- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jessus81
tag
felpakoltam ezt a spanyol csodát, és utána ezt a kernelt: PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22.tar hogy root legyen, de nem lett.
aztán ettől: Siyah-s2-v6.0b4 már lettPSN: Thorpapa
-
XP NINJA
őstag
Üdv.
Régebben felraktam ezt a szoftvert: [link]
de most kijött az official. az másabb? jobb? illetve kiesen nem tudom azt felrakni valaki linkelne egy romot? nem nagyon értek ezekhez a kódokhoz, pl: XWLS8
-
hr2
őstag
-
logarithm
őstag
válasz Jessus81 #8708 üzenetére
A philz az inkább a stockra hajaz, de cwm van és ott kis extra funkció(k).
A siyah jelenleg még "béta fázisban" van xxlsj-re készült, inkább a dorimanx v7.44-et raknám ha már választani kéne, természetesen xwls8-ra.
Ez az utóbbi két kernel, jobban testre szabható az stweaks nevű programmal sokkal több extra funkciót tartalmaz.Személy szerint jó most nekem a philz.
[ Szerkesztve ]
-
privatposta
tag
Szia,
Ez a spanyol rom, miért spanyol? Gondolom nem csak a spanyol nyelv és ap adatok vannak benne.
Nekem 4.0.4 van fent és feltenném ezt, ha angol és a magyar ap-k benne vannak. Odinból tenném fel, de nem szeretnék gyári wipe-ot, mert ki tudja.. Szóval, ki lehet hagyni, vagy mit kell csinálni?
Előre is köszi a válaszokat!!! -
hr2
őstag
válasz privatposta #8712 üzenetére
Mert Spanyoloknál jelent meg, tartalmaz Magyar nyelvet.
Én full wipe-al ajánlom, hogy felrakd.
A 4.0.4-es ROM-odnak megfelelő PhilZ (brick bug mentes) kernelt felrakod és a recovery-ben format-system/data/cache, wipe dalvik cache, ezután mehet fel Odinnal a ROM.
[ Szerkesztve ]
-
privatposta
tag
értem, köszönöm!
Már csak azt kell megtalálnom ami nekem megfelelő kernel.A kernelt is gondolom Odinból kell felraknom. Rootolt a telefon, gondolom az elveszlik, és újra kell majd rootolni. Azt hol találok hozzá?
Ma összeszedek minden infót, és holnap este megcsinálom. köszi -
hr2
őstag
válasz privatposta #8714 üzenetére
Írd be a tárcsázóba a *#1234# -et és ami a PDA után van írd ide be és linkelem a kernelt amit majd a gyári recovery-ből kell feltenned.
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz privatposta #8716 üzenetére
PhilZ-cwm6-XWLPX
Felmásolod az SD-re kicsomagolás nélkül, belépsz a recovery-be update external és kiválasztod amit felmásoltál az imént. -
hr2
őstag
válasz privatposta #8718 üzenetére
-
rena224
tag
Sziasztok! Vettem nemrég egy s2t,mivel g-s verziórol van szo, ezért ugye olyan rom is kéne ra,namarmost 1x nem figyeltem oda h mit teszek rá(sima s2es romot húztam ra) es kicsit leteglasitottam a cuccot... hosszú probalkozasok,xda olvasás,es rengeteg sikertelen kísérlet után megcsináltam,ma végre talpra állt egyetlen egy bajom van csak vele,h nem talalja a hálózatot,amivel az előbb említett probléma felmerulese elott nem volt baj... minden egyéb tökéletesen megy,wifi,gps,minden,sőt meg a PIN kódot is bekeri,csak hálózatot nem talál... erre van vmi megoldás?mivel erdemes próbálkozni? Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"Ha már nyakig ülsz a szarban, adj hálát Istennek: Köszönöm Uram,hogy legalább nem hullámzik!"
-
hr2
őstag
válasz privatposta #8721 üzenetére
Igen, csak root-ol + CWM recovery.
Igen a telefonról telepítés, recovery-ből. (recovery-be lépés: kikapcsolt állapotban, nyomod a hangerő felfelét + a home gombot + a bekapcsoló gombot míg megjelenik a samsung felirat, ekkor elengeded mindegyiket kivéve a bekapcsolót)
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz privatposta #8723 üzenetére
Nincs mit.
Jó éjt! -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy igénybe fogom venni a Samsung helyszíni javítás szolgáltatását, ugyanis a készülékem kijelzőjével problémák akadtak.
Eddig CM10.1 volt rajta, ma délután Odinnal visszaraktam rá a gyári 4.0.3 -as romot.
Előtte pedig Triangle Awayt használtam a számláló visszaállítására és a felkiáltójel eltüntetésére bootoláskor.
Előfordulhat, hogy helyszínen nem tudják javítani a készüléket, ilyenkor szervizbe viszik.
Kell-e még vmit tennem azért, hogy teljesen gyári, érintetlen készüléknek tűnjön az S2-m?
Nem szeretném, ha vmi apró "hiba" miatt repülne a gari.Válaszokat előre is köszönöm,
PetiEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
waddafaq
tag
Ma feltettem a gyári romra a recoverys philz rootolt kernelt, és panaszkodtak sokan, hogy nem hallanak mert nincs térerőm... full térerőnél. Valakinek hasonló tapasztalat??? Megoldás?
Samsung Galaxy Note 3 ; HP Envy 14 ; Nexus 7 ; Nikon D90 ; Macbook Pro retina ; Lenovo ThinkPad T530 ; Xbox 360 ; Bose Soundlink III
-
gaben1117
senior tag
válasz pvt.peter #8726 üzenetére
Ezt olvasd át, nem olyan hosszú: gyári visszaállítás
Minden le van írva benne. Amúgy ez a link az első hsz.-ből van.
-
eladogeppc
veterán
Valaki próbálta már a Stock JB-re felrakni a Galaxy Note-os gallery-t ? Illetve kamera appot ?
Sajnos mivel Stock, az gondolom nem deodexed. Amit találtam az csak deodexed-re megy fel.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
gaben1117
senior tag
válasz eladogeppc #8729 üzenetére
Korábban linkeltek páran egy alapból rootolt, deodexed JB-t. És ha jól tudom, ezeken kívül ugyanaz a gyári. Ha visszalapozol vagy kettőt, meg is találod.
-
SZATA
senior tag
Hi! Gondolom utáljátok már az ehhez hasonló hülye kérdéseket, de azért csak felteszem.
Gyorsan átfutottam a topikot. Ugye jól vettem ki, hogy még nem jött ki a 4.1.2 a magyar készülékekre, csak ez a spanyol. Ha jön, OTA, vagy KIES lesz?
Mitől van, hogy a telefon a szoftverfrissítés keresésekor nem ír ki semmit, csak visszadob a home screenre, és kiírja az értesítési sávban, hogy Samsung Dive "Képernyőzár alapértelmezésének visszaállítása"?
-
busman
veterán
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Redplee
senior tag
Hello,
egész eddig 1.5év alatt semmi bajom nem volt a telóval, erre csak úgy ma reggelre lett Remélem hallottatok már ilyenről, és van rá megoldás:
vannak gombhangok, max hangerővel, nagyon idegesítő. Ha lenyomok egy ikont, v bármire rányomok, max hangerőn jön a gombhang... Meglepődtem, WTF? Mentem is a hangbeállításokba, és ott volt a pipa a gombhangoknál... Fura, sosem használtam... Kivettem a pipát... És ugyanúgy van gombhang. És extrán zavaró, mert tényleg max hangerővel. Ha nyomogatom a telómat, 10méterről is hallják. Mi lehet ez?
Csendes módban nem csinálja hála égnek, de normál módban nem tudom elhallgattatni :/Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
kano
nagyúr
Mikor, mikor, mikor??
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Reméljük! Bár én a Disaster romokat használom, de kipróbálnám ezt is.
Benne lesz az egy ujjas nagyítás?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Már szedem is lefelé. Bár még a part3 nincs is feltöltve, ahogy látom.
Tudsz arról infót adni, hogy melyik kiegészítőt érdemes hozzá feltenni (23 v 19 toggel, stb.)?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
khorvat
senior tag
Ez root-ot nem ad a 4.1.2 Stock ROM gyári kernelére recoveryből feltöltve ugye?
Root-hoz kellene előtte egy megfelelő PhilZ recoveryből és arra ez a jeboo szintén recoveryből?
Leak-nél ezzel a módszerrel működött a dolog azt hiszem, itt is hasonlóan néz ki a dolog?[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Látom megy a szakmázás, közben lehetne egy olyam hülye kérdésem, hogy
meglepődtem, hogy a telefonom megszólalt, hogy ki hív...
Mondom hallucinálok, vagy túl sok volt az eki, de nem. Beszélt !Pár óra mulva már nem beszél Miért ?
Mi kell ahhoz, hogy kimondja a hívó fél nevét ? Tényleg hallottam, mondta.
Sőt azt is, ha jött levelem. Most már azt sem mondja...Nekem kell ez a fjúcsőr vagy fícsőőőr .... Kérlek segítsetek !!
Köszönöm !!!!!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Havernak 4.0.3 gyári rom van a telóján. 2 problémára panaszkodik:
1. Stand by mod-ban néha eldobja a gsm hálózatot.
2. Wifi dobálja a kapcsolatot. (sleep policy-t ellenőriztem,az oké) Van esetleg ötletetek?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest