- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe96
aktív tag
az mitõl lehet, hogy nem tudok egyik sd kàrtyàn se mozgatni adatokat filekezelõvel (ez, gyàri)
most raktem fela neatrom-ot, de ezzel se megy....
full reset mind a kettõ? -
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
kano
nagyúr
válasz Weeman1 #9506 üzenetére
Már töltöm is lefelé.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sprite75
tag
Jól látom hogy ez ki van vágva a bekapcsoló és a hangerő gomboknál?
Valami hasonlót vettem én is de annak nincs kivágva és elég nehéz benyomni ezeket a gombokat mert kemény a tok széle.Más
Tud ajánlani valaki valami jó képernyő feloldót a gyári helyett Pl: ilyet Eddig ezt használtam de csak a Go launcherrel együtt működik és azt már nem használom. -
goom
senior tag
válasz Sprite75 #9510 üzenetére
Én jó szívvel ajánlom az Active Lockscreen programot. Ingyenes, igen jól testre szabható, és a Play-en több skin is található hozzá.
Akár 30 alkalmazás (valamint négy kiválasztott hívószám) felvehető vele. Azóta nagyon gyakori, hogy a telefont nem is oldom fel, csak innen belépek a kívánt programba. -
törölt tag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb JB ROM?
Köszönöm.
-
slimshady
senior tag
válasz laszlolczka #9427 üzenetére
Valóban van itt pár kernel i9100-ra keresve. Ezek gyáriak? Illetve mi alapján válasszam ki ezek közül a telefonomhoz a megfelelőt?
üdv.: SlimShady
-
Sprite75
tag
-
tomiii007
senior tag
AZ lenne a kérdésem, hogy milyen progival lehet megnézni, hogy mi tartja ébren a telefont miközben a kijelző ki van kapcsolva? mert állandoan azt latom akkumulátor használatban, hogy ébren van a telefon és szívja az aksit de nem tudom hogy melyik progitol van ébren
Válaszokat előre is köszönöm! -
Szelley
senior tag
-
woodbear
addikt
Másfél óra híján 3napot bírt a telegrács.
2000-es akku
folyamatos wifi/3g.
3óra képernyő
1óra telefonálásOldalam: www.swsfoto.de
-
Szelley
senior tag
válasz eladogeppc #9523 üzenetére
Kár írni ilyen dolgokat...sokan csak este felnéznek, elolvasnak pár hsz-t és csókolom.
-
nfsu17
veterán
De nézzük már mennyit van a készülék kijelzőn ????
3 óra.
Ő írja. -
csabám
addikt
ParanoidAndroidot használ valaki (4.2.1)?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
adodaniel
őstag
Ezt a Carbont használja valaki? Mi a vélemény róla? Tudja azt, amit a titanium backup?
-
kano
nagyúr
Feltettem a Disaster V8-at. Nekem tetszik és talán egy picit gyorsabb is mint a leak. Viszont nagyon hiányoznak belőle a leak wallpaper-jei (S3). Nincs valakinek meg a teljes leak kollekció?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Egyik haverom beállította, hogy az SMS feladójának a számát felolvassa a telefon, de nem tudja visszaállítani. Nem tudom megnézni a telefont,meg nekem nem is SII-m van, így nem ismerem a gyári üzenet küldő appot, viszont ti hátha tudtok segíteni. Vagy az is lehet h nem is a gyári appot használja? Válaszotokat előre is köszönöm. -
tomiii007
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz laszlolczka #9532 üzenetére
Az az igazság, hogy soha nem használtam és nem is néztem (de nem is érdekel).
Megtaláltam hozzá az S3 képeit, így nekem tökéletes, ha stabil lesz...
tomiii007
Gondolom ez az orosz régióra vonatkozik. De mindegy is. Van már végleges JB, ha gyengécske is...[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kungzi
veterán
válasz tomiii007 #9533 üzenetére
google translate:
Frissítés időpontja változatai az operációs rendszer Android okostelefonok és tabletta Samsung
2013/01/31
Kínálunk információt közelgő dátumait frissítéseket Android operációs rendszer az okostelefonok és a tabletta SamsungGT-I8160 Galaxy Ace 2 és Jelly Bean 2013/04/22;
GT-I9070 Galaxy S Advance a Jelly Bean 2013/02/18;
GT-i9100 Galaxy S2 Jelly Bean 2013/03/03;
GT-N7000 Galaxy Note a Jelly Bean 2012/01/03;
GT-P6200 Galaxy Tab 7,0 Plus a Jelly Bean 2013/02/22;
GT-P7300 Galaxy Tab 8,9 Ice Cream Sandwich 2013/01/24
Információ aktualizált modellt, amely nem szerepel a listán jelenleg hiányzik.
* Dátumok kísérleti és váltani előzetes figyelmeztetés nélkül
GT-N7000 Galaxy Note a Jelly Bean 2012/01/03;
ez már kamu jó lehet, hogy 2013, de akkor is. Ja és az Advance hamarabb kapna JB-t? Már arra is kint van az orosz JB, szóval vicc
[ Szerkesztve ]
-
Depyangel
tag
http://www.sammobile.com/2013/02/01/samsung-ukraine-to-update-the-galaxy-s-ii-and-note-in-march-galaxy-ace-2-in-april/
Nem tudom volt-e már, de ezek szerint mi mikor fogjuk megkapni? Nyáron?
-
noxon
őstag
Senkinek nem birja tovàbb 24órànàl tovàbb, ha rendesen hasznàlja annsk meg mi értelme, ha alig nyúl hozzà és örül a 3 napnsk? felesleges ezen szenvedni
We live in a simulated world...
-
kano
nagyúr
válasz laszlolczka #9535 üzenetére
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
fekete?
Draken
Pedig vagy feltesszük, vagy várunk, nincs köztes út. Max felteszi más, haver, jobban hozzá értő, stb.
Nem a bonyolultsággal van a baj, pár beállítás, kattintás, várás, és kész legjobb esetben. Én a kismillió apró buktató miatt nem vállalom be. Na meg mert nagy szükségem nincs rá, az ICS-em is elég jó. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest