- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvanszucs
tag
Sziasztok! Korábban már sikerült beüzemelnem az igo primot az sgs2-n (v 9.6.7.235654), úgy hogy működjön a TTS, de ma kénytelen voltam újrahúzni a telefonomat és most nem működik, mert a TTS Pro sor ki van kapcsolva.Thin-v1.1JB.apk telepítve, content/voice alatt ott a Voice_TTS_svox_HUN_Zsiga_mod.zip, még a menüben is megjelenik a Zsigás Eszter.
Működik az SVOX, installálva Mariska és még a vautov5.dll is ott a primo könyvtár alatt. (Bár az nem tudom kell-e egyáltalán). Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?Üdv:
István -
Nimda
addikt
Ha valakinek esetleg kellene a magyar független JB feltöltöttem egy gyorsabb tárhelyre.
[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
válasz zoleeno1 #27850 üzenetére
Sziasztok
Akkor elárulod a tapasztalataidat így egy napos használat után? Hozza a v23-as színvonalát, vagy esetleg jobb? Gondolkodom a felrakásán.
#istvanszucs
A vautov5.dll-re miért is volna szükség? Az egy win CE alatt használatos eszközkönyvtár. Az android mit kezdjen vele?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
őstag
most akkkor hogy is van ez ? bármelyik romot felrakhatom bármelyik után? omegának nem ugyanaz a száma :xwlsw
ami nekem van most fent : xwlss
feltehetem rá?vagy ez nem is számit? vagy most hogy is vanmá ez a francba debonyolultmárezasamudikk[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Alig nyomkodtam ma, nem volt sok időm, de kb semmit nem vettem észre, eddig érzésre ugyanaz mint v23. Értve ez alatt, hogy nekem azzal sem volt semmi problémám, sokan szidták, hogy ez meg az nem ment benne, nálam működött minden frankón.
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok az S2 nek a kamera előtti kis üvegét ki lehet külön cseréltetni
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
válasz maggi1886076 #27864 üzenetére
Az gáz és akkor azt kamerával együtt lehet csak cserélni akkor gondolom viszont akkor az drága dolog ugye
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
válasz maggi1886076 #27866 üzenetére
Már nem az esetleg azt a kis üveget lehet polírozni
0631 7710098
-
-
nggabi
félisten
válasz maggi1886076 #27864 üzenetére
a középső kerettel van egyben. ebayen árulják külön a kamera üveget is, bár gyárilag egyben van a "púppal".
(#27872) maggi1886076: te az akkufedélre gondolsz, mind1, hagyjuk
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
maggi1886076
addikt
válasz nggabi #27871 üzenetére
amikorba szervizes nalam jart akkor nem kerettel egyben volt.persze a hatlapot is cserelte, de kulon volt tole.errol nem tudtam, hogy kulon is cserelheto.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
GrooveHero
addikt
válasz maggi1886076 #27872 üzenetére
Persze hogy cserélhető. Én cseréltem. Kb 8k volt ebay-ről. Karcos volt a hátulja, meg a kamera előtti üveg is. Most olyan, mintha új lenne
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
maggi1886076
addikt
válasz GrooveHero #27873 üzenetére
most mar nekem is uj szinte az egesz tele.alaplap kivetelevel
ng: tiszta.de akkor is szetszedte
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
nggabi
félisten
válasz GrooveHero #27873 üzenetére
az jó drága volt
maggi:
tiszta, továbbléphetünk?
sztem csak a hangszórót szedte ki belőle...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
muratomi1
senior tag
Meg találtam a következő telefonomat. Galaxy s4 mini. Vásárlás 2 év múlva úgy hogy akkor fogom össze hasonlítani az s2vel és a 8 magos csodákkal. De ez is két magos szóval nem lesz rá 5.0 rendszer he.. hehehe. Legalább egy ugyanazon rendszer fog futni mindkettő telefonon. Nekem nagyon be jött de nem hiszem hogy első látásra le kéne cserélnem. Majd ha kapok fizut kíváncsi vagyok mi lesz az s2vel 2 év múlva: dög lassú lesz vagy még mindig a samsung egyik csodája marad?
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Szelley
senior tag
Felraktam a stock AOKP romot, de hát emberek...ebbe még Google accountot se lehet beállítani
-
iceQ!
addikt
Sziasztok! Valaki tud mondani egy igazán jó ROM-ot? 4.1.2 vagy 4.2-es rendszer érdekelne!
4.2 jobb lenne csak nem tudom mennyire stabilak már...!Köszönöm a válaszokat előre is!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kano
nagyúr
válasz Szelley #27878 üzenetére
Mondtuk, hogy szarportolt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Szelley
senior tag
válasz Sanyi.il #27883 üzenetére
BTW. a pofám ismét csak leszakad itt a nagy romolgatás közepette...reggel feldobtam egy 4.0.4 wanamlite romot, nem állította vissza az alkalmazásokat Google Playből. Most fellöktem a Neatrom LITE-ot, az se állította vissza, hiába jelöltem be a kezdésnél. Felrakom a szarportolt AOKP romot, kérdezés nélkül cibálja lefele az összes volt alkalmazásom!
Sajna ezekszerint még most sincs erre a több éves kérdésre válasz, mitől függhet hogy visszaállítja-e, avagy sem?! -
emiki6
veterán
Lesz kiesen tmobil-os JB, vagy az lehetetlen?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
cozmo
őstag
Ezt nem igazán akarom elhinni... millió próbálkozás tettem, hogy OTA felmenjen a JB, de sikertelen.
Próbáltam már mindent.
Legutolsó próba az volt, hogy unroot után teljes gyári visszaállítás kóddal> frissítés wifi-n letölt> reboot> robot teker, de csík elején megáll és a régi rendszer bootol be.
Most aztán adok neki odinnal....Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
cozmo
őstag
Nem találok sehol működő gyári beállítások visszaállítása kódot JB-hez. Tud valaki segíteni?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
kano
nagyúr
válasz Szelley #27887 üzenetére
Disaster V9-et próbáltad? Teljesen gyári de van benne 1-2 módosítás. (Tudom, hogy van már V11 is, de jobb a V9.)
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sanyi.mTs
addikt
hétvégén frissítettem az s2-met 4.0.3-ról 4.1.2-re (OTA-n keresztül)
Ma az ES file explorerrel (3.0.4) próbáltam volna az app-okat lementeni, de "A feladat nem sikerült" üzenetet kapok. 4.0.3 alatt ezzel nem volt gond. Akkor és most se volt se root, se egyéb okosság. A napokban jött frissítés ES-re, de azzal sem akar működni.
Mi lehet a gond? Kellene valamit engedélyeznem a telón? -
wdx
őstag
válasz csabám #27892 üzenetére
na ezt nem tudtam pl. talán ha 2x kellett életemben samsung telefonba benyomnom a mindent töröl kódot. de azok még hagyományos telefonok voltak, és kért a gazdájuktól biztonsági kódot, amit persze elfelejtettek, nem tudtak.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Szelley
senior tag
Most beállítgattam ezt az AOKP romot, veszettül tetszik eddig. CM fájlkezelőjét felraktam, mostmár csak a GPS lesz kérdéses hogy mennyi idő alatt talál jelet. Remélem nem úgy lesz mint a CM-nél, hogy 15perc kell neki míg jelet fog.
Szarportolt rom eddig jobban teljesít mint a CM! Se lagg, se újraindulás -
Arcanis
aktív tag
Üdv!
A korlátozott Samsung jótállás fedezi az akkumulátort? (Ugyebár a második 12+2 hónap már csak a készülékre vonatkozik, tartozékokra nem.)
Csak elméleti szinten, az akku inkább alkatrész mint tartozék, nem igaz? (Eleve képtelenség nélküle működtetni a készüléket.)Akinek volt ilyesmi problémája (akku érezhetően elhasználódott, kicsit megvastagodott / felpúposodott), annak cserélték garanciálisan?
-
kano
nagyúr
válasz Szelley #27896 üzenetére
Az AOKP szerintem is sokkal jobb mint a CM. A GPS csak elsőre ilyen lassú, nem? Nekem gyári alatt csak elsőre ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest