- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Siriusb
veterán
A térerő milyen? Ha gyenge az állandó keresés vagy 2-3-4G közt ugrálás is okozhatja. Illetve ha kínai frekiket keres (lásd összefoglaló).
Illetve nekem volt olyan tapasztalatom, hogy a Google Play Services volt a ludas, s annak tiltása, hogy ébressze a telefont, megoldotta a problémát. Sajnos azt nem tudom, MIUI-ban hol van erre lehetőség. -
ollie`
csendes tag
Nekem ugyan ez a problémám volt csak annyi különbséggel, hogy bekapcsolt állapotban tapasztaltam (soha nem kapcsolom ki).
Én a beállításoknál az alkalmazások -> engedélyek -> automatikus indításnál elvettem minden elől a pipát és csak annál hagytam ott ahonnan fontos, hogy értesítést kapjak.
Nem tudom ez oldotta meg vagy pedig egy frissítés, de azóta nem volt búvárkodás -
Land
veterán
Sajnos nem és mióta felraktam random extrem merülést produkál (rajtam kívül másoknak is mielőt user error lesz egyesek szerint a megfejtés).
Van bárkinek infója érkező ROM-ról a sima Global verziót illetően?Meg vagyok lőve. Mert kisebb ráfizetéssel csak a Prora tudnék váltani. A többi Flagship telefon horror áron megy. Továbbá így ezzel a buggal el sem adhatom...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
2 féle "tuti" verziót találtam XDA-n, amely megoldja a merülést. Mindkét verziónál egy idő után konstatáltam, hogy megoldotta és mindkétszer akár másfél hét után újra merülni kezdett. Tehát ha van megoldás, akkor nem leltem meg és sajnos ha 1 hétig nem merül, az nem jelenti azt, hogy nem fog.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
dmarton95
csendes tag
Neked egy gyári visszaállitásra lenne szükséged, nekem ugyan ez a problémám volt, egyre rosszabbodott a helyzet, az elvileg megoldja. Szoftveres a probléma, sokunknál elöfordult... Illetve még a beállitások-alkalmazások-alkalmazáskezelés-engedélykezelőn belül tudod kikapcsolni az automatikusan induló dolgokat... Én még csináltam egy olyat is, mivel még mindig nem vagyok megelégedve az akksiidővel: akkumulátor és teljesitmény-fogaskerék ikon-gyorsitótártörlés lezáráskor, itt be lehet állitani hány perc után törölje. Eddig talán azt mondom javult a helyzet.
-
kelly416
veterán
Mert a szálak nem jól találkoznak, a két eszköz közt rossz a kommunikáció. Volt nekem is másik fajta headset-em, mint amit a telefon ismert. Nem volt jó a mikrofon és kb. fél hangerőn szólt. Ha kicsit kihúztam, akkor asszem jól szólt, de a mic. nem működött úgy sem. Az egy drága Sony füles volt, amit végül ingyen adtam oda valakinek, mert csak a Motorola telómmal működött, de azt meg eladtam. De ha a képet meglesed, amit linkeltem, látszik is, hogy mennyire másképp vannak kötve. A csatlakozók a két szabványban.
-
zsolt501
nagyúr
Ki kell száraz fogkefével takarítani a kijelző szélében lévő kis rést, ebbe én is belefutottam már, de ha visszaolvasol akkor más is.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest