- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G48
senior tag
Lesz még a telefonra xiaomi.eu frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Xiaomi.eu rommal használom a telefont de a google szaroskodása miatt gondolkodok a stock romra való visszatérésen és a BL visszazárásán. Viszont a normális callrecorder az kellene (beépített) mert bárki bármit mond a true call recorder és társai a fasorban sincsenek (halk mind). Az indonéz rom ott még a xiaomi tárcsázót tartalmazza és megy is rajta a rögzítés, meg QPST tool-al felraktam a megfelelő modem fájlt és a vowifi is ment Telekom kártyával.
Van akinek indonéz rom van fenn visszazárt bootloaderrel? A google pay és wallet normálisan működik?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Takuun
aktív tag
Ez még mindig aktuális? Nem oldották meg?
3rd party launcher esetében nincs gesztus vezérlés
Olauncher-t szeretnék használni, amit nagyon megszerettem Xiaomi Note 5-nél. -
MODERÁTOR
-
Takuun
aktív tag
Szükségem lenne a gagyi Google-s tárcsázó helyett egy normálisra, ami hangfelvételt is tud készíteni automatikusan, mint a régi Miui-s. Mit ajánlanátok AppStore-ból?
-
G48
senior tag
MIUI14-en hogy lehet megoldani hogy csak egy megadott százalékig töltsön?
-
MODERÁTOR
-
G48
senior tag
válasz Viktor0610 #6209 üzenetére
Valamilyen programmal? (Root van.)
-
MODERÁTOR
-
G48
senior tag
válasz instantwater #6212 üzenetére
Most kipróbáltam az ACC Magisk modullal, de nem állítja le.
-
Kalocsai9911
csendes újonc
Sziasztok, stable eu rom-mal nem működik a kivetítés funkció (itt meg sem találja a tv-t), sem a vezeték nélküli kijelző funkció (itt csak csatlakozást ír de nem történik semmi). Másik Xiaomi készülékkel gond nélkül működik. [kép]
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
rolandi350
csendes tag
Sziasztok es egyben viszlat
Valtottam iPhone 15 Plus-ra egy honapja. Adok neki egy eselyt sosem volt meg iPhonem.
Fassa tello volt a 10T Pro de az h nincs ra tovabb biztonsagi frissitesek 3 ev utan az nalam tul lepett egy hatart.
Uj hasonlo kategoriaju Androidos tello pedig mar sokkal dragabb mint 3 eve. Nagyon felmentek az arak. Akkor mar meg kicsit hozza dobtam es lett egy iPhone ami sokkal tovabb tamogatott. Vegyesek az erzeseim egyelore. 1 evet mindenkel adok neki, ha a azutan is vagyok vissza Androidra akkor meg fogom tenni.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
kikinda2
tag
válasz rolandi350 #6216 üzenetére
Viszlát. Vágyni fogsz vissza.
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. A telefonomról nem tudok hívást indítani (ha tárcsázok valakit, akkor "calling..." és csak csönd kb 15 másodpercig, majd megszakad. Nem csöng ki, nem mond be semmit) és ha engem hívnak, akkor is vagy ugyanígy csönd van a másik oldalon, vagy "nem kapcsolható". SIM kártyát másik slot-ba áttéve ugyanez a hiba, ha másik telefonba teszem át, ott minden OK. Szóval biztos a telefonnal van a hiba, bár azt még nem tudom, hogy software vagy hardware hiba.
(LineageOS van rajta közel 3 éve, eddig jól működött.)
Tapasztaltatok ilyen hibát? Mi okozhatja?Vissza akarom tenni a gyári Android-ot, hátha csak softwarehiba, de sehol sem találok hivatalos oldalt, ahonnan a Mi Flash Tool-t le tudnám tölteni. Csupa noname oldalakon elérhető (illetve a github-on). Az összefoglalóban lévő link sem él már.
Tudnátok adni hivatalos, megbízható linket? Vagy a github-ról nyugodtan installálhatok?
Köszi!Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
bela85
aktív tag
válasz Alabástrom #6218 üzenetére
Szia!
Ha Telekom vagy Vodafone kártyád van és csak ma tapasztaltad ezt, az normális mert olvastam egy cikket, ahol írták, hogy nem lehet hívást indítani és fogadni. Országos hiba. Ha máskor is tapasztaltad, akkor nem ez van.[ Szerkesztve ]
-
kikinda2
tag
GitHUB OK.
-
Alabástrom
senior tag
Sajnos a hibát nem sikerült javítani, viszont közben belefotottam egy MicroG-s LineageOS fork-ba, aminek vannak még friss ROM-jai ehhez a telefonhoz: iodéOS. Feltettem, eddig hibátlan, és a MicroG miatt nekem sokkal szimpatikusabb is, mint a "sima" LineageOS. Remek kis flashelő csomagot is ad hozzá a fejlesztő, nem kell recovery-vel sem foglalkozni, az is benne van a csomagban, sőt, még egy flash-all.sh linuxhoz illetve flash-all.bat windowshoz is van mellette, úgyhogy csak letölt, kitömörít, futtat és kész is (persze adb kell hozzá).
Hátha valakinek hasznos infó.[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
kikinda2
tag
válasz Alabástrom #6223 üzenetére
Örülök, hogy találtál egy neked megfelelő megoldást. Nekem az ArrowOS jött be és azt használom nagy megelégedéssel.
-
Alabástrom
senior tag
Tudnátok ajánlani egy ügyes szerelöt? Hol csatlakozik mobilhálózathoz, hol nem, de hívást indítani és fogadni sosem tudok, mobilinternet az fájdalmasan lassan megy, amikor épp csatlakozik hálózathoz.
Nagyon sajnálnám kidobni ezt a remek telefont, de így, "wifi only" módban csak egy jópofa kacat lenne itthon.[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
válasz Alabástrom #6225 üzenetére
A SIM más készülékben ugyanott működik rendesen?
-
Alabástrom
senior tag
válasz instantwater #6226 üzenetére
igen. És a rossz telefon másik SIM-mel is ugyanúgy rossz. Szóval biztos nem a SIM illetve előfizu körül van a gond.
-
akibor000
aktív tag
Sziasztok! újra elővettem ezt a 3.5éves telomat, mert kaptam egy ajandék adatkártyát jún.30ig havi 80gb ingyen. tkom.
Hol tudom ezen a mi10t pro-n nyomonkövetni, hogy hány gb adatot használtam fel havonta?
köszönöm -
akibor000
aktív tag
jó reggelt! használ valaki sofascore nevü appot? tanácsot kérnék! hogy tudnám beallitani hogy rezgéssel vagy hanggal jelezze az eseményeket(pl gól, büntetőlap stb.)? köszi.
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! kb 1.5honap utan ujra bekapcsoltam a (2020.aug.havi vodás vásárlás) mi 10t pro 5g telomat, megneztem hogy van e rá valami frissités, hát nem volt.
2023.03.01. a biztonsagi adat dátuma.erre már nem is jön ezentúl semmi update?
-
kikinda2
tag
válasz akibor000 #6234 üzenetére
A gyártótól valószínű, már nem lesz frissítés. Kinyitod a telefon bootloader-ét és telepítesz egy alternatív android-ot, ha a frissítés fontos neked.
-
MODERÁTOR
-
akibor000
aktív tag
válasz Viktor0610 #6236 üzenetére
enyémen global 14.0.1 0 (sjdeuxm) van...
nem ad be újabbat -
user26
senior tag
Üdv!
Családban akad még egy ilyen modell. Olyan gondunk lenne rajt, hogy a Telekom app, nem akar el indulni, annak ellenére, hogy van root, és denylisten minden elemével engedélyezve van.
ROM verzió: xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V14.0.5.0.SJDCNXM_v14-12
Root: Magisk v27.0.
Play API cecher: első indítás 3/3 piros, másodiknál a device, és a base jó.
Play Storból: kép ->
A ROM a a PIF "korszak" elötti variáns, és ha jól tudom, ez nem is lett újra feltöltve, ezért a Xiaomi.eu_modul_injenctor nem használható vele, de tévedhetek. ?!?
Jelenleg a PIF modul van fent, e modul nélkül csak a base ment átt az ellenőrzésen.
update:
PIF modult töröltem, reboot, Xiaomi injektor fel, nem megy átt az ellenőrzésen egyik pont sem.Telekom app lenne a cél, hogy működjön, mert arról van a mobilnet, és az appban lehet nézni, mennyi van még belőle. (illetőnek ez az app kell ehhez...)
Javaslat ? (A rendszer nagyon be van lakva, nem nagyon szeretném újra telepíteni, habár ennél a verziónál nincs is frissebb úgy tudom.)Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Megoldva.
Probléma forrása: user error.
Viszont itt hagyom másnak is jól jöhet.
Minden olyan Xiaomi.eu ROM, ami 2023.12.03 napján, vagy utánna lett feltöltve, az tartalmazza az Injektort, ami segítségével az Integrity-n áttmegy, viszont, magát az Injektort frissíteni kell, ebből mindig van "napra kész", azaz a legutolsó.
Ha a ROM-nak, a kiadás dátuma 2023.12.03 elötti, akkor nem tartalmazza az injektort. Ez azt jelenti, hogy helyből nem fog átmenni az Integrity -n. Erre hiába telepíted az Injkektor.apk -t nem lesz jó! Én Magisk + PIF modult próbáltam, de az se működött jól. Tehát alapesetben a ROM -t kell frissíteni, hogy perfekt legyen minden újra.[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
instantwater
addikt
Sziasztok,
Jelenleg nyitott a BL, és xiaomi.eu ROM van a készüléken.
12.0.11.0(QJDCNXM)Ez kicsit régi, és néha bugos is.
A hívásrögzítés miatt a gyári Indonéz ROMot szeretném feltenni, és az sem baj, ha visszazáródik a BL.
Észrevettem, hogy ez a rom elérhető Recovery verzióban is.
Járható az az út, hogy TWRP-vel frissítek egy lépésben V14.0.1.0.SJDIDXM verzióra, és az adatok/appok megmaradnak?
Ha megtetszik, akkor később fastboottal felteszem ugyanezt és zárom a BLt, de kényelmesnek tűnik előbb kipróbálni teljes reset nélkül.
Ez járható, vagy túl nagy a verzió ugrás és valami úgyis elromlik?
Köszönöm.
-
Carline
őstag
válasz instantwater #6241 üzenetére
Nem tudom, hogy a partició méretének felosztása változik-e 12 és 14 között. De xiaomi.eu romról szerintem csak fastboot clean all funkcióval tudsz átmenni stock indonézre.
De ha mented a dolgaidat akkor twrp-ből is megpróbálhatod az ID romot feltenni. Bár a data partició titkosítás miatt biztosan bukó. Első bootkor meg fogja csinálni az FR-t.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz instantwater #6243 üzenetére
Ha frissítést csinálsz TWRP-vel vagy fastboot rakod fel az update_rom kapcsolóval akkor nem csinál data törlést.
Viszont ha már .eu stable után .eu weeklyt raknál fel ott is kötelező a format data.
Poco F2 telómnál tudom hogy én is próbálkoztam, hogy az adatok megtartásával tudjak visszatérni stock romra, fastboottal "save_user_data" opcióval az indonézt raktam fel .eu romra, de első boot után bootloopolt párszor és csinált egy factory resetet. Gondolom valami integritás ellenőrzésen bukott a dolog és azért csinálta.
De mint mondtam megpróbálhatod de ments mindent előtte.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
user26
senior tag
válasz instantwater #6243 üzenetére
Szia!
Xiaomi.eu:
Ha heti kiadást használod (weekly), akkor nem igazán ajánlott a "frissítés" a Stabil Xiaomi.eu -ra, a heti verzió mindig újabb a stabil kiadáshoz képest. (persze lehet próbálkozni, de később majd szívni fogsz, nem megy ez, nem jó, elöbb lemerül stb..)
Ha Xiaomi.eu Stabilról szeretnél Xiaomi.eu hetire váltani, akkor mehet a frissítés.
Gyári régiós Miui/HyperOS:
Ha pl EEA régiót használsz, és szeretnél ID régióra váltani, akkor azt frissítéssel nem tudod meg tenni, tiszta telepítés ajánlott hivatalosan. (Hosszútávon opcionális)
Android Fő verziónál ajánlott, de nem kötelező tiszta telepítés.
Egyéb:
Ha gyári régiós verziót használsz, és Xiaomi.eu -t akarsz, akkor a tiszta telepítés kell. Ez fordítva is igaz. Inkompatibilitás miatt elsősorban röviden tömören.
Recovery ROM -t twrp, vagy of -ből tudod telepíteni, Fastboot ROM -t PC -ről. Xiaomi.eu ROM veriók hybridek, ami azt jelenti, hogy lehet így is és úgy is telepíteni...
Minden esetben mindig legyen mentés.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
instantwater
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor mentés, és gyalulás lesz a módszer.
Jelenleg Android 12 alapú MIUI 12 xiaomi.eu rom van rajta.
Érdemes Android 10 en maradni, vagy az újabbak sem laggolnak, bugosak, merülnek, bármiben rosszabbak mint az Android 10 alapú ROM?MacOS ról flashelném.
Működik fastboot flash-el, vagy mindenképpen Mi Flash Tool kell hozzá?
fastboot boot parancssal be tudom bootolni a romot kipróbálás céljából flashelés nélkül?[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
válasz instantwater #6246 üzenetére
Szia!
Nyilván "hivatalosan" és a biztonság miatt, mindig a legfrissebb a jó.
A Mi Flash Tool az a gyári rendszerekhez való. Egyedi rendszerekhez nem jó. Ha egyedi rendszert akarsz, és pl az Xiaomi.eu, akkor a ROM.zip-ben van 2 fájl, egyik a tiszta telepítő, a másik a frissítés, csak arra kell kattintatni PC -n, és mehet a móka. Nyilván a két - két fájl megtalálható Windows és Linux rendszerre egyaránt.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Ha le van zàrva a kéoernyő és lehúzom a felső sàvot akkor ko és be tudom kapcsolni a wifit pl.!
Nem lehet úgy beàllítani, hogy bàrmi kikapcsolàshoz kérje a jelszót? -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest