Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kekeeci

  senior tag

  válasz Időjós #4956 üzenetére

  Az érdekelne, de nagyon, hogy melyik anomáliát sikerült, és hogyan felvenned, és mire tudtad elcserélni? :F :Y :DDD

  kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

 • vhw

  addikt

  válasz Időjós #4956 üzenetére

  Jaj ez, ez a X16 küldetés...
  Hosszan pihent a játék nálam mostanáig, aztán újra elővettem, történetesen pont itt hagytam félbe... nem sejtettem pedig mi vár itt.
  Annak idején, a korábbi részeknél első végigjátszásra mindig 2-3 különböző fegyverrel, darabonként több száz lőszerrel, 15-20 medkittel, atifactekkel felszerelve jártam a zónát. Aztán a CoP-nál kezdtem el limitálni a lőszerkészletet, kevesebb medkit, gyenge ruhák - hogy izgalmasabb legyen - persze minimum veteran szinten.

  Itt az LA-ban is folytattam ezt a "keménykedős", megoldom ennyi lőszerrel is, úgyis tudok felvenni a hulláktól című történetet. Eddig nem is volt belőle probléma.
  Erre lekerülök ebbe a gödörbe; AN - ~120 db 5.45 lőszerrel, 3 medkittel, meg egy ilyen zárt sötét helyen haszontalan Dragunovval... Ezt a visszaszámlálós trükközést nem vágtam, szal első körben csak sprintelés át a zombi hegyeken, az utolsó kapcsolóhoz így is le kellett ugranom egy szintet - nem volt idő lépcsőt keresgélni.
  Aztán meg az előző 3 szint összes lakója a nyomomban... ha nincs 3 puskagránátom - amiket direkt szar helyzetekre tartogatok... még lent átkozódnék, hogy ezt mégis hogy gondolták itt.

  "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Hozzászólok Aktív témák