Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrJános

aktív tag

Sziasztok!

Nézelődtem egy kicsit, a Scythe venti szabályzók között és találtam pár újdonságot.

[Scythe Kaze Master II] és [Scythe Kaze Master Flat]

Mind a kettő nagyon tetszik és nagyon profi darab :D
    A Kaze Master II-n amellett, hogy rengeteg mindenre gondoltak és tökéletesítették az elődöt az tetszett a legjobban, hogy a tekerőgombok "eltüntethetőek" így amikor az ember szimplán nem tekergeti őket akkor nem lógnak ki így véletlenül elállítani sem lehet, vagy a takarításkor is igen hasznos. :D

A Kaze Master Flat becsukható ajtaja nagyon jó ötlet így az összkép sokkal letisztultabb szerintem jobb megoldás mint a benyomható gomb és az hogy még ki is lehet kapcsolni a kijelzőt az még jobban tetszik.
    Valamiért zavarnak az erős fények főleg esete fele (a HDD aktivitását jelző led elé is beraktam vagy 3-4 réteg papírt, hogy tompítsak a fényén) így nagy öröm számomra, hogy végre gondoltak rá a Scythe tervezői.
    Az egyetlen kár csak az, hogy cserébe le kell mondani a potik tekergetéséről. De ezt kibírja az ember. :D

Végül is a két modell ötvözéséből születne meg számomra a tökéletes szabályzó.
    Becsukható ajtó még ha nincs is sőt benyomható gombok sem, de ha a kijelző kikapcsolása megmaradna a következő modelleken az mindenféle képen pozitív lenne.

Talán majd egyszer meg is valósul egy Kaze Master III vagy Kaze Master Flat II személyében :DD

Bocs a kis regény miatt, csak gondoltam megosztom amit ezen a remek termékek látványa idézet meg bennem :DDD

[ Szerkesztve ]

Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10

Új hozzászólás Aktív témák