- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
red13
tag
Azóta visszaraktam a simple payt. Ital, kávéautomatából teljes a siker. Rossmann, lidl szintén. Viszont pizzafutárnál már nem ment, azonosítót kér folyamatosan. Bank kártya nélkül nem merek elmenni. Revolut, curve nem akarok használni, így marad a várakozás a samsung walletra.
-
Szia. Samsung Pay sem mostanában lesz elérhető itthon nagy valószínűséggel.
Amúgy nekem a Google Wallet makacskodott tegnap, alig bírtam vele fizetni tegnap. 3szor mellett ki/be kapcsolnom az órát mire tudtam vele fizetni.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
fzboxx
senior tag
Nyilván adottság, hogy kinek melyik bankkal van kapcsolata, de nekem a K&H és a CIB is probléma mentes már jó ideje.
Használok paypal, Google pay is.
Ez csak az én tapasztalatom, lehet másnak van ezekkel negatív is... -
Atish19
őstag
Pedig a Revolut egy nagyon jól használható app. Én csak azt használom mobilos fizetésre. Egy próbát szerintem megérne. Problémamentesebb, mint a Simple. Az alap csomag ingyenes úgyhogy ha nem igényelsz fizikai kártyát még pénzedbe sem kerül, de persze nem erőszak a disznótor
-
m4rtin
csendes tag
Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült a GCAM-t telepítenem a #1586-os alapján.(XML fájl a 1595 szerint.)
Két gondom is akadt.
1. Nem tudom megnyitni őket, nem támogatott fáljt ír ki. Pending1325.... a neve a mentett fájlnak. Probáltam csak JPEGbe menteni de sehogy se jön össze...2. Nem valami stabil, elég sok a crash... szinte csak az van.
Valamit elcsesztem vagy ez ilyen?
-
petrson
senior tag
S10-en be volt állítva nálam hetente automatikus újraindítás, ezt most hol találom?
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
-
S@c@
őstag
válasz st3v3np3t3r #4120 üzenetére
Link?
-
migabi24
nagyúr
Majd ha évekig használod boldogan, és nem ég le a ház se, akkor legyél elégedett, én inkább maradok a gyári minőségnél.
-
https://a.aliexpress.com/_mPaiMa0
Én 2.99$ ChoiceDay keretében rendeltem 15napos garantálttal
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
S@c@
őstag
válasz st3v3np3t3r #4123 üzenetére
Ez nekem 2600HUF-ra jön ki. Ez is tölti a Watch 4-et?
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #4123 üzenetére
Alzanal szokott lenni ugyanez / hasonlo akcioban 2000-2500 Forint korul.
Szerintem irtozatosan ronda egy ilyen megoldas, en anno ilyet vettem GW4 + Telefon + Fulhallgato toltesre: link
Tavaly november ota teszi a dolgat.
-
Nekem is most 2600at mutat, de 2 hete 1800ért volt 2.99$ choiceday keretében... ezek az akciók limitált darabszámúak...
Igen,rátettem az órát és az óra jelezte a töltést... az s23 elöször azt írta, hogy vezetéknélküli töltés 2.5óra majd átváltott vez.nélküli gyorstöltésre és lefaragott 1órát belőle
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Úgy kell elindítani először az alkalmazást, hogy hosszan kell nyomni az ikonján és vagy a selfie, vagy a video opciót választani:
"Hold on the GCam icon and choose "Capture video"
5. Double tap on the space between the shot button and the gallery and then import my config"[ Szerkesztve ]
-
zola899
tag
Eddig nem reagáltam rá (pedig akartam...most jutottam el idáig), de emlékeim szerint az installálás körüli lépések rosszul lettek megfogalmazva.
Amit többen is helytelenül követtek.
Nem egytől olvastam, hogy úgy csinálta ahogy le van írva, de folyton crashinggel...
Úgy rémlik, hogy valaki azt írta "hozz létre egy LMC mappát és másold be oda a configot".Így nem csoda, ha állandóan crashingel, és nem megy, mert ez így fals, nem a helyes út.
Fussunk neki még egyszer:
1. installáld a letöltött scan3d/ruler/aweme/samsung gcam port fájlt (szabadon választható, általában ezek közül ami adott, mind kompatibilis. én spec az aweme-t használom)
2. miután feltelepült, NYISD MEG RENDESEN AZ APPLIKÁCIÓT, és adj hozzá minden engedélyt.
Ez azért kell, mert az appnak SAJÁT MAGÁNAK kell kreálnia mappát, és NEM NEKED.
az app először crashingelni fog, igen.
miután jött az error, zárd be.
3. az automatikusan létrehozott LMC mappába illeszd bele az .xml fájlokat (nem kell neki semmilyen külön mappa)
4. keresd meg az installált appok közt az LMC-t és nyomj hosszan rá, majd miután megjelentek a lehetőségek, nyomj a videófelvételre
5. miután megnyílt az app, a kamváltó és az exponáló gomb közötti kis üres részre koppints gyorsan 2x
6. megnyílik a config betöltés.
válaszd ki amelyik szimpatikus.
7. használd, cserélgesd, tesztelgesd.cheers!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
zola899
tag
Pontosan!
A szimpatikus részét arra értettem, hogy már bemásolta azt, ami megfelelő.
Pl. Javasabr 8.4 v.15/16/17 (S23) config.Gondolom nem kell leírni, hogy pl. az, ami pl. egy OnePlus vagy Xiaomi telefonhoz lett optimalizálva, az egy S23-hoz nem fog passzolni
Illetve egy egy fentebb említett "javasabr" confignál se mindegyik, hogy melyik porthoz íródott.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Lassan rolloutol a juliusi update, USAban mar kintvan.
Hasonloan vilagmegvalto lesz kamera szempontbol, mint az elozo . -
autotaxmo
őstag
Sziasztok, tudtok olyan helyet mondani, ahol raknak a telefonodra ilyen skinz folia szeruseget. Lattam hogy rendelni lehet de szivesebben csinaltattnam meg hozzaertovel aki profin felrakja a telefonra.
-
Robi12345
csendes tag
Sziasztok !
Szemezgetek egy ilyen telefonnal (S23 "fekete"), szeretném hivatalos helyen megvenni, nem szürke importos boltban. (Egyszer vettem már úgy mobiltelefont, a frissítések nagy része nem jött meg rá).
Néztem az EMAG-ot mint hivatalos viszonteladót, de nem volt náluk, valami Husztiphone-t hozott be. Na mondom akkor megnézem a Samsung oldalán, de ott meg nem mutatja a hivatalos viszonteladókat. -
m4rtin
csendes tag
válasz Benoe77 #4135 üzenetére
Nem vagyok nagy fotós és még csak lakom be a telefont de eddig tetszik.
Feltünő, hogy jóval sötétebbek a színek, a gyárival szinte minden világos. + a gyári élesítés...vmi borzalom..
Szóval egyelőre csak probálgatom, de nem értem, hogy ehhez miért kell ennyit barkácsolni. Egy top gyártó telefonjának ezt kb. dobozból kivéve kéne tudni, nem?Amúgy a gyári képekbe nagyot csalodtam.
[ Szerkesztve ]
-
ladik
csendes tag
Sziasztok. Rendeltem én is 1 s23-at. A kérdésem az lenne, hogy ha gondolva a jövőre 45w os Samsung töltőt veszek hozzá, az nem gond? (tudom, h csak 25w-ra képes...)
-
PedroPascal
senior tag
Én még februárban vettem egy EP-T6530NBEGEU töltőt jó áron, azóta kicsit elszálltak az árak de egy pár helyen meg lehet venni nem horror áron. Ha hosszabb távon tervezel a Samsung-al érdemes lehet számodra is beruházni erre.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz AeSDé Team #4139 üzenetére
Én már lassan 1 éve váltottam S22-re, majd S23-ra. Akksi rettentően jól bírja mindkettőhöz képest (s23 javára). Én alapvetően a yeti volte és 5g támogatás miatt váltottam, mivel a oneplus és a yeti nem igazán együttműködőek. Sebességben nem veszek észre igazán különbséget.
-
zola899
tag
válasz AeSDé Team #4139 üzenetére
Nagyon szívesen!
És szintén zenész, OnePlus 8 Pro-ról jöttem át
Hát figyelj, nekem személy szerint ami egyedül hiányzik, az az az oldalsó némító kapcsoló, szerettem, tök praktikusnak találtam. De megszokható a hiánya.
Minden más: maga a launchert én minden telefonomon azonnal lecserélem, hosszú évek óta a Nova híve vagyok.
Kezdőképernyő, ikonok, háttérkép, MINDEN pontosan úgy van beállítva mint a 8 Pro-n volt.Ujjlenyomatolvasó nálam ugyanúgy hibátlanul működik, 10/10, azonnal (lehet bőrtípusa (?) válogatja, olvastam már olyat, aki mindkét telefonon szenvedett vele).
A kijelző? Hmm... Picit szoknom kellett, a 8 Pro-t QHD-n használtam, az S23+nak picit gyengébb a kijelzője, kevésbé éles és kontrasztos. Továbbá csak 8bites. Míg a 8 Pro 10bites volt.
Hangszóró... az S23+ talán picit halkabb, viszont jóval teltebb a hangzása, a basszus is kihallatszik.
Érezhető, hogy a Harman&Kardon hangolta.
Méret...a Samu jobban kezelhető nekem (6.6 vs. 6.8), plusz rájöttem, hogy a flat kijelzőt mégis jobban kedvelem.
Az tény, hogy a 8 Pro a mai napig egy nagyon sexy telefon. Az enyém fekete volt, egyszerűen jól esett fogni és ránézni.Mi maradt még... A kamera!
Azért az nem kérdés, hogy ég és föld.Ha fényképezni szeretnél, akkor Gcam.
Pont.
Ezzel mindenki egyetért. Nincs ezen mit túlragozni.8 Pro gcam vs. S23+ gcam:
Azért egy 2020 vs. 2023as mobilról beszélünk, nincs abban semmi meglepő, hogy az újabb jobb képeket készít.
Akár széles, akár ultraszéles/tele lencsével készült.
De nem olyan hatalmas a különbség. A Samu készüléke csak egy picivel jobb. Szerintem.
Ami hiányzik, az a makro mód...
Az S23+nak nincs dedikált makró lencséje.
Be lehet vetni a többi lencsét, de nem lesz olyan az eredmény mint a 8 Pro-n volt. Kár érte.És most jön a videózás!
Amire az "ég és föld" jelzőt mondanám.Az S23+ simán KÉZBŐL tud olyan stabilitást, amit a 8 Pro csak egy külső gimballal megtámogatva tudott.
Most jöttem Soundról
Amikor lépegetve táncoltam, stabil maradt a kép.
És mikor durván ugráltam mint egy bolond, akkor sem esett szét durván a kép! Nagyon szuper
Korábban már írtam, hogy össze lett vetve egyik haverom iPhone 14 Pro-jával.
Hát, őszintén szólva, egyikünk sem látott különbséget.
A gyári szoftver fényképezésre továbbra is gagyi, de a videó része felnőtt a minden évben etalonnak beállított iPhone-hoz. Grat nekik!
És azt még hozzátenném, hogy a 8 Pro hangot sajnos brutál sz@rul vett fel. Dinamikátlan, zajos, recsegős, borzalmas volt na. Koncerten ha bevetettem, a zenéből énekből semmit sem lehetett hallani, csak a torz recsegő basszus. Kritikán aluli videók születtek vele.Az S23+ viszont az iPhone 14 Pronál is tisztább hangot vesz fel. A Soundon akár a színpad előtt, akár hátulról véve MINDEN részlet hangzott. Haverom iPhone-ja a vocal részeket elég tompán rögzítette, az enyémen viszont a vocal is tiszta volt, a basszus pedig pont olyan mint amit a saját fülemmel hallottam.
De akár az utcán sétálva is mindent jól rögzít, a beszédet is, és nem zavar be semmi háttérzaj, se szél.
Érti a szoftver a dolgát na, zseniális.A szelfi kamera is mondanom sem kell, hogy nagy előrelépés. Full HD 30fps vs. 4K 60 fps.
Jól működik.Végezetül akksi.
Elpusztíthatatlan a "kicsike", az elmúlt 1.5 hónap során nekem mindig ilyen másfél napos üzemidő jön össze, min. 10 órás képernyőidővel.
A legdurvább az asszem' 1 (24-26 óra) nap volt és 14 órás kijelzőidő. Én kb. 5%nál kezdem tölteni. Wifi, mobilnet, bluetooth, gps, nfc mindig ON.
Akksikímélő OFF.Szóval részemről kb. ennyi.
Bocs a regényért, de én spec. nem az az ember vagyok, aki valamit elintéz annyival, hogy JÓ.
(miért szereted az iPhone-t? haverom: mert jó
és miben jó? haverom: nemtom, csak jó).
-
veterán
hol érdemes venni S23-at ha kell számla és 2 év normális garancia is fontos lenne? (És hol ha jó a sufniboltos garancia? )
-
zola899
tag
Ha sufnibolt, akkor Aqua vagy CoolMobile.
Én utóbbitól vettem, egyik legkorrektebb, ügyfélközpontúbb cég, ahonnan valaha rendeltem (nem fizettek le ezért a pozitív kommentért ). Bolti, háztól házig garanciát kaptam hozzá.Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest