Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Akmak

    tag

    válasz recse #12727 üzenetére

    Szia

    Én az Inteles procikhoz nem nagyon értek. Erre válaszoljon valaki más. Viszont Amd-hez is van olcsóbb alaplap csak én ide a saját alaplapomat linkeltem ami az én elvárásaimnak felel meg. vagyis ha neked nem létszükséglet a Sata3, USb3.0 és több darab PciExpress, memória slot, és a tuningolhatóság akkor lehet olcsóbb alaplapot választani. És ahogy íród ,hogy neked csak irodai gépnek kell akkor még kevésbé szükséges az ilyen agyonzsúfolt alaplap. Ha pedig a jövőben még szeretnél fejleszteni ajánlott fm2+-os alaplapot választani mivel abba fognak jönni jövőre a Kaverik. Példa
    Igen az Intelnek az integrált megoldásai gyengébbek. Az is kérdés mivel konvertálsz filmet mert én úgy hallottam egyedül a Sony Vegas képes használni a gpu-t. Vagyis ha Sony vegas-szal vágsz akkor érdemes Amd-t venni ha esetleg más programot ami csak a processzorral dolgozik akkor Intel.
    Amit mondok nem szentírás csak az amit össze olvastam a fórumból és a cikkekből, ha valaki szerint oltári nagy hülyeséget írtam akkor elnézést kérek és javítson ki.
    Akmak

    Backup The World and Headphones on! AMD A8 6600k, Asrock FM2A85X Extreme4, Kingston HyperX DDR3 1600 2x2Gb

Új hozzászólás Aktív témák