- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz Degeczi #1700 üzenetére
Hmm, én elhiszem, hogy a gyári Samsung töltő kompatibilis, de valami különbségnek mégis lennie kell.
Ha nem a töltőben, akkor az órában, mert ott van is. Azt írják, hogy a linkelt töltő a Watch5 és Watch6 esetén 9 W-os gyorstöltést tud, a többi korábbi Watchnál csak 4,5 W-os normál töltést.
Feltételezem, hogy a korábbi Watch-ok ezek szerint nem tudtak még gyorstöltést, a töltő pedig természetesen visszafelé kompatibilis, normál töltéssel.
Azt meg egyáltalán nem tudom, hogy ugyanezt a gyári töltőt adták már a Watch4-hez is, és a korábbi típusokhoz is, vagy egy másikat.Azonban nem gyári töltőnél lehet, sőt biztosan van különbség, probléma.
Magam is tapasztaltam, hogy kínai Watch4-hez való töltő nem tölti a Watch6-ot. Nemhogy gyorstöltéssel nem, hanem sehogy.
Pontosabban elindul a töltés, azután 1-2 másodperccel leáll, és se kép, se hang utána.
Talán ilyesmi kompatibilititási gond lehet gyuri81 powerbankjánál is.
Habár fordított vezeték nélküli töltéssel az S23U is tölti a Watch6-ot, csak baromi lassan, melegedve, és jól le is szívja az akkuját.
Az nem mindegy, hogy hol van az óra a tekercshez. -
PedroPascal
senior tag
válasz Capella #1697 üzenetére
Mióta váltottak wear os-re azaz watch 4-től nem jó a régebbi töltő hozzá. Az aktuális vezetéknélküli duo töltőpad nem töltötte a Galaxy Watch-ot de a 4 és 6 ment vele.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
johndoo1000
tag
Sziasztok,
nem működik az érintés nélküli fizetés az órával.
Samsung Watch6 Classic
Google Pay beállítva, órán is
OTP-s kártya
NFC aktív telón és órán ismi az amit nem jól csinálok?
Ksz a segítséget.
-
kanyi51
senior tag
válasz johndoo1000 #1704 üzenetére
Ugy tudom a OTP kártya nem megy a GooglePay alatt, bár ezt telonál halttam, óránál nem tudom.
-
pavika
tag
Szia!
Úgy fizetek az órával, hogy dupla gombnyomásra elindul a wallet app, majd ezután már érintem a terminálhoz. -
pgonzy
tag
Szia! Google walletet használok, telefonon felvittem bele a kártyát, aztán ha jól emlékszem órán már csak hozzá kellett adni, bank ellenőrizte és megy a fizetés. Kell pinkód, vagy minta a biztonság miatt, anélkül nem megy órán sem. NFC kell neki. Úgy emlékszem ennyit kellett állítani. Fizetésnél meg kell nyitni az oran a walletet kivalasztani a kartyát, és utána érinteni, legalább is én így szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
GB1 és Pavika!
köszönöm a kiigazitást, erröl még nem tudtam. -
qltsar
veterán
-
-Maci-
addikt
Nemrég realizáltam, hogy a Whatsapp üzenetek kb össze-vissza érkeznek meg az órára.
Van, hgogy olyan üzenet érkezk meg, aminek az értesítését már régen töröltem. Akár telón törlöm, akár az órán, ugyanúgy újra felbukkan x idő után.
A másik pedig, hogy ha kikapcsolom az órát 1-2 napra, akkor a bekapcsolást követően megérkezik minden üzenet értesítése, ami a kikaapcsolás óta jött. Pedig azokat addigra már régen töröltem.
Valaki találkozott ezzel?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
OPiiPO
veterán
Hali,
Képernyőt hogy tudom kikapcsolni teljesen mondjuk éjfél és reggel 5 közt? Tehát még csukló mozdulatra se kapcsoljon be?"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
kid46
tag
Sziasztok. Tudom ez a watch 6 csoport, jovo heten erkezik a galxy s24 keszulekem es szeretnek melle venni egy orat. Watch 5 pro vagy watch 6 classic ? Mivel tud tobbet a 6-t az 5-nel? Koszi
-
veterán
Úgy néz ki, hogy marad az óra, így veszek hozzá 1-2 kiegészítőt.
Nézegettem hozzá szíjakat.
Ezek jók valamire?Barna bőr: [link]
Fém szíj: [link]Még milánói szíjat keresnék, de nem találok max ali-n.
Ezüst tokot hol tudok hozzá szerezni? ( használok köves karkötőt, de nem merem egyelőre felvenni az órához, mert sz@rrá karcolja az óra oldalát.)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
qltsar
veterán
válasz gyuri81 #1726 üzenetére
Én rendeltem egy fém szíjat Aliról...csalódtam kicsit. Maga a szíj tök jó, jól is néz ki, ilyenre is gondoltam, viszont éppen, hogy jó. Nem küldtek hozzá plusz "szemeket", így nincs bővítésre lehetőség, pedig 1 vagy 2 "szemmel" bővebb kellene, mint ami alapból .
Így kicsit félek attól, hogy milyet rendeljek még, ha esetleg valakinek van tippje, ahol látni a szárak hosszát, azt szívesen fogadom.
Ez amit rendeltem becsukva 17cm, kinyitva 24cm a csatlakozási pontokig, nemtudom, hogy melyiket szokták megadni alapból.
Ebből rendeltem a teljesen fekete verziót: [link]
-
Morph33
tag
Köszi a tippet!
Nekem az áron túl fontos, hogy milyen a szolgáltatás. Látszik a weboldalon, hogy a tulaja igényes. Lehet rengeteg féle módon online fizetni. Még arra is vette a fáradtságot a srác, hogy egy pár szíjnál csinált egy rövid bemutató videót. Hatalmas a választék és az árak is korrektek. Nyilván az alis árhoz képest drága, de ha itt gond van, remélhetőleg gyorsabban kapsz valamilyen segítséget.
Biztos fogok tőle rendelni a közeljövőben.
-
kbadam83
senior tag
Én Spiegen Modern Fit fém szíjat vettem hozzá. Borsos az ára de minőségben kifogástalan, és gyönyörű szép
Imádom nagyon -
veterán
Hogyan lehet megnézni az órán a megtett emeleteket?
-
Lajmund
őstag
Néha szarakodik a messenger nem lehet válaszolni az oràn csak az a lehetőség van hogy nyissa meg telefonon. Mi erre a megoldàs? Màs is tapasztalja?
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
qltsar
veterán
válasz Lajmund #1739 üzenetére
Nálam telefonon is...belépek valakihez, és csak azt látom, hogy loading, és semmit nem tölt be.
Bár a kedvencem, hogy a menüben látom, hogy a csoportüzenetben jött új, és az utolsót el is tudom olvasni, belépek, és azt mutatja a legfrissebbnek, amikor utoljára beléptem, és csak akkor tölti be a beszélgetésbe az üzeneteket, hogyha force-close-olom a Messengert.
Mindent is próbáltam már, még telefon csere is volt . Következő amit megpróbálok - bár ehhez nagyobb idegzet kellene, mint maga a hiba - hogy az iPhone-omon használom egy kicsit a Messengert, és megnézem, hogy ott is ez a hiba e, vagy sem.
-
Lajmund
őstag
Sokszor szokott szórakozni telefon màrkàtol függetlenül. Nàlam telon mèg azt produkálja hogy ha valaki ir egy üzenetet arra szokás szerint ràkoppintok és nem azt nyitja meg hanem az utolsó ablakot amit néztem. Biztos nagyon szegények nincs pénzük fejleszteni..
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
veterán
válasz gyuri81 #1726 üzenetére
Megjöttek a cuccok a Temu-ról. ( kb 4 munkanap volt)
Fém szij: link
Full minőségi darab. Kellemes meglepetés. Adtak hozzá kapocs kiszedőt is, így szépen be lehet állítani a méretet.
Bőr szíj: link
Nem dobtam tőle hátast. Nem rossz....inkább mondjuk így.Vettem tokot is az órára, de ez egy műanyag darab k@ka, matt ezüstre fújva. Hagyjuk kategória : [link]
Ezt pedig az Amazon-ról rendeltem( 3 munkanap alatt megjött), mivel "no gaps" nem volt a Temu-n: [link]
Milánói szíj: link
Baromi jó minőség ez is![ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
válasz stemplar07 #1745 üzenetére
Csak óvatosan, egy páran írják a vevői értékeléseknél, hogy könnyen kioldódik a rögzítés és nekem is az a tapasztalatom, hogy a samsung legújabb nyomógombos kioldója hajlamos kioldódni fel/ levételnél, mivel a csuklód megnyomja a gombot.
Én az oraszijjak.hu-n fogom megrendelni az egyel régebbi megoldással ellátott gapless milánói szíjat, mert az ilyen mechanizmussal ellátott szíjjaim még soha nem oldottak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz Morph33 #1746 üzenetére
Én is visszacseréltem a fémszíjon a nyomógombos adapter szemet a húzgálósra, amivel szállították.
Egyre többször oldott ki napközben, ahogy a gomb picit megnyomódott.
Ennek az utángyártott darabnak jobban kiáll a gombja, mint a Samsungénak.
Azt nem tudom, az eredeti mennyire hajlamos a véletlen kioldásra a gyakorlatban.
A szíjcserékhez jól jött volna a OneClick megoldás, de szíjat sem cserélgetek, úgy meg jobb a stabilabb, biztonságosabb csatlakozás. -
-
veterán
válasz stemplar07 #1748 üzenetére
Tesztelem...
De szerintem ez főleg attól függ hogy mennyire vastag az ember csuklója, mennyire jól illeszkedik rá.
Most félig benyomtam a gombot, de nem old ki.
(tegnap kibírt egy menetet is )
Mivel nekem nincs vastag csuklóm és most nézek be a szíj alá, nem ér hozzá a kezemhez a kioldója)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs