- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Közben nem telepítettél esetleg fel valamilyen programot, vagy állítottál át valamit, ami végül bekavarhatott?
Egyébként valóban érdekes, hogy nekünk kell kisakkozni ennyi idő után is, hogy mi okozza a merülést. Nem hiszem, hogy ne jutott volna még el a fejlesztőkhöz a probléma. Lehet, hogy a megoldása nem egyszerű, de ők valószínűleg már tudják, mi okozza a jelenséget.
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
topyjo
aktív tag
Nekem normálisan merül, de az értesítés kaotikus
Vasárnap nyithatok, megpróbálom az eu romot, hogy mit produkál. Az előző telóm egy Samu A7 volt, azzal is küzdöttem pár napot, de az legalább jó lett.
Itt van több dolog is ami nem begyere, pl az értesítési LED olyan mintha nem is lenne. Kék telefonon kék LED, ráadásul a készülék tetején, amit nem is látok, ha le van téve az asztalra. Ráadásul az aod is kikapcsol egy idő után, tehát arra sem lehet hagyatkozni, úgyhogy nulla értesítés egy majdnem csúcskészüléknél. Ez a kávamentes csoda, alig lehet megfogni, épp csak újbeggyel, nehogy hozzáérjek. Biztos beszart volna a nagyérdemű vásárló, ha hagynak másfél milkóval nagyobb keretet alul, fölül, legalább a LED elfért volna. Az ujjlenyomat olvasó hidegben nem működik, nem tudom mi az összefűggés, ha szabadban vagyok 8-10 fok alatt nem hajlandó nyitni, pedig van ujjam amit többször regisztráltam. A Samut ezzel sem lehetett átbaszni, rögtön szólt, hogy ez az ujj már regisztrálva van.
Az akkuidő nekem pont nem jó, az én használatommal másfél napot bír, de nem tudom napközben tölteni, így aztán etetem minden éjjel.
Visszasírom, volt egy Lenovo P2-m, az 4 napig ment 13-14 óra kijelzővel. Pedig csak egy ezressel volt nagyobb az akkuja mint ennek.
Még nem adtam el a Samut, lehet hogy előveszem." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
helixP
nagyúr
Akkor lehet, hogy ez a telefon nem Neked való.
Az ujjlenyomat nem a hideget nem bírja, hanem a trükk az, hogy felveszed az ujjlenyomatot sötétben és szabadtéren is. Utána jobb arányban ismeri majd fel.Én pont a káva mentesség miatt vettem, nincs olyan bajom, amit mondasz. De akkor dobj rá egy tokot és máris kész némi káva.
Nem tudom, mit vártál akku időben, ez a 2019-es év egyik akku bajnoka, ennek nincs jobb jelenleg.Mire nem elég másfél nap? Kevés a töltőt amerre laksz? Vagy a gyors töltés nem elég gyors? Max még az van, hogy vissza cuccolsz a Lenovoba.
-
kidnou
őstag
Vásárlás előtt tájékozódtál gondolom. Nem titkos egyik adat se, specifikációban ott a káva mentesség, értesítő led helye, akksi nagysága stb. Tesztek, fórumok tele vannak SOT idővel. Lenovoban nagyobb akksi van, csodálkozol többet bírt és vissza sirod. helyette menj vissza Nokia 3310 re, heteket kibírt...
-
Laraxior
titán
Köszönjük, viszlát!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
stingy2
senior tag
Nálam használattól függően produkált a teló: 1-2 nap készenlét mellett 3-5 óra SOT-ot, 8-9 nap/3-4 óra, 5-6 nap/3-6 óra, 1 nap/7-8 óra. Felhasználástól, körülményektől függően szinte bármi lehet.
Amúgy nem igazán értem ezt a néhányaknál fennálló SOT fetisizmust. Kit érdekel, meddig bírja, ha 1 nap minden esetben megvan? Este meg rádugom töltőre, reggel leveszem és kész.
Akku 2-3 évig bírja - ha nem aprópénzért rendelek Aliról, és kicserélem. Utána meg úgyis telefoncsere.INTJ
-
laci laci
addikt
Úgy néz ki,hogy jövőre lesz megint egy új "szankció"a Xiaomi főnöktől.
-Ha be van kapcsolva a telefonom a készülék keresés,akkor nem fog mindaddig edl módban csatlakozni, míg nem lesz kikapcsolva a cloud fiókban.Kezd már nagyon szifon lenni.Eredeti infó.
[link]Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
zkosaras
aktív tag
Én is a nyitásra várok, bár én búcsút mondok a miui-nak.
Az értesítésekkel kapcsolatban igazat adok neked, azt vártam hogy jobban látható lesz az a felső értesítő led.
Az ujjlenyomat olvasó hatékonysága szintén nem össze mérhető a hagyományos (nem kijelző alatti) fajtával. A többszöri minta hozzáadása sem megoldás mivel csak ötöt lehet felvenni (két hüvelykujj és két mutatóujj kétszeri felvételéhez legalább 8 kellene).
Ezt a két dolgot leszámítva hardveresen rendben van a készülék szerintem. -
topyjo
aktív tag
Milyen sértődősek ma a fórumtársak, rávilágítottam a Szent Grál hiányosságaira?
Nincs bajom, a Xiaomival, elégedetten használom több terméküket,
mindegyik tudja, amit vállalt/ígért a gyártó, és ezért megfelelőnek tartom számomra az ár-érték arányukat.
Valóban tájékozódom a vásárlás előtt, de egyik tesztben sem írták le, hogy az AOD nem működik, nemhogy az értesítéseket nem mutatja megbízhatóan, de még a pontos időt is csak akkor, ha megmozdítom.
És a gyártó pont leszarja, jött már rá frissítés, de nemigen javították. Viszont az eu romban állítólag megoldott.
Az akkura visszatérve bosszantó, hogy reggel 4-től este 9-ig lemegy 50%-ra, onnan reggelig még esik 10%-ot, aztán 40-el indul a nap. Nem vagyok nagy felhasználó, nem játszom, nincsenek közösségi alkalmazások, csak napi pár óra böngészés, és egy karperec a jelzéseknek. Van hagyományos töltőm, gyorstöltőm, powerbankom, de nem akarom a napirendemet a telefonom igényeihez igazítani, és azt figyelni, hogy mikor kell etetőre dugni, jaj de akkor legyen ám a közelben konnektor, mert különben cipelhetem a powerbankot kábelestül.
Aki viszont azt állítja hogy napi töltés mellett elmegy 3 évet az akkuja, annak lövése nincs a villamoságról, és az akkumlátorokról.
Normál töltéssel egy, másfél év után már érezhető a kapacitás csökkenés, gyorstöltéssel, ahol 9v-on 2A-rel tolja bele az energiát, az meg kifejezetten használ is neki.
Azt sem írják le a tesztekben, hogy van rajta BT alapú feloldás, amire próbálom is beállítani a Xiaomi Bt fülesemet, meg a Sony Bt fülesemet, meg a TP-Link BT adapteremet, de akkor is fel kell oldani ezt a drágaságot, ha éppen kutyasétáltatás közben a xiaomit hallgatom, és szeretnék megnézni valamit a telón. És ilyenkor jön az, hogy hidegben nem működik az a kib@szott ujjlenyomat olvasó sem.
Ha szerintetek ezek így rendben vannak, biztos bennem van a hiba.
Ez egy 120 ezer forintos készülék, ami kb 70-et ha ér, ugyanis tele van nem működő funkciókkal, amik ha jók lennének dobnának a felhasználói élményen, DE NEM ÍGY VAN!" 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
helixP
nagyúr
Én próbálok segíteni Neked. Az előbb leírtam, hogy az ujjlenyomat kapcsán nem a hideggel van baj Kipróbáltad, akit javasoltam?
Minden telefont kell tölteni, ezt az átlagnál kevesebbszer és kevesebb ideig. Hidd el, hogy még mindig a jobbak közül való ez a telefon. Nehogy már egy 4000 maH-es telefon mellé pplower bankot kelljen cipelni. Reggeli fogmosás közben rádugod a töltőre és 40 ből 60% lesz, azzal még egy nap simán megy. (Megőrültél volna az S9-cel)
AOD-ben BT feloldásban egyetértünk. De ár értékben meg mindig ez a legjobb vétel jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Csak úgy halkan megjegyzem, hogy én másik töltővel töltöm a telefont, lassabbal...
De azért ha az ember alszik, nehogy már ne tegye a telefont töltőre..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BazsiBazsi
aktív tag
Üdv all,
Be lehet azt valahol állítani hogy az mi band-re aktivált smart lock egyből lépjen be lockscreen nélkül(értelemszerűen amikor "bekapcsolom" a telefont)? -
zolko74
tag
Én nem értek a mókoláshoz, minden úgy van ahogy az Alza küldte, de nálam az AOD halványan állandóan megy és mutatja az órát is és nem kell mozgatni hozzá.
"Aki viszont azt állítja hogy napi töltés mellett elmegy 3 évet az akkuja, annak lövése nincs a villamoságról, és az akkumlátorokról."
A Redmi Note 3SE telóm októberben múlt 3 éves, és minden este töltőn alszik. (tronsmart qc3.0 töltő és tronsmart kábel) Még mindig tud 4 óra kijelzőidőt este 10-ig.
Az ujjlenyomatolvasó hibával egyetértek, ha szárazabb a kezem sokkal nehezebben nyit.
-
lenovomen
aktív tag
Nyomon lehet követni egy telefon bootloader feloldását? Látszik az valahol, hogy volt-e már feloldva? Vagy feloldás után visszazárható, feloldási nyomok nélkül?
-
kelly416
veterán
válasz torrente777 #8376 üzenetére
Csak éppen Xiaomiék tudják majd, hogy volt már nyitva, mert onnan kell kérni engedélyt. De eladáskor mondjuk az új tulaj már nem fogja tudni, mert a saját fiókjával újra engedélyt kelle kérjen.
Ez kb. csak akkor lenne érdekes, ha nyitáskor megszünne a gari, de tudtommal nem érinti a garit a nyitás ténye.
-
Obyboy
Topikgazda
Nekem Band2-vel 10/10-es arányban működik a Bluetooth feloldás.
EUdev alatt az AOD értesítés is 100%-os.
Nem védeni akarom a készüléket mert a gyári ROM-on tényleg van mit csiszolni viszont hardveresen és kamera téren nagyon rendben van így a 70-et ha ér egy kicsit erős, nézz körbe a piacon, hogy a többi gyártó mit ad ennyiért.
Ha valami nem jön be a gyári ROM-on akkor nyisd a BL-t és tegyél fel custom ROM-ot."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Hátha volt valakinek hasonló problémája... Aqua Mail-t használok, évek óta. A Note 3 SE-n nem volt semmi gondom vele, de itt nem tudom rávenni, hogy hangot adjon értesítésnél. Mit kellene még megnéznem, van valami tippetek?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szabi__memo #8380 üzenetére
Mennyi volt a kijelzőidő?
-
duo
addikt
válasz dzsordzs69 #8379 üzenetére
sajna nekem se megy. megvettem anno en is szerintem az egyik legjobb levelezo cucc. de nem megy. marad a gmail. vagy a mi mail
Körkérdés!
mit csinál a balkezes ezzel a nyomorult híváskezeléssel miui 11 alatt. lehetelen felvenni a bejövő hívást...
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
helixP
nagyúr
Átlagos. Alig használtad.
-
nfsu17
veterán
nem, mert olyan pici, hogy alig látni valamit
-
koltayk
csendes tag
válasz instantwater #8356 üzenetére
...többet fogyaszt az erősebb proci miatt...
Én ezt nem látom bizonyítottnak. Az (talán) igaz, hogy egységnyi idő alatt maximális teljesítményen az erősebb proci többet fogyaszt, de azt is vegyük észre, hogy ugyanazt a feladatot az erősebb proci gyorsabban elvégzi, tehát, ha a sebességbeli különbség nagyobb, mint a fogyasztás beli, akkor az erősebb proci végülis keveseebet fogyaszt. -
nfsu17
veterán
Az előző telómban volt egy olyan beállítás, hogy az sms ékezettel, vagy anélkül menjen el.
Azt hiszem, ha ékezettel küldöm, akkor sokkal kevesebb karakter fér el 1db sms-ben.
Ezt itt nem találom. Persze beírom ékezet nélkül az sms-t és problem solved, de érdekelne, hol van ez a beállítás....kerestem, de nem találtam. -
€uro
őstag
A telefon pár napja olyan üzeneteket küld, hogy a Messegner használja a mikrofonomat, és hogy ezt letilthatom. De hiába tiltom le, megnyitom a Messenger-t vagy csak érkezik egy új üzenet, a telefon ismét kiírja, hogy a Messenger használja a mikrofont.
A Messenger beállításainál kerestem, hogy hol kapcsolhatom ki, hogy ne hallgatózzon, de nem találtam semmi erre utaló opciót.Hogy lehet ezt megoldani, teljesen blokkolni?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
lenovomen
aktív tag
Most melyik akkor a legújabb global verzió MI9T-re?
-
szucs2
tag
Boldog Örömteli új évet - hibátlan Android 10 -et a Mi-9T -re.
[ Szerkesztve ]
-
Tibor7878
tag
Gyári miui dialer mindenkinél ilyen buta? :)
Tárcsázó minden egyes belépéskor ott éktelenkedik plusz ugye meg sem jegyzi az utolsó műveletet, tehát mindig ott kezd a tárcsázóval. Mindenki utólagos dialert használ? Nincs rá valami trükk? Köszönöm! -
netcore
tag
valahol fellelhető esetleg ebből fastbootos verzió?
https://mifirm.net/model/davinci.ttt#other-euf
Eu stabil android10
Ha nem akkor ezt twrp-vel kell feltenni? milyen alap romra?Üdv Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest