- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thx424
csendes tag
Üdv, tudna abban valaki segíteni, hogy lezárt képernyőnel, aktiv AOD mellett, miért nem jeleníti meg pl Viber üzenet jelzését? Értesítés engedélyezve lezárt kijelzőn, stb. Nem fogadott hívás, sms megjelenik, ez sosem
-
pluhm
aktív tag
válasz BenQhunria #9898 üzenetére
Igen, tökéletesen működik Fenix3-al.
-
dobolan
senior tag
Korábban be tudtam állítani a naptárban egy létrehozott eseménynél több emlékeztetőt. Most csak egyet enged. Nem tudjátok ez mióta (és miért) van így? Vagy én csinálok valamit rosszul?
-
SzalaiÁdám95
tag
Hol találom az ujjlenyomat animacio választot? 1x megtaláltam miui 10nél azota az istenért sem sikerül
-
daver88
aktív tag
válasz SzalaiÁdám95 #9917 üzenetére
jelszavak ls biztonság --> feloldalás ujjlenyomattal --> és itt alulról a második
-
BenQhunria
tag
Lehet tudni mikor érkezik az országba telefon(Mi 9 T pro 128GB), tényleg ennyire hiány van az összes shopba a COVID-19 miatt?
[ Szerkesztve ]
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
Cadal
őstag
Hívás közben gyakran elkezdek a menüben beállításokat állítgatni a fülemmel, arcommal... roppant zavaró, hogy gyakorlatilag el kell tartanom a telefont a fejemtől hívás közben és csak a fülemnél hozzáérinteni. Van ennek valami beállítási lehetősége, vagy ez a közelségérzékelő szenzor automatikusan működik?? (gyári android 10 eu, MIUI 11)
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
-
NemMo
őstag
Soha nem használtam kijelzővédőt a telefonjaimon, mert utálom, de amit vettem tegnap azon van. Ha én azt leszedem, akkor nem lesz tiszta ragacs a kijelző?
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég tértem át IOS rendszerről Androidos rendszerre, és eddig nagyon tetszik, viszont nagyon hiányolom benne az alkalmazás keresést. Tehát amikor látom az appokat a képernyőn akkor az IOS-ben lehúztam a képernyőt és kerestem azt az alkalmazást ami kellett., de itt nem tudok rájönni hogyan lehetne ezt megvalósítani.
Sajnos nagyon sok alkalmazást használok és nagy a mappastruktúra, és sajnos nem mindig jut eszembe hogy az adott appot hol keressem.
Előre is köszönöm a válaszokat!Üdv, Csaba
-
kelly416
veterán
Igen, mert vannak jól és kevésbé jól belőtt szenzorok. Feleségem RN4-e mai napig tökéletes ilyen szempontból is, sosem panaszkodott rá. Az enyém nem volt az. Anno a RN4 topikban is volt tábora mindkét oldalnak, és elég népes volt sajnos a hibásan működő szenzor tábora is ahhoz, hogy elhanyagolhatónak nézzük a dolgot. Sajnos.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Nokedli92 #9928 üzenetére
Szia!
Amennyire tudom, csak a xiaomi.eu romban van ilyen jellegű keresés, többek között ezért használom ezt a romot évek óta. Itt felfelé suhintással lehet előcsalni a keresést, kontaktok, appok, jegyzetek, zenék, miegyéb között keres, én szeretem és használom aktívan.kép link(Szerk: bocs, fogalmam sincs, miért ilyen szar minőségű a kép... A lényeg azért látszik.)
[ Szerkesztve ]
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
(#9931) dzsordzs69 Ez még jobb is lenne mint amire én gondoltam. Köszi!
Srácok, köszi a gyors válaszokat, akkor először próbálkozok a launcherrel.
Üdv, Csaba
-
Toto00
tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár hétben nem működik a mobil fizetés. Azt írja ki a teminál, hogy ellenőrizze mobil eszközét. OTP Simple alkalmazás. Se SIM, se HCE pénztárca beállítással nem megy. Ötlet?
-
pluhm
aktív tag
Kb két hetente jelentkezik nálam is a probléma. El kell távolítani a bankkártyát az alkalmazásból, majd ki kell lépni és törölni a programot. Ezután újra telepíted, belépsz, hozzáadod ismét a bankkártyát és használod kb két hétig.... Aztán a fentiek újra és újra.... Ha valaki tud egyszerűbb megoldást, kérem ossza meg!
-
bl4ze
veterán
Igaz nem Simple, de NFC fizetés: Gránit ebank APP-ból fizetek, és mindig működik.
Android 10 upgrade után volt egy kis kavar, akkor nekem is törlés és újra felinstall segített, korábban patentül ment.
Android 10 elég sok dolgot sajnos hazavágott, több appnál..:. bl4ze .:.
-
Obyboy
Topikgazda
Mi 9T - EU.DEV friss ROM: 20.2.27
CHANGELOG:
System:
New - "Adjust wallpaper to Dark mode" option
Optimization - Upgrade GPU driver version to improve system performance (Mi 10)
Fix - Occasionally wallpapers couldn't be filled in the entire screen
Optimization - Updated Android Security Patch to February 2020. Improved system security. (some devices got March already)
Camera:
New - Added change video speed and segment shooting feature (Mi 10, Mi 10 Pro)
Other optimizations and adjustments:
Fix - Third-party dark mode adapted apps were globally reversed"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #9941 üzenetére
Hopp. Bocs.
Nem válasznak szántam, hanem új hozzászólásnak.
Örülök, hogy már feltetted és nincs vele semmi gond így én is nyugodtabban telepítem."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
VWati
csendes tag
sziasztok! Ez a környezeti kijelzős dolog csak nálam nem müxik? Teszteket néztem a frissítésekről, de nálam ezek nincsenek... Csak a gyári óra és a dupla... Mi lehet a gond, vagy tudok ezzel kezdeni valamit?
-
R a y
senior tag
Granitos kártya elvileg működik úgy is hogy nem kell sehova belépni, csak tartod a kártyát és már sípol is. Viszont khs egy nagy szívás mert az nem. Ott be kell lépni a kh mobilappba, majd azon belül a mobiltárcába, utána fizetés gombra nyomni, majd megadni az mPINt és úgy mehet a fizetés. Mara macerás így.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
kelly416
veterán
Sokkal egyszerűbb magát a kártyát oda tartani ilyenkor. Nem is nagyon értettem soha a törekvést a mobilos fizetésre, egyik zsebemben a tárca, másikban a teló. Szinte mindegy, melyiket veszem elő. Egy mozdulatért nem éri meg nekem ez a nyűg. Az más, hogy elméletileg elég lenne "csak" a mobilt magamnál tartani, de kell egy személyi, kell egy lakcímkártya, kell egy jogsi... ott már nagyon elfér egy bankkártya is pluszban.
-
helixP
nagyúr
válasz kelly416 #9947 üzenetére
Hát, én meg pont úgy vagyok, hogy nem használok tárcát. Valahol a kabátom, táskám mélyén van egy "tárca" jogsival (másra nincs is szükség amelett rendes esetben), a telefon meg mindig kéznél van. A BKV bérlet simán megy Simple-ön, Ha bejönnek mindehvá az NFCs bankautómaták, nem kell semmi, cska egy telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest