- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz Leonardo91 #11099 üzenetére
pont erről van szó, hogy még csak az jó... (különben honnan tudná bárki, hogy jó? )
-
OnIces
tag
A modem cseréje ugyanaz az eljárás, mintha kernelt cserélnénk?
Odinnal a megfelelő helyre /phone/ és kész???Külön még nem cseréltem és most nincs kedvem egy komplett ROMoláshoz.
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz tariattila #11103 üzenetére
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
TwentySix
aktív tag
-
-
TwentySix
aktív tag
válasz Kapanyél #11110 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem kommunikal, vagy nem kezeli, hanem hogy EXT4-re nem szokas raengedni semmifele kernel-modem-temacsereket. Mindenhol az rfs-re visszakonvertalast javasoljak elobb. (Kivetel pl Bezke ROM-ja, ami csak lagfix-re megy fel teljesen)
Koszi nektek egyebkent, lehet hogy nekiesek...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Kapanyél
őstag
válasz TwentySix #11112 üzenetére
Olyan nincs, hogy "nem szokás"... Ha a kernel kezeli az adott fájlrendszert, akkor nincs gond. A programok (az oprendszer, az Odin, a Kies, a bluetooth driver, a minden...) a kernellel kommunikálnak. Ha az új ROM-hoz tartozó kernel is kezeli az Ext4-et, akkor nem kell kikapcsolni update előtt a lagfix-et.
Van olyan ROM és kernel kombináció, ami viszont csak az Ext4-et kezeli, az RFS-t nem. Azt értelemszerűen csak okosított ROM alapra tudod rátenni. Semmi másról nem szól a történet, ne keverjük bele a témákat, modemeket és az egyéb rendszerfájl-cserés műveleteket.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
kutkut
addikt
Valakinek nincs kedve megkérdezni xda-n a Galnet MIUI topicban, hogy tervezik-e visszaállni a régi "bounce effect"-re erről az idióta "glow effect"-ről?
Meizu MX3 32GB
-
Piwi
veterán
találtam darky fórumban CWM-es JVQ modemet:
http://dl.dropbox.com/u/2304381/Modem_XXJVQ-CWM3.zipbocsi,telóról csak így megy a linkelés
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
P3TR!CK
senior tag
válasz kutkut #11114 üzenetére
Megkérdeztem. Engem is idegesít, CM7-es ROM-okban HD2-n szerettem, hogy lehetett állítani.
Szerk.: Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
-
P3TR!CK
senior tag
válasz kutkut #11118 üzenetére
Hehe, kapott egy +1-et is, de milyen music hibákról dumál a tag?
Jöhet egy Thanks.
-
SzlobiG
félisten
Csináltam másik accot, de úgy se jó a market.
Asszem lesz egy repart vmi 2.3.4-es rommal.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz kutkut #11122 üzenetére
Hmm, nem tudom, még nem vettem észre. Igaz nem sok zenét hallgattam most még MIUI alatt, csak 1-2 számot, azt is telefon hangszóróval.
A Voodoo Control-ban van-e valami dolog amit érdemes beálligatni a színeken kívül ? Azokkal nagyon baba, amiket pár oldallal ezelőtt írtál.
A Thanks-et meg Thanks!
-
berczy03
aktív tag
Azt hadd kérdjem meg, hogy ez a voodoo color, vagy mi a szösz, csak MIUI-ban van, vagy mondjuk egy jó darkcore 2.8-ban is? Mert a Voodoo Control Plus-ban nem nagyon találom!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
P3TR!CK
senior tag
válasz berczy03 #11126 üzenetére
"Screen RGB Multipliers". Ott tudod állítani. De ha jól tudom, akkor a kernelnek támogatnia kell ? ( )
(#11125) kutkut: hát noh mindegy, reméljük akkor azt is javítják majd a 2.3-ban. Amúgy a gyerek linkelt egy képet, hogy 2.3-ban, milyet lől a kamera. Azt láttad ?
[ Szerkesztve ]
-
P3TR!CK
senior tag
válasz kutkut #11128 üzenetére
Nem tűnik olyan rossznak a kép. Találgatnak az emberek, hogy vajon SGS II kamera apk lehet-e, meg lesz-e Touch-to-Focus.
Szerk.: A Voodoo Sound-os HSZ-t köszi, átolvasom.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz bossvico #11091 üzenetére
Köszi a választ, akkor ugyanúgy kell nem lehet csak kis upgradet alkalmazni
Egyelőre hagyom így, most pár hívást kibírt fc nélkül és tölt is rendesen.Layar látom van gyárilag a telón, panoramioval akartam ipróbálni, de bárhogy mozgatom a telót csak nagyon pici mozdulatokat tesz, nem lehetúgy körbeforogni vele mint ahogy kéne. Ez mitől lehet?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
VINIKOR
senior tag
A ThinkFree Write alkalmazás a TXT fájlokban nem ismeri fel az ékezetes betűket. Van jó program erre?
A Saját fájlok widget-ben szeretnék egy kis rendet tenni. A felesleges mappákat törölném. Vannak olyan mappák hogy: layar; svox (ebben csomó .bin fájl, ami nem tudom mire valók); LOST.DIR; external_sd; Android csomó üres mappával.
Ezeket nem gond ha törlöm?
-
fo_di
őstag
válasz VINIKOR #11133 üzenetére
a layar a layar programhoz való, ha kiirtod mondjuk sgs tools-zal, akkor törölheted, az svox a felolvasóprogramhoz tartozó beszédfájlokat tartalmazza, az external_sd meg elvileg az a hely, ahova a külső sd kártya mountolódik be, ha beteszel egyet, az android mappában pedig különböző programok tárolnak adatokat (a mappákban rejtett fájlok vannak)
-
Grande Ale
őstag
2.3.4 alatt megy valakinek a videócsevegés a Talkból?
-
Domxc
senior tag
Mac-re, van olyan progi amivel szoftverfrissítést tudok a telefonon végezni, vagy esélyem sincs?
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
VINIKOR
senior tag
A ThinkFree Write alkalmazás a TXT fájlokban nem ismeri fel az ékezetes betűket. Van jó program erre?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
A lentebb található ROM-ot nyúzom már kb 1-2 hete.
És most jön a tökön szúrós dolog !!Valaki kipróbálná nekem a következőt ? :
1., Állítsd be az ébresztőt , hogy 1 vagy 2 perc múlva ébresszen.
2., Nyomj a SAMSUNG PROGRAM MONITOR --> RAM --> Mem. Törlése gombra
3., Ezek után várd ki, hogy ébreszt-e a telefon.Nekem mind addíg ébreszt ez a telefon, amíg lefekvés előtt állítom be az ébresztőt.
Bármikor rányomok a fent említett 2-es pontnál található gombra, már reggel nem
ébreszt a rohadék.1-2 hét után jött létre, tökéletesen futott eddíg, de lehet hogy ritkábban nyomkodtam
a 2-es pontban említett gombot.Mi a Rák okoz ilyet ????
JVP 2.3.4 , Dark Core 2.7.3 Lagfix bekapcs. Semmi más extra, csak a gyári alkalmazás
+1-2 játék van fent.Meglátásom szerint valamiért a Dark Core-ban lévő memória optimalizáló lövi ki az
ébresztő Óra appot.Ötlet, valaki ??
Köszönöm előre is !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
zozyk
addikt
válasz eladogeppc #11140 üzenetére
Mikor jut el oda az androidos társadalom,hogy nem a FREE RAM ra matyizik???
Utána meg megy a sirás-rivás,hogy nem ébreszt/deszarandroid/ezerévesnokiajobb/stb.....
Békén kell hagyni az androidot,teszi amit tenni kell!
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz eladogeppc #11140 üzenetére
Látom azért a főzött romok itt is legalább akkora szívást jelentenek, mint a többi androidos telefonnál. Nem is értem, ezt a telefont minek cseszitek el bugos romokkal. Egy pulse-nál még oké, mert ott a gyári rom max. telefonálásra volt jó, másra nem. De itt? Mit tud a főzött rommal a telefon, amit a gyárival nem?
-
eladogeppc
veterán
Szervusz !
Köszönöm igényes megnyílvánulásodat.
Ha nem vennéd észre ez a widget, illetve funkció megtalálható a gyári
JVP-ben illetve még a 2.2.1 alatt lévő ROM-ban is.Ezek után, kérdem türelmesen, hogy miért* lövi ki az Óra appot, amikor
én ezt nem kértem a telefontól.És hogy mitől jobb a 2.3.4 ???
Hát elárulom*.
AKKUIDŐ !* Moderálva
[ Módosította: Ndruu ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Sofian
őstag
válasz eladogeppc #11143 üzenetére
Gyári romban a kivételek közé van téve az óra app. Itt ezt nem tették meg, hogy hol lehet szerkeszteni a kivételeket ez itt a kérdés....
-
B.Ricsike
őstag
Sorry, biztos le volt már írva, de melyik program az, amelyik pl ha elmegyek itthonról, akkor kikapcsolja a wifit, és ha ismét talál, akkor visszakapcsolja? Vagy ha már nem észlel hálózatot, akkor vissza kapcsolja autómatikusan a mobilnetet és folyamatosan keresi a wifi-t, míg nem talál?? Csak akkor meg ugye eszi az akksit.
A lényeg az lenne, hogy itthon Wifi-t használjon autómatikusan.
Kösz.
-
vzoltan
aktív tag
válasz SzlobiG #11149 üzenetére
de a fekete kep az GALNET v2.2
a feher baromira merulos pedig az eredeti MIUI 1.6.24b7
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs