- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy bármilyen hiba miatt hányan vették már igénybe a garanciát? Ha igénybe vette valaki, hogyan zajlott, elégedett volt-e vele?Üdv.: KamuMazsola
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok Huaweiről jövök hátsó ujjlenyomatos és az érdekelne hogy mennyire számít a kijelzőfólia az olvasó érzékenységét illetően vagyis a gyors és pontos azonosítás feloldása érdekében milyet érdemes rá? Köszönöm
-
helixP
nagyúr
válasz Szilágyi84 #8706 üzenetére
Nálam a sima fólia nem rontja a hatékonyságot. De azt tudnod kell, hogy alapból is némileg lassabb és pontatlanabb ez a technológia a hátlapihoz képest.
-
Szilágyi84
senior tag
Igen tudom de kijelzőbe találhatóak között jónak mondható. Amúgy 9t proba is ugyanez van gondolom. Sajnos nincs teljesen tökéletes valamit valamiért. Biztos fogom hiányolni főleg a mindig változó hátérképeket. Ja meg a Google híreket amit balról előhuzva olyan témák vannak amit amúgy böngészek neten és mindig friss újak. Lehet hogy ez csak Huaweien van mert Samsungon sincs. Itt ezen van hasonló?
-
kelly416
veterán
válasz KamuMazsola #8705 üzenetére
RN4-et küldtem vissza kicsit több, mint egy éve, de ugyanúgy wayteq. Majd egy hónapot ültek rajta, de főzött rommal beküldve javították, vissza postázták. Másodjára amikor beküldtem alkatrészre várva megint majd egy hónap. Amikor vissza kaptam, nem működött a fényérzékelő emlékeim szerint, szereléskor kimaradt egy kis gumigyűrű, ezt utólag tudtam meg. Reklamáltam telefonon, jött a futár, pár nap múlva kaptam is vissza javítva, ingyen futárral mert nem az én hibám volt. Szóval a munkára nem panaszkodom, de gyorsak nem voltak akkor. Hogy ezek mára miben és mennyit változtak, nem tudom.
-
bl4ze
veterán
Nálam továbbra sem jött Android 10 frissítés a 9T-re, Global 11.0.3. Stable, PFJEUXM
.:. bl4ze .:.
-
szucs2
tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz aprokaroka87 #8713 üzenetére
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Milestone2 #8714 üzenetére
Oké, én elhiszem.
Ahogy nézem van pár ilyen letöltő oldal, ezeket mennyire ellenőrzi pl a xiaomi?
Tudomásom szerint egy hivatalos oldaluk van ahonnan le lehet tőlteni az aktuális romokat.
-
Milestone2
nagyúr
válasz aprokaroka87 #8715 üzenetére
a bigota a xiaomi hivatalos letöltőoldala.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Milestone2 #8716 üzenetére
Értem, köszi.
Igazad van, ha jól látom ez is azt az oldalt hívja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Nincs különösebb logika a xiaomi OTA szabadonengedési szokásaiban.
Nem egyszerre adják ki, mert belehalna a szerverük. Régiónként, de még azon belül is össze-vissza engedik ki.
Linkeltem. Letöltöd. Megpróbálod Frissítés alkalmazáson keresztül telepíteni.
Vagy engedi, vagy nem. Hibát nem fog okozni, mert legrosszabb esetben kiírja nincs jogod telepíteni.
-
snecizero
senior tag
Tervezek vásárolni egy Xiaomi Mi 9T típusú mobiltelefont. Azokhoz intézném a kérdést akik már több hónapja használják a telefonjukat. Megéri most venni ilyen készüléket ? Mennyire jó a készülék. Tulajdonképpen csak az érdekelne ,hogy ami benne van az működik rendesen ? Aksi nem merül gyorsan vagy nem indulgat újra a telefon. Wifi is jó benne ? Ilyenekre gondolnék. Az hogy milyen képet csinál nem lényeges számomra. Ha ma vennél akkor újra megvennéd ? Köszönöm előre is a válaszokat.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
helixP
nagyúr
válasz snecizero #8720 üzenetére
A válaszok nagy részét megtalálod, ha visszaolvasol.
Röviden:
- Megéri most venni ilyen készüléket ? Az egyik legjobb ár/érték arányú készülék most.
- Mennyire jó a készülék. Nagyon.
-Tulajdonképpen csak az érdekelne ,hogy ami benne van az működik rendesen ? Igen. Az értesítő led hülye helyen van, és az Always On Display nem hibátlan, de ennyi.
- Aksi nem merül gyorsan vagy nem indulgat újra a telefon. Nagyon nem. Egyáltalán nem.
- Wifi is jó benne ? Igen
- Ha ma vennél akkor újra megvennéd ? Igen.[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
Olvasd végig a topikot, de legalább az utolsó néhány száz hozzászólást, szerintem választ kapsz.
De egy rövid lista, az én tapasztalataimmal (igaz, nem gyári romot használok, de a gyárival sem volt bajom):
- Működik minden, ami benne van (miért ne tenné?), de pl AOD csak a xiaomi.eu romon megy 100%-osan
- Nekem 2 munkanapot kibír (reggel 6-tól másnap este 22-ig), marad 15 % általában, mikor töltőre teszem. A többeknek fejfájást okozó extrém merülés nálam eddig nem jelentkezett
- Magától soha nem indult újra, csak ha én indítottam. Akkor természetesen újraindul, hiszen ez a dolga.
- Nekem nem melegszik, igaz, nem játszom vele
- Wifi rendben, a 240/20-as UPC netkapcsolatot kihajtja 5 GHz-en, AC-s routerrel, belső hálón 350-380 Mbitet mértem, 433 Mbites linksebesség mellett
- Ha ma vennék, simán megvenném, megint.[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
nfsu17
veterán
+1 helixP és Faby
Ez a topik annyira (szerencsére) nem a rom(b)olgatásról szól, mert azért bőven lehet használni gyári állapotban is. De lehet tenni rá mást is.
Az AoD-t én pl. nem használom, így negatívumként sem tekintek rá, bár tény hogy nem 100-as most.
Kamera alapból is jó, gcam-el még lehet javítani rajta.
Wifi nálam lassabb, mint egy galaxy s5 (pont fele annyi), valószínűleg egy csatornával kevesebbet használ (kb. 50 Mb/s). Azért mobilra ez is elég lehet, de 10GB-os filmet inkább AC-s wifin kell felmásolni (ott gyorsabb).
Gmail, naptár, egyéb értesítés vagy működik out of the box, vagy segíteni kell neki, de megoldható, hogy azonnal megérkezzen. Én nekem nem ment elsőre, de most már mint ha jó lenne.
A teló elég nehéz és nagy, bár én 5.1 col után jöttem. Még mindig jobb kézben használni az S5-öt, persze akkor le kell mondani a nagy kijelzőről. Mivel már ilyen méretű telefonok nem lesznek, így úgyis meg kell előbb utóbb szokni a nagyobbat.Az aksi parádés, akár mit is állítanak sokan. Náluk valami el lesz keffentve, mert a legtöbb ember elégedett vele.
Pl. most: 50 óra üzemidő: 4ó45p SoT, 54%-on van
Igen, nem nyomkodom egész nap, igen, még vannak ilyen emberek, sőt facem sincs.Persze le lehet meríteni egy nap alatt is, de az már nem túl egészséges (a használónak).
Nem nagyon vennék helyette mást most. Nekem a noccsmentes kijelző fontos szempont volt.
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Én céges telefonnak kaptam egy Prot, de ha holnap vmiért vissza kéne adjam gondolkodás nélkül vennék egy másikat. Pixel Experience rommal tökéletesen kielégíti az felhasználói igényemet. Ár/érték arányban a 9T/Pro az egyik legjobb választás most a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
válasz snecizero #8726 üzenetére
Sziasztok!
Kaptam a telómért egy csereajánlatot egy Mi 9T képében...
Olvasom, hogy nagyon jó kis készülék, de egy kicsit bennem van a félsz, az illető 1 hónapot használta állítása szerint. Van ebben valami life timer, amit meg lehet nézni? Illetve mire kell odafigyelni ilyenkor? Van diagnosztika?Köszi,
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Milestone2
nagyúr
PRO EEA v11.0.4.0 Q frissítés...akinek még nem jött meg
...és PRO MI v11.0.2.0 Q rom frissítés
Hogy 100% világos legyen mindkettő Mi9TPro-ra, csak az egyik az EEA ROM a másik az általános globál (MI)
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
-
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #8730 üzenetére
Jó ötlet itt a Pro-s Romot linkelni? Sokan csak felületesen olvasnak
Amúgy meg röhej, hogy ott már a 11.0.4.0-es jön, EEA-ra, itt meg a topic nagy része meg még 9-es alapokon csücsül....
-
Siriusb
veterán
válasz Milestone2 #8728 üzenetére
Ha ezt feltelepítem, Pro lesz a sima 9T készülékből? Épp megvettem azt az app-ot, ami vízhatlanná teszi a telefont, az új ROM-ra már fel is tenném.
-
Siriusb
veterán
válasz Milestone2 #8734 üzenetére
Pedig abban reménykedtem, hogy végre mosolyogni látlak!
-
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #8737 üzenetére
Hát, ezt szomorúan hallom
-
Siriusb
veterán
válasz Milestone2 #8737 üzenetére
Nem szép tőled!
-
mizoli
addikt
válasz Milestone2 #8740 üzenetére
Abból esés lesz
-
storm3
senior tag
Van aki talalkozott "dadogassal" a keszuleken? Ahogy ezt irom, ez is darabosan megy, gyari global rom es swiftkey keyb+chrome bongeszo.Forge of Empires is egy ido utan szaggatni kezd, ha ujrainditom minden tokeletes - gondolom valami lekorlatozza a procit. EU romon is jelen van ez?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Erre tud valaki mondani valamit?
Kaptam a telómért egy csereajánlatot egy Mi 9T képében...
Olvasom, hogy nagyon jó kis készülék, de egy kicsit bennem van a félsz, az illető 1 hónapot használta állítása szerint. Van ebben valami life timer, amit meg lehet nézni? Illetve mire kell odafigyelni ilyenkor? Van diagnosztika?Köszi,
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Milestone2
nagyúr
válasz darthsmoke #8743 üzenetére
Diagnosztikáról nem tudok.
Az mindig lutri....hogy az előző tulaj mit csinált, mennyire hajtotta meg.
Magánvéleményem szerint most azok adják el, akiknek nem jött be...(így vettem 120-ért MiNote10-et)Mire kell figyelni? Hogy ne maradjon belépve az előző tulaj! MiFióktól megszabadított legyen a telefon.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz Milestone2 #8744 üzenetére
Köszönöm szépen!
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
-
Siriusb
veterán
válasz Milestone2 #8746 üzenetére
Ilyen az, ha az embernek vannak kapcsolatai.
-
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #8746 üzenetére
Most mondanám, hogy sajnálom, de nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest