- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
P3TR!CK
senior tag
válasz kutkut #11301 üzenetére
Megkérdeztem. Remélem válaszol rá.
Szerk.: Galnet V3 alpha 720p record.
[ Szerkesztve ]
-
P3TR!CK
senior tag
válasz kutkut #11301 üzenetére
Hopp, válaszolt is:
"It won't be in version 3 but I will see if I can do a Settings Hack to get this up and running. (No promises)"
(#11304) Kevin's : Jaja, én is várom már nagyon. A 2.2-vel nagyon meg vagyok elégedve, még egy FC-m se volt, és piszok gyors. Igaz 1x megfagyott a teló, de az sztem az 1,5Ghz OC-től volt.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Sofian #11295 üzenetére
+1
Én nem szeretnék buherálni a telefonnal. Nem azért vettem meg. Amire nekem kell, arra jó a gyári rom. Most jöhet mindenki azzal, hogy jobb a jvp,jvq,jvr,jvs,jvt stb. Lehet, hogy jobb, de én majd frissítek, ha a Kies felajánlja. (Tudom, szar a Kies.) Nos, nekem nem az, mert ezzel frissítem a telefont. Másra nem használom, mert nem kell.
Ez saját vélemény, mindenki más véleményét tiszteletben tartom!Illetve nekem semmi bajom nincs, ha valaki romol. Csak azt nem értem, hogy miért kell mondjuk naponta 2-3 romot feltenni a telefonra. Ezért vetted meg? Hogy romolj? Mert én nem, én telefon és pda funkciók miatt vettem meg. Ennyi. Egy számítógépre sem teszed fel az op.rendszert 3-4 alkalommal egy nap. Ha azt vesszük ez egy számítógép (mini).
Most lehet kövezni...
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
-
berczy03
aktív tag
válasz Sofian #11295 üzenetére
Részben értelek, de...
Azokat viszont nem, aki vesz egy ilyen telefont, rátalál a topic-ra és máris ROM-olni akar, pedig fingja sincs még semmiről, és csodálkozik, hogy szar lesz.
KIES gondolom hulladék, ahogy itt írták, de tapasztalatom nincs, sosem használtam.Én, mielőtt ROM-oltam, kurva sokat olvastam. Végigrágtam magam az addig összegyűlt összes hozzászóláson, azóta is. Persze ezt mostanság senki nem teszi meg, de mivel elég nagy királyok voltak a srácok, van egy nagyon jó 1. hozzászólás, elég figyelmesen azt tanulmányozni, de nem, sokan még erre sem képesek, de, ahogy írod is, 20 perc alatt akarnak új ROM-ot!
Én azt mondom, hogy aki minderre lusta, az vagy viselje el a "60 tonna beírást", vagy olvasson, vagy vigye szervízbe. Ott is frissítik! A megoldások tárháza igen széles, de persze rinyálni könnyebb.
Én dec. elején vettem, és jan. vége felé kezdtem ROM-olni, mert addigra éreztem úgy, hogy kellően tájékozott vagyok hozzá, pedig gondolhatjátok, hogy a gyári 2.1 JM2 nem volt ám az igazi. Valahogy ez hiányzik mostanság. Idejön a friss user, ahogy mondod is, 20 perc alatt akarja a világot megváltani, és sír amikor "szar" lesz. Olyankor szar a Samu, szar az SGS, szar az open source, minden. I4 forever, meg az milyen jó, nem kell hekkelni ehhez képes. Akkor tessen azt venni és nem SGS topicban rinyálni, hogy az milyen jó, mert nem kell hekkelni!
Olvasni emberek, olvasni!!! Vagy már kiment a divatból? Indiana Jones 4: "...a mai fiatalság. Mohón akar, és gyorsan végez."
(#11306) DanielK : részben egyet értek. Ha nem akarsz ROM-okkal szenvedni, várd meg a KIES-t oszt' csá. De ez Te vagy, mindenki más azonnal akar mindent és pillázik, hogy szar. Persze utána sír, hogy ÚŐ csak használni akarja és nem tudja, mert ez szar, az szar. Ha valakinek nem tetszik a ROM-olás, ne tegye, erre van a KIES. Nincs vele tapasztalatom, volt akinél már jó volt.
Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit tesz a telefonnal. Én szeretek ROM-olni. Ahogy azt asszem R2D2 mondta, egyfajta hobbi... Ha valaki nem szeret, ne tegye. De teszi és utána rinyál, ráadásul úgy, hogy szar az SGS, I4 forever. Ne má'!!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Kapanyél
őstag
válasz berczy03 #11291 üzenetére
Azért vannak páran, akik használni is akarják a telefont. Nekem ez a melós telefonom is, naponta kb. 50 hívást bonyolítok, nagyjából 3 óra hosszan. Közben hol bekapcsolom a WiFi-t, hol átállok 3G-re, ha nincs máshogy net, megosztom a notebook-omnak, nagyritkán elindítom a GPS-t is, ha lusta vagyok elővenni a navit, szarás közben facebook-ozok , és néha benézek pár topikba, ha várnom kell valahol.
A legfontosabb tehát az üzemidő és a gyors reagálás. Jelenleg nem tudok normális minőségben hangot rögzíteni, nem működik a fényszenzor, eleve magasabb fényerőn kezd a gép, így jobban is merül. ROM-olni meg nagyon utálok, mert azonnal szükségem van a telefonra, a névjegyeimre és arra a 15 alkalmazásra, amit napi szinten használok.Ha én is fiatal tanuló lennék kurvasok szabadidővel, vagy 8-tól 4-ig állásom lenne, akkor biztosan toleránsabb lennék a kérdésben, de így jelenleg nincs időm próbálgatni.
A Wave-nek is ezért kellett mennie: lassú volt és buta. Apróságokon bukott meg, mint a jelenlegi GB is. Nálam.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
berczy03
aktív tag
válasz Kapanyél #11311 üzenetére
Megértelek, és ne értsen félre senki, semmi személyeskedés nincsen szavaimban.
Igazad van, használd. Én is azt teszem két ROM-olás között, hidd el!Azért szabadidő terén sokat nem eszik a ROM-olás. Megfelelő mentésekkel, rutinnal, kb. 1,5-2 óra full belakva és lehet sokat mondtam. Hidd el, én sem vagyok fiatal, sem tanuló, sem 8-4-ig dolgozó. De azért hetente ~2 óra idő van, és ha már van, akkor mondjuk lehet ROM-olok. Lehet nem.
De ez midnenkinek egyéni döntése, és ne mondjátok már, hogy ha csak HASZNÁLNI akarja valaki, akkor nem tudja, mert szarok a ROM-ok!
Ugye ezt azért nem mondjátok komolyan?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Piwi
veterán
opera frissítések marketen gondoltam szólok hátha érdekel valakit
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
R2D20208
addikt
válasz berczy03 #11309 üzenetére
Kevins : Te mennyit romoltad a telodat? (és szted még mennyit fogod?) Dehogy álltál meg a MIUInál. Én romolok és fogok is! Már egy uj Custom Rom JVQ - t épp most rakok fel. Én használom a telómat (SGS 2) és soha nem nyulnék hozzá, egy stabil romom van rajta azt csá! Azt, hogy ezzel a telómmal mit csinálok? Nem hülyeséget. Hobbyszerüen romolom, és hasonlitgatom a romokat. SOHA! nem huztam a prociját, és meggondolva romolok igy is, hogy második telonak használom, és imádok romolni, mert mindegyik custom , ad vmi ujat, valami jót ! Sőt ! Ezekből a jókból, hobbyszerűen összerakom ami nekem a legjobban tetszik. Ez a jó ebben. És nekem, ez egy időtöltés...Valakinek a kocsmázás, valakinek pedig a kaszinó. Nekem ez (is) Ja, és 10 perc alatt belakom ujra a telót , teljes hard reset után, saját módszeremmel ! Ennyi !
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
berczy03
aktív tag
válasz Kevin's #11294 üzenetére
Kevin's! Mióta téged olvaslak, folyamatosan szidod az SGS-t az I4 ellenében és állandóan azt mondod, hogy leváltod arra. Mé' nem teszed? Ha annyira nagy királyság az I4, miért nincs még az a kezedben és dicsőítitek Everman-el?
Félreértés ne essék, elismerem, I4 király kis telefon, de ha nem csalnak az érzékszerveim, ez még mindig az SGS topic. Az meg, hogy jobb a kijelzője, ősi, már-már civilizáció előtti vita-téma. Asszem itt ki is egyezhetünk, hogy ez azért nagyon ízlés dolga ám, de ha neked az tetszik, akkor GO I4, csak ne kezdjük már megint!!!
MÁS: talonDEV kernel lesz JVQ-ra?
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Frissült az Opera Mobile, most már választható az Useragent, azaz beállíthatjuk hogy a weboldalak desktop böngészőnek lássák az operát, és ne a hülye mobil nézetet erőltessék.
-
berczy03
aktív tag
Jajj, de belelendültem a vitába, bocs srácok!
-
berczy03
aktív tag
-
R2D20208
addikt
válasz berczy03 #11319 üzenetére
Nekem max 30 van Ezen a telon kirakva gépre. Egy app mappában az apk- k . Visszahuzom belső sdre, komplett az app mappámat, és ami kell azt már telepitem is . Titanium nekem azért felejtős, mert pl froyo gb váltáskor, ugyis csak az app visszatétele a javasolt. Igy meg bennt van nekem a saját fájlok app mappában az összes apk - m . Kell vmi telepitem. Meg még van egykét ilyen dolog Én igy csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
válasz R2D20208 #11322 üzenetére
froyo váltásról GB-re titaniummal raktam át a programokat,és semmi hátrányát sem látom szerintem anno ezzel próbáltak megoldást találni a battery drainre,aztán sima telepités után is előjött
szerk: operába bekapcsolható a kilépés gomb ez is új
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
R2D20208
addikt
válasz -D4nO- #11323 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni. Ki mire használja. Én helyedben megvárnám Darky 10.2 jét, ami sztem JVQ - val fog jönni már és remélhetőleg böngésző szaggatás megoldásával, javitásával. Ezen dolgoznak, sztem 2 nap és itt van. Mostani romot, nyilvánosan nem ajánlanék, mert ki mire használja, és véletlen valakinek nem megy anokia autokihangositóján keresztül a bluethoothos hanglejátszás, akkor én lennék a balfasz, miért merek ajánlani romot
-
cozmo
őstag
válasz rankesz #11317 üzenetére
NA VÉGRE! Mehet a kukába a csak ezért "tartott" dolphin
Azért jó lenne azt is megoldani hogy mikor valami történik és az opera háttérbe kerül akkor MARADJON a memóriában!Javaslom szakadjunk szét!
Legyen külön totyik:
1. macskajajban szenvedők (MIUI)
2 custom rombolók (CUSTOM)
3. alap érintetlen samfirmes romolók, ahol max a root lehet téma (SAMFIRM)Na mit szóltok hozzá?
Nekem spec - már elnézést - rengeteg időmet elrabolja számomra felesleges hsz-ek olvasgatása![ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
DanielK
addikt
válasz berczy03 #11318 üzenetére
Semmi gond. Én pl. nem vita miatt írtam, amit írtam. Csak egyszerűen így gondolom. Nálam az XJWS8 elég arra, amire használom. Erre használom: telefon, sms, email, böngészés, ha nagyon kell, akkor térkép, e-könyvek, office, menetrend, videózás és 1x - 2x játék.
Erre elég a gyári rom. Én csak pl azt nem szeretem, hogy ezt közlöm, akkor máris jönnek a hszek, hogy tedd má fel az xy romot mer sokkal jobb. Majd felteszem, ha a Kies felajánlja. (Tudom, szar a Kies... )
Nekem van egy mottóm: "Leben und leben lassen. - Élni és élni hagyni." Magyarul. ha te romolsz az a te dolgod. Ettől nem leszel a szememben kisebb, rosszabb stb., de ugyan ezt el is várom visszafele. Ha valakinek elég a gyári, akkor azt nem kell máris lehurrogni, hogy tegyé má föl egy újabbat me az neked jobb.
Bocsi, a vége felé már általánosságban írtam. -
Kevin's
senior tag
válasz R2D20208 #11315 üzenetére
Hát elég sokat mi tagadás ! 1 hete és 2 napja nem tettem fel más romot csak updatet szal még a JVQ se próbáltam ki és nem is fogom , mert ugyan olyan mint a JVP vagy akár melyik darabos szaggat a miuival ellenbe smooth ! Nem fényezem a miuit se meg akár melyik stock romot mert biztos az is jó ! Viszont hogy le cserélem az fix csak vki vigye el !!
megjegyzem ez az utolsó és első hogy andorid készülékem volt többet nem !! és nem szeretnék ezzel a témával foglalkozni nem is ide való téma ez !!
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
-D4nO-
tag
válasz R2D20208 #11328 üzenetére
Köszönöm a válaszodat R2D20208!
Amugy kiessel frissítettem 2.3.3-at nekem tökéletes csak az akuidővel van bajom!Végül is zenére, netre, jatékra mindenre használom ezért fontos a jó akuidő!Nekem semmi bajom nincs ezzel a kies féle 2.3.3-al, gyors nem fagy le de az aku az szar!Ezért gondoltam megkérdezlek melyiket ajánlod!Köszike!o/
-
P3TR!CK
senior tag
Huhu. Piszok jó lett az opera. Kilépés gomb végre!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Kevin's #11332 üzenetére
Látod, nekem semmi bajom a telefonnal gyári rommal. Ha cserélek is telefont, akkor az az SGS2 lesz. A TouchWiz4 nagyon bejön. Mondjuk a 3-as tetszik. Fura mi?
Mondjuk az SGS előtt egy SG3-at használtam. Ahhoz képest pl az SGS nagyon smooth 2.2.1 rommal. Illetve, mivel gyári volt, arra még a froyo sem jött ki...
[ Szerkesztve ]
-
P3TR!CK
senior tag
Valaki tud olyan oldalt, ahol nagyon olcsón lehetne venni 8 vagy 16 gb-os MicroSD-t?
-
lefkosia
őstag
-
cozmo
őstag
Hoppá a Skype azzal köszön update után, hogy megy a videótelefonálás!
"Two way video calling for selected handsets....."
De SGS még nincs a listában :SEladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
nggabi
félisten
lemaradtam
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
MODERÁTOR
-
sb
veterán
Ezekre valaki?
Egy kérdésem lenne még: Alapból a Bezke-n volt egy Task Manager progi, ahol auto kill list volt belőve. Ezt kikapcsoltam majd uninstalláltam is. A híváslista és a névjegyzék viszont láthatóan kikerül a ramból bizonyos időközönként, mert van hogy 3-4-5mp-t kell várni, mire bejönnek. Ez elég idegesítő, Froyon nem volt ilyen. Mi lehet a gond?
Ill. még egy kérdés: ext4 konverzió csak a belső partíciókra vonatkozik vagy a külső SD-re is? Arra gondolom nem...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs