Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggelt.
Most én vagyok a hülye vagy ez a teló tényleg nem tudja a Bluetooth-os hangszóró hangerejét szabályozni?
Tudjátok amikor a telón emelem a hangerőt akkor a hangszóró hangereje is emelkedik vele szinkronban?Ezt még a 30k-s kínai Bluboo telóm is tudja.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Faby
senior tag
A system mappában (esetleg system_root/system) kell szerkeszteni a build.prop fájlt.
Keresd meg aro.product.model=xxxxxxxx
sort, és az egyenlőségjel után gyakorlatilag bármit írhatsz.
plro.product.model=Xiaomi Mi 9T
Célszerű ezt a fájlt lementeni biztos, ami sicher, és ha szerkesztés után valami geb@sz van, csak visszamásolni, akár TWRP alól is.
Ez csak a tulajdonságoknál írja át a készülék típust, indításnál a logo még Redmi by Xiaomi marad, ahhoz a korábban emlegetett img-t kellene flashelni, de azt még nem csináltam meg.
Illetve a bootanimáció se az eredeti, de azt a témáknál is le lehet cserélni.[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
nfsu17
veterán
Lehet már volt, de múlt héten még nem láttam, de a media marktba megjöttek az új mi9 variánsok online. Élőben még nem tudtam megnézni, hogy vannak-e, de már jó lenne.
T, T pro, Lite
Ha minden igaz holnap is lesz BF, bár van miből engedni. -
válasz *RLaci* #7204 üzenetére
Remélem érted, hogy mi a problémám.
Emelkedik a hangereje a hangszórónak de magának a hangszórónak a "fizikai" hangereje nem.
Tehát ha maxra tolom a telót a blutuszus hangszórón még tovább tudom emelni manuálisan a gombokkal.Hol van erre a beállítás hogy szinkronban legyenek?
Mert a Samuban a OnePlusban és még az olcsó Bluboo-ban is van úgynevezett Média hangerő szinkronizálás.Tehát ez: [kép]
-
Nekem is így működik és éppen ez a probléma.
Meglep, hogy a Xiaomi user-ek nem hallottak még a Média hangerő szinkronról pedig ez már anno egy Galaxy S4-be is benne volt.Nem tom máshogy elmagyarázni.. ezt csak megmutatni lehetne mi a különbség a két beállítás között.
Na tehát ha a szinkron be van kapcsolva akkor ha maxra tolom a teló hangerejét akkor a blutuszos hangszóró fizikális hangereje is maxon lesz tehát NEM tudod tovább emelni gombokkal.
Nekem ez az opció kéne, de ahogy nézem a Xiaomi nem is hallott még ilyenről.
Szomorú, hogy egy ilyen 2 filléres opció nem került bele egy 120k-s telóba.Vagy ha így egyszerűbb:
Ha a szinkron be van kapcsolva akkor a blutuszos hangszórón benyomott hangerő gomb a telefon hangerejét is állítja szinkronban.
Ha ez az opció nincs akkor a két eszköznek külön külön van a hangerő szabályzása.Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni...
Másnak is van ilyen gondja: [link]
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz AuraSync #7209 üzenetére
Nem az abszolút hangerő letiltása menüpontot keresed a developer settingsben?
Amúgy tudom miről van szó, de az ugye megvan, hogy ettől a végső kimenő abszolút hangerő nem lesz magasabb?
Csak annyit ad, hogy pl. Max 10-es skálát egyben, a telefonról éred el. Tehát nem 5 lépés telefonról 5 lépés a BT eszközről, hanem 10 lépés a telefonról, de hangosabb nem lesz.
Persze egyszerűbb megoldás, amit hiányolsz, ez nem kérdés. -
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
minap szeretném a 9t-t megvenni, kérdésem, hogy a közelségérzékelője rendben van?
A redmi note 5-ön emlékeim szerint sok problémám volt ezzel és a fülemmel csodákra voltam képes hívás közben.Ill. az összefoglalóban elég sok ismert "hibáról" tudunk, remélhetőleg nem fog előfordulni semmi hasonló nálam. Döntésben ez vagy az A70 lenne a befutó, kb ezek vannak 100 körül.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
Vegyed.. De vard meg a penteket, hatha valahol lejjebb viszik az arat. Mert normalis esetben a Pro van 110k korul
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kurion
senior tag
Akik EU DEV romon vannak azoktól kérdezném, csak nekem tetszik nagyon ez a Vlog videó funkció, vagy akik kipróbálták azoknak is bejött. Nem szoktam videózni, csak otthon a macskán próbáltam ki mi is ez, és teljesen megvett.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Obyboy
Topikgazda
Az összefoglalóba olyan esetek is bekerültek amik csak egy-egy személynél (3.6,3.7,3.8) fordultak elő, ha csak ezek riasztanak el a telefontól akkor ne ijedj meg.
Közelség érzékelő hiba is szóba jött már itt a topikban de ez is csak néhány esetben.Saját tapasztalat: míg a global ROM volt fent nem volt problémám sem a hálózattal sem a szenzorokkal voLTE beállítás is ment könnyen, mióra az eu dev ROM van fent az AOD-on is megjelenik minden értesítés. Ujjlenyomat olvasó használatát meg kellett szokni (lassabb mint a nem kijelző alatt lévő társai) a MIUI11 és az Android10 is javított a hatásfokán.
Nem akarlak rábeszélni a vásárlásra de én nem bántam meg, hogy ezt a telót vettem."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
-
-
kovacszk
senior tag
Gondolom frissítettek már olyanok is akik debloat-oltak egy keveset, okozott bármi gondod a frissítés? Nincs nyitva a BL, ha nem indulna kicsit bajban lennék
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
oska24
tag
Nekem a Havoc os full stabil, gyorsabb volt a gyárinál, a kamera minősége és az akkuidő a gyári szoftverben jobb.
Jelenleg EU dev. van fent, de fontolgatom hogy visszaváltok Havoc os-re. Szerintem jelenleg ez a legjobb custom rom Mi 9T-re. Plusz ajánlanám még a YouTube Vanced appot mellé. :)
[ Szerkesztve ]
XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
Sz_Imre
senior tag
GCam_7.2.010_Urnyx05-v1.4
Javítások listája
- Fixed support of Android PieTesztelve fotók készítése működik Mi 9T (android 9). Mást nem néztem.
-
duo
addikt
oké. fastbootban ragadtam. recoveryt látszólag tudok rakni adb-ből de csak fastbootba lép be.
HAVOC ost akartam rakni. a legfrissebb firmwaret írja az xda. az eea-t raktam fel, mert az volt eredetileg is a telefonon. de a twrp-be már nem tudtam belépni.
sehol egy hibaüzenet. semmi. ilyenkmor mi van? csak azt ne mondjátok hogy miflash lesz, mert akkor berren a flex és kettévágom a francba ezt a szart. hosszában.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
KamuMazsola
őstag
válasz AuraSync #7209 üzenetére
Azt kell mondjam, hogy volt ilyen funkció a sziamiauban, de már nincs benne. A telefon, vagy a bt eszköz hangerőgombjaival állítottad a hangerőt nullától maximumig, de a beállítások / bluetooth pontban volt egy hangerő állítási lehetőség, amivel a hardvernek ezt a maximalis hangerejét be lehetett állítani. Vagy lehet ehhez már fejlesztői mód kell? De ahogy ezen agyalok, lehet régiós probléma, próbáld ki nem EU régióval!
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
oska24
tag
Én is így jártam annó, a megfelelő twrp verzió megtalálása nehéz volt. Folyton fastboot módban ragadt nekem is, jelenleg egy k20 3.3.1-1109 twrp verzió van fent.
A twrp-ből lehet telepíteni a Magiskot, anélkül nem működik.
Ha jól emlékszem nekem igy sikerült telepíteni:
-USB hibakeresés engedélyezése
-USB driver telepítése
-Beállítottam egy mintát képernyőzárnak
-Újraindítás fastboot módban és csatlakoztatás kábelen a számítógéphez.
A gépen ADB-ben az alábbi parancsok(a twrp img fájlt átneveztem twrp.img-re és bemásoltam az adb mappájába):
1. fastboot devices
2. fastboot flash recovery twrp.img
3. fastboot reboot recovery twrp.img (ebben nem vagyok biztos, de az összefoglaló és az xda segít)
4. Amikor betölt a twrp, az Advanced menüben a Magisk telepítése.Elviekben ha jól emlékszem ennyi volt, utána felraktam twrp-ből a Havoc os-t, és azonnal telepítettem a Magiskot az Advanced menüben.
Szerk.:
A jelszó a weboldal cime: xiaomiflash.com vagy valami ilyesmi a weboldal ahonnan letoltötted.[ Szerkesztve ]
-
oska24
tag
Akkor próbáld egy full 3-4 GB -os tgz gyári rommal [link] .
Nyitva volt? Mert ha igen, amikor sikerült felraknod a szoftvert, nem kell ismét megvárnod a 168 órát, ugyanazzal az accounttal azonnal ki tudod majd nyitni.
Utána nyitott bootloaderrel fel lehet rakni a twrp-t. Volt egy leírás is a telepitéshez zárt bootloaderrel, de nem találom a linket. Talán itt az összefoglalóban benne van.
Ha gondolod írhatsz privát üzenetben is, hogy ne írjuk tele a topicot.[ Szerkesztve ]
-
oska24
tag
-
duo
addikt
-
oska24
tag
Nekem kb. 20 perc volt. A [link] alapján csináltál mindent? Töltsd le onnan a firmware fájlt, minden Xiaomi típushoz ott van. A fájl kiterjesztésére nagyon allergiás "(Please check if the ROM file suffix is '.tgz'. If it is '.gz', please rename it to '.tgz')".
Van program fájl kiterjesztés megváltoztatására is.Vagy még talán az USB driver vagy MiFlash verzióval lehet probléma.
[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
abszolút követem a leírást. átneveztem tgz-re és a kínai pc suittal próbálom. annyi a gyíkja hogy nem igazán látja az eszközt az a cucc sem. mindjárt átköltözök a 4A pró-ba.
hagynám az egészet. csak ki sem lehet kapcsolni, ha hosszan nyomom rezzen és visszaugrik fastbootba...Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
addikt
válasz tothandras80 #7243 üzenetére
nem ment vele. a 2019 januári megy na az kiírja hogy antirollback check error
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
addikt
igen. valahol olvastam hogy a romból ki lehet szedni azt a filet ami csekkolja, de nem tudom hol olvastam. 10-es alapú fastboot rom meg nincs.
Viszont a fastboot getvar anti azd dobja h anti:1
szóval elvileg nem aktiválódott. de akkor miért dobálja a miflash azt amit?[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
durva dolgot csináltam. linux alól parancssorból fastboottal újraflasheltem: sikerült. le fogom írni majd mert rohadt jó. jelenleg most konfigolom be a miui10-et.
win10 az összes megtalált miflash verziót kipróbáltam. semmi sem ment. a kínai pc cuit is lehülyézett. ez meg 3 itt perc volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az idei év valószínűleg leggyengébb készülékét mutatta be az Alcatel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambanő háza tája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest