- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Markizmark #2833 üzenetére
Rátettem külön USB adapterre, 2.1A-és ágra:
Ugyanannyi alatt tölt fel, mint korábban a Chieftec CHB-107 aktív hub-on.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz piero86 #2852 üzenetére
Holnap megnézem a Samsung EP-TA800NBEGEU töltőmmel is.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz ferrari0819 #2854 üzenetére
No megnéztem a Samsung EP-TA800NBEGEU töltőfejemmel is tényleg gyorsabb:
megmértem mennyit vesz fel is:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
trance89
őstag
Gondolom nem tapasztalatból beszélsz csak a neten olvasottak alapján.
Igen, lényegesen kisebb akksi de lényegesen kisebb kijelző is. Az enyém köszöni szépen de röhögve elmegy 2-3 napot. A 47 valami otromba nagy, sok ember kezén 47-est látok de nem kis részük vékony csuklóra is a 47-est veszi (sokszor pusztán divatból), megjegyzem nagyon hülyén néz ki amikor az óra gyakoratilag szélesebb mint a kezük. A 43 pont ideális méret és nem is akad el minden a szarban pedig ezzel is elég sokszor nekimegyek ennek annak.
-
Technoman
őstag
Mapy.cz, akit érdekel: Tegnap, csak úgy unalmamba meggugliztam a "Mapy.cz Wear OS" szavakat és lám, az oroszok már megcsinálták. Ráhegesztették az órára (talán egy GW6C-re) a népszerű túra appot.
Vérszemet kapva, további cseh oldalakat (1 és 2) is találva, leírják a folyamatot.
Aki kísérletezős fajta és érti a folyamatot (boomer lévén, nekem kínai), az kipróbálhatja és megoszthatja a tapasztalatait.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Ma bementem euronics-be és megnéztem a 47-es classic-ot... már itt a kezemen. Egyszerűen gyönyörű és ha már lúd, legyen kövér.
-
őstag
válasz Rigormortiis #2863 üzenetére
Egyetértve, számomra egy nagy hátránya van: a vastagsága miatt nem csúszik be az ing ujja alá.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
diegho
nagyúr
Ki hogyan használja a kijelzőt?
AOD be vagy ki?
Vannak jól bevált beállítások, amikkel az akkuidőt maximalizálni lehet? -
őstag
AOD be, csuklóemeléses ébresztés ki.
Néhány hónapja használom így, és bejött, mert mindig azonnal látom az időt, mint egy rendes órán, ha üzenet jön, akkor csak meg kell érinteni a kijelzőt, és azt is mutatja.Az akkuidőben nem vagyok biztos, hogy melyik megoldás a legjobb.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
qltsar
veterán
AOD-vel hasznalom, orat vettem, aminek az elsodleges szerepe, hogy akkor mutassa az idot, amikor ranezek, nem 1-2 masodperccel kesobb.
2.5 napot bir ugy, hogy auto (wifi, brightness, NFC), 2 naponta 1 ora GPS nelkuli edzestrackking, 50-100 ertesites / nap, 1 ebreszto, napi 1 fizetes, csukloemeleses ebresztes ki, erintesre "feloldas" be, AOD napi 16 oraban van bekapcsolva.
GPS-es edzessel ugyanez 2 nap 5 ora.
eSIM-mel 1.5 nap.
44mm.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Köszi srácok! Redditen is AOD be opciót írnak. Nekem ez a 2 nap pont elég lesz.
Már csak valami tuti számlapot kell találni. -
qltsar
veterán
Annyival kiegeszitenem, hogy alvasmonitorozas aktiv, nap kozben a pulzusmeres 10 percenkent.
Az AOD-m nagyon minimalis, klasszikus analog oranak a ketto mutatoja, semmi mas.
Szamlapokat nagyon ne nezegess szerintem a gyarin kivul, mert, ha valamelyik megtetszik, bosszusabb lesz a mar rolloutolo uj rendszer utani valtas.
Nagy valoszinuseggel nem lesz tul sok szamlap ami kompatibilis vele.
[ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
Én is úgy gondolom, hogy ha már óra, akkor állandóan mutassa magát.AOD- al másfél- 2 napot megy 1 töltéssel, nagyon számlap függő, hogy mennyit.Rengeteg óralapom van, szeretem váltogatni őket.
-
Lajmund
őstag
Nem gyári oralapot használok és minden be van kapcsolva mert használni vettem amire gyártották nem az aksit figyelni. Reggeli készülődésnél és az estinél töltöm és sose merül le. Nem érdekel hány napig bírná ha mindent kilőnék. Főleg hogy 1 vagy 2 napról beszélünk egyenesen vicc kategoria ezzel buzulni. Mindegyik oralapnak van minimàl aodja nem fontos hogy csak két mutató legyen. Semmit nem számit ha digitálisan mutatja középen számokkal. Ez felesleges fing reszelés. Használjátok rendesen ezt a nyomorult órát!?
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Rigormortiis
veterán
válasz Lajmund #2878 üzenetére
Áruld már el nekünk, mi a "rendes" használat... Olyan ez, mint amikor megemlítjük, hogy csak napi 3 óra sot-ot teszünk a telefonba és így lazán elvan 2 napig egy töltéssel, erre pedig megkapjuk, hogy nem használjuk "rendesen".
Mert a gyártói ajánlásban ott van, hogy buzi, aki nem pörgeti minimum 4 órát naponta a tiktokot, fbt, instát
De ha már itt tartunk: komolyan érdekelne, melyik érték hasznos, amit az óra mér, leszámítva az edzéskövetést...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Technoman
őstag
Végigolvastam az egész fórumot (huhhhh)
1. Valaki írta (az istenért sem találom meg), hogy ezt a reggeli "eléred a célod" jellegű rém idegesítő felugró ablakot szeretné kikapcsolni. Ennek a "ficsőrnek" kikapcsolása azóta megoldódott már?
2. Jól értem, hogy két Samu telóra nem, de két Samsungra eszközre már telepíthető az óra? Van egy "semmire sem használom" Galaxy Tab 7 Lite-om az S23+-om mellett. Megpróbáltam felrakni rá, de a Wearable nem látja. Valamit még be kell állítanom az órán? Bár az is furcsa, hogy amikor Win-ről telepíteni szeretném a másik appot (Health) a TAB-ra, a köv. üzit kapom:
[kép]
3. #2770qltsar Mivel nem láttam, hogy vki válaszolt neked.....
Felraktam a WF-edet, de állításoddal ellentétben én a számlapon semmit nem tudok testreszabni. Egyszerűen hiányzik a testreszabhatóság (vagy én vagyok a béna, mivel nemrégóta van GW6C-m) Eddig úgy csináltam az ilyet, hogy telón: Wearable/Óraszámlapok és ott a kiválasztott számlapot szabtam testre. De ennél a számlapnál nem jön elő a "Testreszabhatóság" menü (De csak ennél!) Van más lehetőség is? Ja, bekapcsolva az AOD-t már nem csak az általad említett két mutatót, hanem az egész órákat is mutatja egy kis vonással.
Egyébként nagyon szép, minimalista a WF.
[kép] -
Technoman
őstag
válasz Rigormortiis #2882 üzenetére
Köszi.
-
Lajmund
őstag
válasz Rigormortiis #2879 üzenetére
Minden bekapcsolva fullra ami a használathoz igazodik és nem az aksi kimélésre fokuszál. Ennyi a lényeg. Egyszerű példa ha érdekel folymatos pulzus mérés. Éjszaka is mindent bekapcs mérjen mindent is. Meg mit tudom èn màr egy év alatt miket álligattam minden be van kapcsolva az a lényeg. Nem szorozok semmi baromsàggal mert totál felesleges. Reggel este töltöm amikor a fürdőbe vagyok és tökéletes van mindig nafta az órában. Használni kell nem tutujgatni hogy jaj legyen 2 oràval több benne.. De ha valaki erre izgul csinálja szerintem totál felesleges.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Technoman
őstag
-
diegho
nagyúr
Használ valaki fém szíjat?
-
net91
senior tag
"A Samsung Health Monitor alkalmazást csak a Samsung telefonok támogatják."
Ez még mindig érvényben van?
Tehát, ha nem samsung telefonhoz párosítom, akkor az egészségügyi funkciókat nem tudom használni?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
honlapos5
csendes tag
Kaptam ajándékba egy Smartwatch 6-ot LTE-s 44mm-es verziót.
Most ismerkedem az órával és szeretném megkérdezni a tapasztaltabbakat a következőkről:
1.
Lehetséges, hogy 2024-ben, azaz 55 évvel a Holdraszállás után nem tudok egy Viber vagy Signal üzenetet kezdeményezni?2.
Lehetséges, hogy nem tudok a szövegbevitelnél magyar nyelven diktálni egy piacvezető mobilgyártó okosóráján?3.
A gyári Naptár alkalmazásban nem tudok felvinni új eseményt, vagy legalább módosítani egy már meglévő eseményt?Most ismerkedem a telefonnal, egyenlőre ezekig a kérdésekig jutottam el, valószínűleg én nem vagyok elég szakképzett, mert azt el sem merem képzelni, hogy a fentieket ne tudná egy piacvezetőgyártó eSIM-es okosórája, ami az LTE képessége miatt telefon nélkül is hordható és ezáltal a fenti alap hétköznapi funkciók működése értelemszerű kívánalom.
[ Szerkesztve ]
-
atesz9999
újonc
Sziasztok, érdeklődnék, hogy a Samsung Watch 6 classic-hoz (43mm-es) minden 20mm-es szíj jó vagy csak az új csatlakozós? köszönöm előre is aki válaszol.
-
Lajmund
őstag
válasz atesz9999 #2897 üzenetére
Igen mindegyik jó hozzá. Az új csatlakozos dizájnba más és kényelmesebb a kilodás de kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Watch Ultra 1 3 Hónap Garancia
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch S5 40mm
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs