- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
válasz lorus 18 #11948 üzenetére
át van állítva a beállításokban az hogy háttértár ? esetleg húzd ki a USB t majd dugd vissza ha lehet ne elő lapi USB re tedd hanem hátra indítsd újra a telefont és próbáld meg így ...
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz sajtee #11952 üzenetére
Amúgy ez nem tudakozó plusz ma csak reggelig voltak
Egyébként nem volna egyszerűbb ha be mennél a boltba és fel tennéd ezt a sok kérdést nekik ? biztos örülni fognak , de hát ez a dolguk
Lorus 18: Azért nem bootol be , mert el basztad vmivel . Mondtam vedd ki az akkut vársz majd tedd vissza és download mód! Majd rakj fel egy romot lehetőleg gyárit !! akkor újra lesz USB meg újra menni fog !
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
nggabi
félisten
válasz lorus 18 #11953 üzenetére
töltsd le ezt és csomagold ki a gépen [link]
drivert telepítsd újra benne van a zipben...
teló rádug a gépre majd beírod adb reboot download. ha nem ugrik downloadba akkor kelleni fog egy usb jig sajna...
az akksit kivenni próbáltad? és utána hang le + középső + bekapcs gombokat egyszerre nyomni?kali: adb szted belöki neki downloadba ha csak a felkiáltójeles részig jut a teló?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Kevin's
senior tag
válasz sajtee #11956 üzenetére
Ha rám hallgatsz nem ilyet veszel vagy mondanám azt nem ezeket a droidokat keresed
Amit írt Nggabi azt próbáld meg épp most akartam keresni neked ! de meg előzött
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz sajtee #11959 üzenetére
Bármit vehetsz csak NE SGS -t bár kinek mi tetszik ha te szereted tölteni a telefont 2 naponta meg naponta ha kicsit is jobban használod akkor bátran .Egyébként vissza olvasol már ha szeretsz olvasni akkor meg tudod milyen problémákkal is küszködik itt néhány kolléga ! !
-
sajtee
őstag
válasz nggabi #11960 üzenetére
Értem én, de makacs vagyok, Galaxy S-t szeretnék
@Kevin: Olvasgattam vissza, és követem a fórumot, noha nem mindig írok. Nem okoz nekem gondot esténként felrakni tölteni, habár furcsa lesz, az egyszer biztos!
Szerk.: Tervezek bele venni egy nagyobb akksit is.
[ Szerkesztve ]
-
-
nggabi
félisten
válasz lorus 18 #11969 üzenetére
még megvárjuk a többieket hátha van ötlet... ellenállásaid nincsenek otthon véletlenül?
am tényleg vedd ki az akksit vagy 10 percre hátha észheztér. utána rakd bele és hagyd bekapcsolva a felkiáltójeles résznél. régebben egy idő után magától hard resetet csinált ilyenkor és utána elindult...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Khelben
nagyúr
Ez nagyon durva árulás? Eddig ez a legjobb launcher, amit találtam.
-
P3TR!CK
senior tag
Ha ez a kód "*#*#197328640#*#*" nem működik, van más mód előcsalogatni azt a szervíz menüt ? Hangerőbe akarok kicsit túrkálni.
-
telya
aktív tag
válasz sajtee #11963 üzenetére
teljesen jo a galaxy s, mostanaban sztem siman a legjobb ar/ertek aranyu telefon a kategoriajaban. mondjuk amilyen arakat mondtal a vodanal, az annyiert tenyleg nem lenne jo. en a helyedben vagy neznek jo allapotu hasznaltat, 60k kornyeken mar tudsz szerezni. vagy pl nexus s t-mobile-nal 60k-ert ujonnan fuggetlenul, ha tudsz elni samoled nelkul (meg annak gorilla glass-e sincs elvileg).. van viszont tobb elonye is, osszessegeben kb ugyanolyan jo.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
sziasztok.találkozott-e már vki a következõvel? Telenor hálózat Darky 10.1 rom és engem addig nem tudnak hívni amíg aznap nem kezdeményezek hívást.nem hinném hogy romhiba mert fater Zte-jén ugyanez van.mi lehet ez?
PSN: Morfologus82
-
-
nggabi
félisten
válasz lorus 18 #11981 üzenetére
esetleg ha most úgyis ráérsz kies hekket megpróbálhatod: [link]
amikor rádugod a telót a gépre így néz ki az eszközkezelő? [link] lehet h a kies zavar be ha fent van...
másrész: kikapcsolva hang fel + home + bekapcsra mit lép? hátha azzal ad neki egy hard resetet...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
ferrari1
őstag
válasz nggabi #11983 üzenetére
Hogy tiszta legyen a kép lorus 18 kolléga telcsijével kapcsolatban. Én segítettem volna neki szkájpon romolni. Nem volt neki 3 gombosa és azt szerettük volna előcsalogatni az odinos verzióval. Sajna eközben szállt el a teló és nem reagál semmire, csak a felkiálltójel a telcsi és a gép között "mód" jön be Mindenképp JIG kell neki.
Esetleg nincs valakinek budapesten aki tudna neki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki linkelni egy sgs2 óra és időjárás widget-et???Köszönöm!o/
-
nggabi
félisten
válasz ferrari1 #11985 üzenetére
a képet én is sejtettem
de a kieses hekk ettől még működhet. nekem nincs jigem, szerencsére soha nem kellett...am hogy sikerült? lehúzta bootloader frissítés közben? bár sztem akkor nem jutna el idáig se inkább a kernel frissítésekor szakadhatott meg...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz ferrari1 #11988 üzenetére
gondolom a bootloaderről van szó. biztos pda-hoz volt az tallózva? az ariespsbl akármi? boot loader update pipa megvolt?
másrészt most már mindegy... a kieses egy próbát megér, a linken elég szépen le van rajzolva h mit kell csinálni...
lorus: ez az egy gyenge pontja van az egésznek. a többit el lehet rontani pont itt kellett volna nagyon odafigyelni... sajna ez van...
mindez xp alatt vagy win7 alatt volt? még a win7 meg a nem alaplapi usb tud szivatni...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz lorus 18 #11993 üzenetére
ha van fent kies szedd le és rakd fel csak a driver packot amit feljebb linkeltem neked. ha az adb utána se megy esetleg még a kies segíthet ha visszatelepíted és megpróbálod a hekket. akkor lesz gáz ha a jiggel se fog menni a download... de erről inkább ne is beszéljünk...
"szenyor dzsíííí"
-
P3TR!CK
senior tag
válasz lorus 18 #11995 üzenetére
Esetleg talán ez a kis program segíthet. Nekem nagyon sokszor volt olyan, hogy Androidos telefonom abszolút nem kommunikált a géppel. Ezzel a programmal távolítsd el az ÖSSZES hozzá tartozó driver-t, KIES-t is töröld ha fenn van, telefont húzd le a gépről, nyomj egy restartot a gépnek, KIES fel, és csak aztán csatlakoztasd a telefont. Hátha.
-
telya
aktív tag
amugy tenyleg olyan qrvajo a JVQ bongeszoje ahogy azt olvastam?
-
Hatvan9
senior tag
válasz Hatvan9 #11830 üzenetére
Köszönöm a véleményeteket.
Végül megvettem az SGS mellé a Nexus S -t.Pár fontosabb észrevétel az SGS -hez:
Negatív:
- Nehezebb, vastagabb
- Kijelző sokkal rosszabb
- Alapból nincs magyar menü
- Nincs rádió
- TW Laucher hiánya
- Nincs HD videó felvételPozitív:
- Jobb anyagminőség
- Egyedibb forma
- Led vaku
- Szolgáltató "érintetlenül" adja kártyafüggetlenül
- Kimagaslóan Jó ár**Bruttó 64990 -be Dominó kártyás csomagban 1+1 év Samsung garival.(Eredeti ára 130.000 volt drágább az SGS -nél de 50% árengedménnyel árulja a T-s utolsó pár darab eladása végett)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest