- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
Azért túlzásokba ne essünk.Nagyon jó kis telefonok a Hongmik,de azért a Samsungok is ott vannak a szeren.
Sőt!
Lehet hogy rohadt drágák,de nagyon jó kis telefonok. -
kano
nagyúr
válasz hevizms #3457 üzenetére
Inkább a szervizük szuper (prémium kategóriának).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nimfas
addikt
Hali!
Haver rendelne telefont Hongmi Redrice amit kinéztünk... a kérdés az hogylehet-e már hozzá kapni nagyobb akksit mint a gyári 2000mAh-s(kiderült hogy még nem...), továbbá hogy a heti frissítéseket le lehet-e hozzá szedni automatán vagy kézzel kell? Esetleg lehet-e feltenni másik ROM-ot rá ami nem MIUI vagy egy másik Launcher-t?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv. -
zolda
tag
Szia!
Nekem nincs még hongmi-m, így a kérdéseidre sem tudnék hiteles választ adni, de vásárlás előtt érdemes benézni ide:
http://m.logout.hu/tema/re_coolboy323_thl_t11_rendeles/friss.html
Csoportos rendeléssel sokat lehetne spórolni! Én is így tervezek hongmi-t venni :-) Más valakit érdekelne még?... látom, már rátaláltál :-)
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz hevizms #3464 üzenetére
Felőlem. S3,4, note 3 . Szaggat,launcher folyamat ujra tölt, fagyások hirtelen csak ezek jutnak eszembe.haver egy hét után fikázta meg bánta mindet.enyi nekem elég is.
Lehet hogy kiadnak frissitést hamar,de össze csapva. És azt hiszik ők találták fel a tüzet.[ Szerkesztve ]
-
kisszoli0707
tag
válasz margithid #3321 üzenetére
Igen,meg lehet úszni a vámot,meg mindent!Én 2 alkalommal is rendeltem a TO2C-től,csak mivel nem kértem hozzá az eredeti csomagolást jóval kisebb pakkra össze tudták hozni a dolgot.Ráírták,hogy ajándék és simán átjött a vámon!Teljesen legális,csak éppen a vámon nem gondolják,hogy ebben a kis csomagolásban akár egy teló is lehet.Persze megvolt benne minden kiegészítő,sőt még az ajándékok is!Na és attól függetlenül szuperül becsomagolták a kis kínaiak,semmi baja sincs egyikben sem!
-
Sanyesz.
őstag
válasz kisszoli0707 #3466 üzenetére
El kell keserítselek: én is így kértem a csomagot (szintén To2c) és fizettem ÁFÁ-t. Ha tényleg röntgeneznek, akkor édes mindegy, mibe van csomagolva a telefon.
Nekem a gyári doboz egyébként sem kellett, nem az "átcsúszás" volt a cél.
Mondjuk tényleg jól be volt csomagolva, kb. 10 percig bontogattam, mire előbújt a készülék.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
kano
nagyúr
válasz batai15 #3463 üzenetére
Szerintem azért egy S2 a maga idejében volt olyan jó mint a Hongmi, sőt...
nimfas
Nincs hozzá heti frissítés, és lehet rá másik launchert tenni. Van elviekben rá másik rom is, de minek szivatni magad vele.(#3465) batai15
Ha Te saját tapasztalat nélkül alkotsz véleményt valamiről, akkor legyen... Havernak meg javasolj egy szoftver frissítést (S4-en az első szoft volt problémás, utána nem).[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz batai15 #3469 üzenetére
Akkor rossz típusokat vehettél... Az S2 pl. az egyik legjobb telefonom volt.
-
herdsman12
őstag
Elég gyengusz az a cikk, amelyik elintézte az "olcsó" jelzővel a Xiaomi fellendülését, szót se említett a minőségi alkatrészekről, a szakszerű tervezésről, összeállításról és a jól optimalizált rendszerről.
Mellesleg: billentyű-szótár ügyben ötlet, tapasztalat? -
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Lenne egy tiszteletteljes kérésem.
Adott egy Mobius (akció)kamera, amit okostelefonról is be lehet állítani. Ehhez létezik egy androidos (és iOS is) alkalmazás. Viszont sem a tabra, sem a telefonra (THL T100s) nem tudom letölteni, mert a Play azt mondja, hogy nincs kompatibilis készülék. Máshol meg nem találtam. Elvileg az OTG képesség lenne az előfeltétel, de ez mindkét készüléken működik.
Amíg megvolt a Hongmi, érdekes módon arra engedte volna telepíteni, de T100s-nél ki sem kereshető ez az alkalmazás. Megtenné valaki, hogy leszedi és eljuttatja nekem az apk-t. Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
doongoo
addikt
válasz herdsman12 #3445 üzenetére
én swype-ot használok, abban van saját szótár ill. használja a gmail, twitter, facebook fiókokat is. Van benne kétnyelvű gépelés is, és elég gyors, nálam eddig az a non-plus-ultra billentyűzet.
-
Sanyesz.
őstag
válasz Viktor0610 #3475 üzenetére
Igen, köszi.
-
doongoo
addikt
válasz batai15 #3469 üzenetére
Minden telefont a maga idejében kell vizsgálni, ld. Galaxy S2 2011-ben jött ki és akkor tényleg az egyik, ha nem A legjobb androidos teló volt. Azóta persze eljárt felette az idő, de még ma sem rossz (például az én 3 éves pédányomat boldogan nyúzza még az asszony teljes megelégedéssel). És monduk meg lehet nézni, hogy akkoriban milyenek voltak még a kínai telók...
Ha a mostani Hongmit nézzük majd 3 év múlva, valószínűleg nem lesz már sehol sem, de lesznek majd újabbak.
Az meg egy jó jel, hogy már az eladásokban is látszik a feltörés. Talán majd a nagy nevek (amiknek azért szintén jók a telefonjaik, csak hát ugye az ár-érték arányuk elszállt) is észreveszik ezt a trendet és okulnak belőle, mert különben jön majd szépen a piacvesztés.(ld. Nokia korábban és most)
Meg tán az értelmesebb emberek is felfigyelnek arra, hogy van árban ésszerű alternatíva és nem csak az agyonhype-olt telefonok léteznek a piacon. -
pityu07
csendes tag
Hali! Valaki aki már tapasztaltabb Miui -ban megtudná mondani hogy lehet a boltból programokat telepíteni mobilnettel? Én akárhogy erőlködöm csak wifivel hajlandó programokat letölteni. Vagy ez valami Hongmi sajátosság?
-
pityu07
csendes tag
válasz herdsman12 #3482 üzenetére
-
nimfas
addikt
válasz herdsman12 #3482 üzenetére
Na ezt én is belőttem a HTC-men...azon is most épp MIUI rom van, és ezzel én is szívtam.....
-
batai15
félisten
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
m4csk4fogo
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy melyik most a "legjobb" rom a Hongmira?
Egy összefoglaló olyan jó lenne
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #3489 üzenetére
nem, csak én azt hittem a 10. a redmi ,erre a 7. helyen volt, ez lepett meg.
-
herdsman12
őstag
válasz m4csk4fogo #3490 üzenetére
A gyári v5 után jött a v13, működik rendesen.
Eddig annyi hibát találtam, hogy sok kínai szöveg maradt a téma, stb. letöltéseknél.[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz CoolBoy323 #3493 üzenetére
Jiayu G2F?
-
zsola400
aktív tag
Akinek nem működik v13 rom alatt az usb tár, ha gépre csatlakoztatod [FIX for USB connection]
-
Geby
senior tag
Ez a MiKey a Hongmihoz is jó ?
-
Dominó85
addikt
Rendeltem Tempered Glass védelmet a Hongmi-ra. Amint megérkezik és feltettem, megírom a véleményt róla.
Aliexpress-ről rendelnék MiKey-eket. Mivel darabonként igen drága, így várom azok jelentkezését, akik FIX igénnyel kérnének 1-több darabot. Postázom is majd (az 150Ft lesz sima levélként).
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest