- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
-
Atish19
őstag
Azt be lehet állítani valahogy, hogy a zárképernyő feloldása nélkül ne lehessen kikapcsolni a telefont? Jelenleg lezárt telefonnál a bekapcsológomb és a hangerő le egyszerre nyomásával simán bejön a kikapcsoló menü.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok ! Azt vettem észre, hogy rendszeresen megszakad a SoundCloud. Nem értem. Nincs engedélyezve az alvása, nem is alszik.
Esetleg más használja ? Tapasztalt ilyet ?
Köszi !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz eladogeppc #3366 üzenetére
" ... rendszeresen megszakad a SoundCloud." → FYI!
-
jokerke86
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy mik azok a tesztben megemlített középkategóriás telók, amiket 66 és 80 wattal lehet tölteni, meg mi az a felsőkategóriás, amit 240 wattal?
-
Atish19
őstag
Gyurcsányék újabb kalandjai miatt elszántam magam Youtube Premium vásárlásra. A telefonom miatt a Youtube felajánl egy 4 hónapos ingyenes próbát, de csak a sima egyszemélyes előfizura. Viszont én családi csomagot szeretnék. Megoldható valahogy a 4 hónapos próbaidőszak családi csomagban vagy a kettő kizárja egymást? Bocsi ha off, de ugye mégiscsak S23 promóció ezért itt kérdezek
-
TomPack
őstag
Használ valaki Piataka tokot?
Nem karcolja össze a tok alatt a telefon keretét az esetlegesen bejutó por?
Mennyire tartja stabilan egy magez autós tartó?
(kínai aramid tokot emiatt nem merek rendelni, mert azokban nem túl vastag a fém, és gyengén vagy csak alig tartaná meg a telefont)
Gondolkozom egy ilyen tokon, bár egyelőre nincs készleten.
Vagy tudtok esetleg olyan tokot ajánlani, ami nem túl bumszli, és magez mágneses autóstartó kompatibilis? -
PedroPascal
senior tag
válasz TomPack #3373 üzenetére
Az ipitaka.com-ról rendeld azaz a gyártó oldalról. Olyan passzos hogy por 2 hét alatt alig megy alá pár szem. Mivel prémium termék felesleges isteniteni minden téren tökéletes.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
TomPack
őstag
válasz PedroPascal #3377 üzenetére
Hiszek neked, megrendeltem!
Eddig csak kínai aramid tokjaim voltak, kb fele ennyiért, két féle is, és az S22Ultrám keretét kicsit összekarcolgatta a bejutó por. Kíváncsi vagyok minőségben milyen lesz a különbség.[ Szerkesztve ]
-
szabolcs5757
csendes tag
Tudnátok ajánlani valamilyen vékony, átlátszó, viszonylag olcsó szilikon tokot? Amikor meglett a telefon utána gyorsan vettem a MM-ban egy átmeneti tokot, de ez túl vastag és nehéz lesz tőle a telefon.
S23+hoz kellene. -
zola899
tag
https://gizzmo.hu/tok-ringke-fusion-samsung-galaxy-s23-plus-keszuelekekhez-clear/item/77238
Attól függ hogy mennyit szánnál rá, de én spec egy ilyet használok és tudom ajánlani
Elegáns, minimalista és elég masszívnak tűnik.
Megrendelés után 2 nappal már hozták is.Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
-
petrson
senior tag
Planet GSM vagy társairól mi a véleményetek? Kuponozással sem lehet levinni a környékére sem, mint amennyiért ezek árulják. Nem vettem telefont még ilyen forrásból, rizikós?
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
eladogeppc
veterán
válasz ForRedGlory #3387 üzenetére
Lehet. Ezt mondtátok anno a PartNeroGSM-re is.
Én ott veszem mindig a telefonjaim.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ForRedGlory
félisten
válasz eladogeppc #3388 üzenetére
Attól még ez általánosságban így van, ha tetszik, ha nem. Arról nem is beszélve, hogy nem a Mohamed fogja javítani a sarokban, hanem a Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz ForRedGlory #3389 üzenetére
partnero ugyanugy a tmxnél javitattja
-
ForRedGlory
félisten
Az "általánosságban" szónak melyik része nem érthető?
Amúgy meg én nem látom a TMX partnerei között a PartneroGSM-et, de nem is érdekel, mert az eredeti kérdés sem ez volt, gondolom az sem érdekel, hogy kényszertörlés alatt áll vagy ált.
Tuti megéri itt vásárolni és megbízható. Persze, aki szereti magát sz@patbi, annak hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Forrás vs. árak vs. garancia.
Azt a nézőpontot értem, hogy ennyi pénzért legyen rendes garancia (sajnos úgy tűnik szükség is lehet rá). Azt viszont nem, hogy hogyan lehet az, hogy itthon a hivatalos forrásból ennyire drága a telefon?
Így most hirtelen megnéztem egy 8/256 Gbyte-os zöld S23-at.
amazon: 978 Eur
samsung.de: 1.009 Eur
itthon: 440e Ft
Az 1.009 Eur = ~374e Ft, amiből ha leszedjük a német Áfa-t (19%), és rátesszük a magyart (27%), még akkor is "csak" 399e Ft.Amit most így hirtelen nem látok, hogy az amazon-ról véve pl. mennyi a garancia, de (ez lehet a gyenge németemnek tudható be) azt sem, hogy a német Samu store-ban mennyit adnak.
Mindenesetre ha abból indulunk ki, hogy az amazon-on adnak 1-et, és ~363e Ft-ből elhozható a dolog, akkor azért az elgondolkoztató (számomra legalábbis) ...
... és akkor "sufni GSM" árak. Az szerintem kijelenthető, hogy nem lopottak ezek a telefonok. Akkor viszont, hogy a tökömbe lehet nekik hasznuk az eladáson, ha az előbbi készülék 277e Ft. Itt azért van egy laza 163e Ft-os difi, amibe egy-két extra szervizelés is beleférhet (ha nagyon peches az ember).
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
válasz <Adamsky> #3394 üzenetére
Az hogy itthon 440 a listaára az ne zavarjon meg nagyon, szerintem annyiért nem vett még senki. Mindig van valamilyen akció/készülék beszámítás, ajánlói kupon, vélemény kupon, chaten kapott kupon, stb. Én még az indulásnál vettem S23-at 8/256GB-ost 267 -ért. Annyit megért és nyugodtan alszom.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Luigi962 #3395 üzenetére
" ... ajánlói kupon, vélemény kupon, chaten kapott kupon, stb."
Ezzel tisztában vagyok, csak azért ezek begyűjtögetése kapcsolati hálótól és tapasztalattól függően elég sok időt elvehet az ember életéből.A 267e Ft szép ár, de akkor már elárulhatnád, hogy akkor (anno) mennyiről, és milyen kuponokkal tudtad ideáig levinni. Sokunknak szerintem tanulságos lenne.
Egyébként nem egy véleményt olvastam a kuponokkal kapcsolatban, hogy valakinek kb. puszira odaadták, a másiknak pedig még könyörgés után se.
#3396 leslien
" ... 2,5 óra Bécs ott nem fognak szarozni veled .. "
Mi nem az EU-ban vagyunk? Vajon a Samsung miért teheti meg ezt a magyar vevőkkel? Szerintem ez "kupon game" is csak nálunk ilyen nemzeti sport, és a garanciáztatással is csak minket szívatnak ily' módon. -
autotaxmo
őstag
Eljottek a 28 fokos melegek es az S23 szenved ha nincs klimatizalt helyisegben. 38 fok az atlag homerseklete a telefonnak ugy hogy ha hasznalom normalisan kocsiban klima nelkul ergo nem tuzo napon. Mi lesz itt ha berobbannak a 30+fokok es kint vagy a tuzonapon
-
meszipeti
aktív tag
Helló!
Gondolkodom valamelyik teló beszerzésén.
Tényleg nincs wifi hotspot ezeken?"A játék az nem játék"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest