Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz csakany2001 #9933 üzenetére

    Szia!
    1, frissítésekkel nincs gond, mobilarena tesztből: "A Samsung végül rekordgyorsasággal és ötéves garanciával vállalja a biztonsági hibajavítások közzétételét és négy évig az androidos rendszerfrissítéseket, ezzel a lendülettel pedig egyetlen hazai androidos rivális sem tudja felvenni a versenyt."
    2, akksicsere videókat amit láttam, az alapján bonyolultabb, mint egy Iphone, de ezt valszeg nem te fogod csinálni, szervizben meg pikk-pakk megoldják
    3, én meghibásodási arányt nem tudok, de amik vannak:
    - S23 és S23+ modellek: banán-gate, a fő kamera esetében pl. szövegfotózásnál észrevehető torzítási problémák
    - pixel shifting: kijött a One UI 6 és az Android 14, de az S23-on nincs pixelshifting az állapotsorban, viszont gyári programmal kikapcsolhatóak a statikus elemek, és addig így marad, amíg nem jön a 6.1 és vélhetőleg javítják vele. Addig maradsz One UI 5-ösön.
    4, szerintem a szoftver hibátlan, full extra (nyomkodtam iOS-t, ami nagyon szép és jó, de vannak apróságok, ami miatt én a One UI-t szeretem), a Snapdragon miatt brutálisan gyors, akksiidő meg parádés.
    Ezzel a részével nincs hiba, és mint telefon, kiváló.
    Volt 2 napig Pixel 8-asom, kamera pöpec, de a "clean android élménytől" visítva menekültem, annyira fapad.

    +1, van akinek hibátlan az ujjlenyomata, én fizikai melót végzek, több ujjam is regelve van, a hüvelykujjam szárazon és "meglehellve" is, de azt elsőre nem mindig ismeri fel (Pixel optikai olvasója hihetetlen módon egyből ismerte). Engem nem zavar, mert arcfelismerés is van, és szépen felold valamilyen módon a telefon.
    +2, mérete miatt vettem, én szeretem, hogy ilyen "kicsi" a telefon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák