- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz honlapos5 #2896 üzenetére
1. Valszeg csak a Whatsapp megy így. Ez nem közvetlenül az órán múlik, hanem, hogy nem készült wear os-re viber és signal app.
3. Hangutasítással tudsz új naptárelemekt felvenni, google assistanttel, angolul használom.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
-
Tomdriver
őstag
Valami nálam nem kerek, eddig nem próbáltam az AOD (pár hete vettem az órát csak) most az itteni tapasztalatok alapján bekapcsoltam, de tök sötét marad a képernyő. Kipróbáltam több számlappal is, órát újraindítottam, de nincs változás. Ez azért furcsa, mert amúgy minden más tökéletesen működik, tehát mágis valami user error lehet - de mit lehet rosszul csinálni egy ilyen egyszerű műveleten, ami nem más csak Always on Display- ON?
-
pgonzy
tag
-
honlapos5
csendes tag
válasz bounty123 #2900 üzenetére
Akkor neked egészen különleges órád van! A Gboardot feltelepítve és a billentyűzetet alapbeviteli eszköznek állítva a legtöbb alkalmazás fekete képernyővel megáll. A Redditen külön beszélgetések vannak erről ('Black screen' caused by GBOARD, Gboard doesn't work on GW6, anyone else? stb), a SW6 Gboard hibáról. Van olyan lakalmazás, aminél működik, de a legtöbbnél nem, sőt a képernyő is fekete lesz.
Szerintem írd be hogy neked tökéletesen működik a Gboard a SW6-odon és sztár leszel. -
őstag
Voltam terheléses ekg-n, és kértem a hölgyet, hogy mondja pulzusadataimat szobabicklizés közben. Összenéztük azzal, hogy mit mutat az óra, hát... köze nem volt a kettőnek egymáshoz . Abban a pillanatban, hogy leálltam a tekeréssel, pár mp alatt összeért a két érték, onnantól jól mutatta.
Azt mondta a hölgy - ami már a topik tagok is tudnak/sejtek -, hogy a vérnyomásmérésről is tudja, hogy nagyon pontatlan.
A kardiológus viszont nagyon dicsérte az ekg-képet, amit az óra tud, azt mondta, hogy nagyon tiszta, és bár nyilván a több sávos korházi műszerektől messze van, bármi rosszullét esetén ajánlja, hogy csináljak egy ekg-t az órával, hátha sikerül valami értékes infót elkapni. (Szerencsére csak rutin vizsgálat volt, nincs ilyen.)"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Lajmund
őstag
válasz Seraph 16 #2912 üzenetére
Igen nyugalmi pulzusban megbízható amit mutat. De sportoláskor pl bicozáskor behal teljesen nem mér semmit időnként. És ami a legfrissebb tegnap félúton megálltam inni amit èrzélelt is de aztán nem indult el a mérés amikor elindultam szóval csak a felét rögzitette.. Szóval sportra használhatatlan főleg úgy hogy semmilyen pulzus mérő pánttal vagy gps-el nem lehet pàrositani pedig a lehetőség erősen adott lenne hozzá. Garmin lenne a màsik megoldás csak az meg ugye buta szóval szívás. Az apple orài ebben tényleg verhetetlenek sajnos csak a telefonokat nem tudom megszokni samsung után fájdalmas lenne a zàrt buta rendszer.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Rigormortiis
veterán
válasz Lajmund #2913 üzenetére
Így vagyok ezzel én is. Telefonokban nem tervezek váltani Samsungról, egyetlen rossz szavam nincs rájuk, és ha váltanék sem apple lenne, mert időnként hozzám kerül egy, de olyankor kb a hajam alól kifutok.
Órában viszont nekem is az AW lenne a nyerő, de Samsung telefonnal meg baszhatom.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
bounty123
őstag
-
Badboys
őstag
válasz Lajmund #2913 üzenetére
Azt hiszem rólam mindenki tudja, hogy kritikusan állok a Samu termékeihez. Pedig S23U és 6 CL t használok. Többeknél olvastam, hogy időnként nem méri a pulzust az óra. Csak meg jegyezném ez a hiba Pl. nálam sohasem fordult elő. Mindennap kerékpározok és gyaloglok és folyamatosan méri a pulzust. Lehet, hogy nem eléggé szorosan van a csuklódon?
-
-Maci-
addikt
Jöhetne már az a nyavajás frissítés...
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Nov 25?
A múltkor azt írta a mobilarena, hogy már tölthető.Vannak gondjaim az értesítések érkezésével. Várnék valami javulást.
Illetve mikor így beharangoznak egy frissítést, kb. 10 percenként rá frissítek, hogy megjött e már?! Ez egy betegség, ne keresd az értelmét....
Ráadásul a telómra is úton van a Droid 15...If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
qltsar
veterán
A múltkor azt írta a mobilarena, hogy már tölthető.
Ez teljes mertekben a te hibad, hogy elhiszel ilyeneket.
Valoszinuleg egy X-warriorleakster kihanyt magabol egy tweetet, amit atvett 2 sec alatt egy kulfoldi clicklbait "tech" oldal, ahonnet MA atvette az "infot".
S24 Ultra "big camera update"-tel ezt kb. havonta eljatszottak, elotte evben a sima S23 szeriaval ...
A Nov 25 is onnet jon, hogy egy kulfoldi mobiloperator kipostolta a rollout schedule-t, ahol Nov 12 volt emlitve, amit eltoltak 25-re.
Ezt sem kell keszpenznek venni.
-
Lajmund
őstag
válasz Badboys #2916 üzenetére
Probáltam szorosabban közepesen szorosan és lazábban is. Random eldobja mindig bico közben és a kéz izzadás se segít ezen mert én rendesen tekerek kardio gyanànt egy full karbon országútiva temposan.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Én is szeretem az újdonságokat de a buggokat annyire nem várom meg a különböző anomáliákat. De ettől függetlenül kíváncsi vagyok hàtha javul valami a sportoknál. Uszàs és bico ami engem érint a sulyzos edzéseket jól leköveti aránylag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs