzik semmi a csomagból.[ Szerkesztve ]
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
Scythe Mugen 4 PCGH Edition CPU hűtő
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok!
Nézelődtem egy kicsit, a Scythe venti szabályzók között és találtam pár újdonságot.
[Scythe Kaze Master II] és [Scythe Kaze Master Flat]
Mind a kettő nagyon tetszik és nagyon profi darab
A Kaze Master II-n amellett, hogy rengeteg mindenre gondoltak és tökéletesítették az elődöt az tetszett a legjobban, hogy a tekerőgombok "eltüntethetőek" így amikor az ember szimplán nem tekergeti őket akkor nem lógnak ki így véletlenül elállítani sem lehet, vagy a takarításkor is igen hasznos.A Kaze Master Flat becsukható ajtaja nagyon jó ötlet így az összkép sokkal letisztultabb szerintem jobb megoldás mint a benyomható gomb és az hogy még ki is lehet kapcsolni a kijelzőt az még jobban tetszik.
Valamiért zavarnak az erős fények főleg esete fele (a HDD aktivitását jelző led elé is beraktam vagy 3-4 réteg papírt, hogy tompítsak a fényén) így nagy öröm számomra, hogy végre gondoltak rá a Scythe tervezői.
Az egyetlen kár csak az, hogy cserébe le kell mondani a potik tekergetéséről. De ezt kibírja az ember.Végül is a két modell ötvözéséből születne meg számomra a tökéletes szabályzó.
Becsukható ajtó még ha nincs is sőt benyomható gombok sem, de ha a kijelző kikapcsolása megmaradna a következő modelleken az mindenféle képen pozitív lenne.Talán majd egyszer meg is valósul egy Kaze Master III vagy Kaze Master Flat II személyében
Bocs a kis regény miatt, csak gondoltam megosztom amit ezen a remek termékek látványa idézet meg bennem
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
DrJános
aktív tag
Upsz hát mostanában nem nézelődtem ilyen témában így nekem az volt.
Mint volt szokás mondani az újszülöttnek minden vicc új.
De azért azt jó látni, hogy a Scythe nem "ül" a régebbi típusokon, hanem folyamatosan fejleszt.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
ZsoZso78
tag
Sziasztok!Érdemes megvásárolni a Scythe Ashurát? Fx8320 felé kéne!13 k+posta vagy van esetleg jobb választási lehetőségem ebben az árban?
-
ZsoZso78
tag
Sikerült megrendelni a Scythe Ashura hűtőt.Holnapra vagy holnaputánra ha minden igaz megérkezik.Remélem jó választás volt nem fogom megbánni.Amit adnak hozzá zsírt az jó fajta,vagy vegyek hozzá valami jobbat?
-
Papa18
tag
Üdv mindenkinek.
Egy zalman 9700led hűtőm van, q9550 proci húzva.
Úgy érzem nem annyira elég ez a hűtő erre a procira.
Egy ninja 3 mennyivel lenne jobb?
Megérné cserélni?[ Szerkesztve ]
-
Papa18
tag
A szobában 24 fok van, a ház egy jól szellőző sharkoon, a proci aida teszt alatt felmegy 68-70 fokig is.
Q9550 2.83@3.4ghz, 1.3V. -
hege01
tag
Sziasztok,
Az Ashura ventijét érdemes lecserélni egy TR TY147-re? Vagy jobb a gyári?
Üdv. -
ZsoZso78
tag
Üdv!Megérkezett a várva várt Asura cpu hűtő.Sikerült is beszerelnem.Azt hittem nehezebb lesz,de első nekifutásra sikerült.Lapot sajnos kikellet szednem,hogy problémamentesen feltegyem.Hozzá adott alkatrészek hiánytalanok voltak.Egy Fx-8320 cpu fejen csücsül.Amit tudni illik elég forró fejű fölég ha tuningot is akarunk.Nálam alap feszen szépen viszi a 4 ghz-t.A hozzá adott gyári hűtőt nyüstöltem ezidáig.Problémám leginkább az volt,hogy borzasztó hangos terhelés alatt 5-6 ezres fordulat közt ingadozik terhelve 64 c-ra melegedett max.1 óra Prime95 után,alapjáraton 36 C körül volt.Gyakorlatilag nagyon zavaró volt még Idle állapotban is halható volt a hűtési zaj,ami még alapjáraton elviselhető is volt,de ha beindult mint a porszívó
Ezzel az Új hűtővel minden megváltozott hangját nem hallani még terhelés alatt se.Egy gyenge procit szerintem még passzívba is elvinne vígan.Leteszteltem a hőmérsékletet mennyivel jobb a gyári után.4 ghz járatva feszhez nincs nyúlva 1 óra Prime 95 után 54 C a hőmérséklet.A régi hűtőhöz képest 10 Cfokot javult 800-as fordulattal.Lehet ha feljebb venném a fordulatot még ennyi se lenne.Terhelés mentesen 31cfok volt.
Szerintem jó kis cpu hűtő házba is kényelmesen elfér nem beszélve arról,hogy a memória modulokhoz nem ér hozzá.Kakastaréjos memóriák is beférnek. -
Potzee
addikt
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Scythe Orochi-t valahogy fel lehet operálni socket 1150-re? Lehet kapni hozzá valami lefogatót?
Gugliztam már, de eddig nem jártam sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
duti No1
tag
Döntésképtelen vagyok Scythe Ashura Shadow vs Alpenföhn Himalaya vs Deepcool Fiend Shark.
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás egy Asrock 990fx extreme3+Amd fx 6300 combo fölé?
Építő jellegű válaszaitok előre is köszönöm****************AGP FOREVER****************
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.