- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz KamuMazsola #9151 üzenetére
Nekem azután jött vissza az ikon, hogy a régiót Svájcra állítottam. Most magyaron van, de az ikon maradt. Esetleg egy próbát megér.
Nekem az elején össze-vissza jelezte hívás közben a HD hangminőséget, hol igen, hol nem, de olyan szinten, hogy még Digis kártyánál is írta a HD-t. Viszont híváslistában nincs feltüntetve semmi.[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Siriusb #9150 üzenetére
További info: éjszaka kikapcsolt auto sync, BT, net mellett 2%-ot merült.
Nekem is 2%-ot merült éjjel, bekapcsolt BT, wifi, 4G (1 SIM) (csak én kicsit régebbi rendszeren vagyok)
Erre nem mondanám, hogy világmegváltás a 10-es droid.Auto fényerő sötétben nem megy le teljesen, a rendszer gyorsabb, ujjlenyomat érzékelés is javult stb.
Fix fényerőt használok, de akkor legalább ez javult.
Ujj: én elég gyorsnak tartom így is, de ha gyorsabb, az jó, bár sosem éreztem lassúnak.Ami valóban lényeges és hasznos újítás lett (bár én ezt sem használom), a névhez rendelhető alapértelmezett SIM hozzáadása.
Videózásról továbbra sem írt senki semmit, pedig ott lehetne aztán mit javulni, de mondjuk én már letettem róla, hogy jó lesz, marad a gcam 1080p-ben, az még úgy ahogy jó.
MIUI10 óta (9-es droid) azért ez a fejlődés elég karcsú, de már annak is lehet örülni, ha nem visszafelé fejlődik valami.
-
Siriusb
veterán
Itt két SIM-mel megy és a kilences verzióval üresjáratban éjjel-nappal nagyobb merülést produkált, szóval nálam pozitív a változás.
Videózással nem is nagyon próbálkozok. valamennyire elfogadható minőséget produkált eddig is, nem várok egy iphone minőséget.
Nekem az a meglepő, hogy az előző telefonnál azért használtam xiaomi eu-t, mert annyira elbénázott volt a gyári ROM. Most viszont elég jól használható a gyári is, bár még mindig akad, amiben jobb a xeu, no persze olyan terület is akad, amit elszúrtak.
-
bl4ze
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz Siriusb #9157 üzenetére
Ezen a telón (már) nincsen ilyen igényem. De köszi, hogy megnézted.
Viszont továbbra sem értem, hogy a gmail szerint 9:36-kor érkezett e-mail miért 10:23-kor, azaz 47 perccel !! később csippan a telón.
De megérkezett, és úgy, hogy még csak fel sem oldottam a kijelzőt. Ha előbb feloldom, akkor megjön azonnal. Én erre továbbra sem tudok rájönni, hogy mi a franc. Van hogy 1-2 percen belül itt van, most meg...[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz KamuMazsola #9149 üzenetére
Te nem tapasztaltad, hogy a swiftkey neha akad itt a prohardveren? Korabban a global romot ezert gyalultam le, most eu-n is tapasztalom.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
mg36
tag
válasz zsigaviper #9091 üzenetére
Én is pont így jártam Angol nyelvű MIUI fórumban azt olvastam, hogy ez ilyen Xiaomis szokás, hogyha bugos valami, visszavonják, és már csak javítva küldik ki újra
-
zsolt501
nagyúr
válasz Siriusb #9152 üzenetére
Nálam ez a regio váltás svájcra nem jött be, neked szerencséd volt.
Végig próbáltam még pár EU-s országot, de semmi változás.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Siriusb #9164 üzenetére
A digis kártyánál megvan a volte ikon megy is csak a Tmobil kártyánál nincs.
Viszont a tmobilos kártyánál tökéletesen megy a vowifi, viszont a digis kártyánál nem tudom életre kelteni ezt a lehetőséget, ami kissé elszomorít.
Másnál megy a VoWIFI Digis kártyával?
Azt nem értem, hogy a t-s miért megy a digis meg miért nem''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
atee_13
őstag
Csak nálam van az a frissítés után, hogy az ujjlenyomat ugyan gyorsabb, de a jel felébredése, hogy hová tedd az ujjad sokkal lassabb?
-
Siriusb
veterán
válasz zsolt501 #9165 üzenetére
Úgy tudom, a telekom nem teszi ki a volte ikont, legalábbis a volte topikból ez rémlik.
A digis kártyánál a row commercial profil aktív, s azzal csak a volte jó. Ha dt_greece-re váltasz, jó lesz a vowifi is. Persze jobb lenne, ha a xiaomi tenne be, vagy ismertetne fel egy jó profilt.
A telekomnál más profilt használ, nekem voda kártyánál pl. a holland voda profil az aktív. -
Müszi
senior tag
válasz Bikkrom #9122 üzenetére
Szia!
Rendelnék én is egy 6/64-est kintről. 76400-ért hozta most fel a BG kuponnal szállítással és csomag biztosítással. Nem tudod véletlenül, hogy a külön bepipálható kijelző törés biztosítás vajon mit takar. Mert ha sérülten érkezne a csomag akkor nem veszem át és visszamegy, ha meg sértetlen gondolom a kijelző is az. Vagy esetleg a későbbi használat során keletkező törésre van? Van bármi különbség a nálunk megvásárolható és egy ilyen kintről rendelt példány közt a garancián kívül?[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Akinek még nem megy a gboard-szövegbevitel : megoldottam.
Gyanús volt, és a Google-ből nyomtam egy frissítések törlését. Ezzel visszaállt erre :
10.85.11.21.arm64Ezzel tökéletesen megy megint a "Speech to text" - diktálás a gboardon.
.:. bl4ze .:.
-
zsolt501
nagyúr
Furák ezek.
Nálam az aktuális változat: 8.9.14.285858165-relase-arm64-v8a
26891414
ELSŐDLEGES (HU)
verziószám = 20190618[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
giroud199
senior tag
A mai nappal beléptem a táborba egy carbon black színű mi9t vel, p30 és mi a3 volt az előd,de már régóta szerettem vele hát mit ne mondjak gyönyörű ,minőségi készülék így elsőre a lz ujjlenyomat olvasó a legjobb a fent említett két modellhez képest ,ettől tartottam a legjobban ,konkrétan a3tol ezért is váltam meg idő előtt.
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
Alarikman
senior tag
Nem nekem írtad, de SZVSZ hülyeség. Vagy még egy lehúzás. Ha PayPal van, akkor védve vagy. Ha nem vagy aggódós, akkor biztosítás sem kell. Ami fontos, hogy átvétel után, a kibontást videózd le. Mert ezzel véded magad. Amúgy ajánlom a Banggood topikot és az összefoglalóját.
-
Siriusb
veterán
Hozzáértők segítségét kérném!
Kutakodtam a /data/vendor/radio könyvtárban és észrevettem, hogy a frissítéskor itt is felülíródtak fájlok. Találtam iccid_{0,1} névre hallgató fájlokat három értéket tartalmazva. Az első egy hosszú szám, aztán mcc, mnc értékek. Kicsit reménykedtem, hogy ez a hosszú szám talán a NON-HLOS.bin-ben található profilokkal kapcsolatos, ezért letöltöttem a régebbi firmware-t, de nem jártam szerencsével.
Vajon mi lehet ez a hosszú szám?
Az volt a titkos reményem, valahogy be lehet állítani innen az alapértelmezett PDC profilt a SIM-hez. -
nfsu17
veterán
válasz Siriusb #9176 üzenetére
Olvastam valamit másik topikban. Mi9-re írták. Vowifi root nélkül.
Ha valaki bátrabb, az esetleg kipróbálhatná.
SEMMI FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK, ha valami gikszer lesz.
Tudom: Mi9 =/= Mi9T
Lehet ilyen beállítás nem is lesz
[link]
Activity Manager: Hidden activity launcher -
atee_13
őstag
válasz atee_13 #9166 üzenetére
Ahogy látom nem csak nálam van meg a jelenség.
Először van sziamiaúm így megkérdezném. Mi értelme volt így hozzányúlni az ujjlenyomathoz?Hiába gyorsabb az olvasás, ha lassabb a leolvasó hely ébredése. Nem mértem, de érzésre telefonhoz nyúlás és a kijelző tartalom megjelenése szerintem összességében lassabb mint a frissítés előtt.
Miért nem maradt a lenyomathely ébresztés vagy ha meg nem akartak gyorsítani az egész folyamaton minek bíbelődtek az ujjlenyomat beolvasás gyorsításán azt az időt erőfeszítést szánhatták volna valami olyanra, hogy valami működjön jobban mint előtte.
-
atee_13
őstag
-
Siriusb
veterán
Senkit nem bátorítok, felelősséget sem vállalok, de egy törökről lefordított leírás alapján közvetlenül telefonról is lehet a modemben profilt váltani: meg se nézd!!!
Nálam működik ez a módszer a digi vowifi a dt greece profillal. -
giroud199
senior tag
Valaki használ meg honor band négyet?nálam nem akar elindulni a health app...hibát dob ki ...
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
atee_13
őstag
válasz trouble #9190 üzenetére
Azt a részét értem. De van egy folyamat ami két részből áll. 1 ujjlenyomat hely ,2 ujjlenyomat feloldás. Előző verzióban az 1. működik tök jól a 2. lassú/lassabb. Frissítés után 1. lassú a 2 gyors.
Hagyják a 1. változatlan és nem kell trükközni. Gondolnám én, de lehet valamit benézek.
(#9192) Blue meth
Hardveraprón van egy tag aki pár ezresért beszerzi, gyakorlatilag közvetítői díjat számol de nem vészeset emlékeim szerint. -
wwenigma
Jómunkásember
Kijelzo tores hasznalat kozbeni balesetre vonatkozik, de valami 8000ft-ot pótolnak bele 2500ft-ért szoval szerintem nem éri meg. Ha balesetes lesz akkor egy uj kijelzo helyett inkabb masik telot veszel mert annyiba kerul az uj....
6/128-as gleccserkék érkezik nekem nemsokára.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest