Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz bombibmw #29879 üzenetére

    Minden lapban így működik, semmi kárt nem tesz a gépben. Mi az a hatalmas ugrálás? ASUS-ban volt külön fázisvezérlés és CPU-terhelésvezérlés is, az LLC mellett azokat is kellett állítani, hogy az ugrálások megszűnjenek (táblázatban nézd meg). AsRocknál nincs ilyesmi? (A 8 fázis magyarázatát meg már megkaptad: duplázás. Mint a terepjáróban a felező. :) )

    Biztosan nem feszel túl, hiszen a csökkentett offsettel eleve behatároltad a mozgásteret. Az extra fogyasztást hogyan mérted? Hiszen az offset miatt a rendszer eleve kevesebbet kell fogyasszon, mint fixszel. :F

    Droppolás biztosan nincs, az nem a feszültség ugrándozása, de még csak nem is Vdroop.

    X58 Extreme 4-em volt, az is pöpec lap, nincs ezekkel semmi más baj, minthogy egyeseknek nem tetszik, ha mások sokkal olcsóbban megkapják azt a teljesítményt, amiért ők kipengették pl. egy Sabertooth árát (amitől az még remek lap). Én anno azért vettem ASUS P8Z68V-t, mert 5k-val került többe, mint egy Z68 Extreme 4 (25k vs. 30k), és sokkal több szolgáltatást nyújtott (ill. 12+4 fázist). Később 23k-ra nőtt a különbség (29k vs.52k), amikor a magyar kereskedők rájöttek, milyen f.sza lap az ASUS-é.

    Azért kapják az AsRock lapok az ajánlásokat, mert olcsók és jók (anno Az X58X4 bő 20k-val volt olcsóbb, mint a P6T, és ua. tuningot hoztam ki belőle). Elég csak a Fatality-kre gondolni, milyen szépen alázza a neves márkákat, nem kevés tuningrekordot láttam velük.

    Asbee: És felsorolsz egy rakás játékot, amely eleve nem terheli le a mai VGA-kat, gratulálok. :C Lefogadom, hogy Quake 2-ben is irdatlan CPU-limited van! :DDD A mulatságos inkább a tudatlanságod (az "angolodból" is lejön), és csak ezért írtam.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák