Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kano
nagyúr
Neki tök mindegy... Még nem olvastam olyan hozzászólását amiben ne csak fikázott volna valamit.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Először??? Pedig már beszereztél pár darabot, nem? Az elsőt nem nézted meg? Nekem is volt Mi2S-em és akkor voltak vele gondjaim, aminek a többségét már azóta javították.
Sajnos nekem kicsi volt a 4.3". De tényleg egy jó minőségű és masszív teló. Most Hongmim van a 2 SIM és a 4.7" miatt és az is nagyon jó minőségű.
Én is nagyon gondolkodom egy Mi2S-en, de megvárom amíg már nagyon olcsó lesz (akár 16GB-os is jó lenne). Még mindig az a legjobban támogatott készülékük.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gg72
veterán
Most kezdek ismerkedni a telóval, eddig különben minden nagyon szuper. Viszont rögtön jelezte, hogy frissítés érhető el. Ezt telepítsem, vagy inkább nem? Ultimate Rom fut rajta és nem szeretném, hogy rögtön így az elején elszúrjak valamit, mint pl. eltűnjön róla a magyar nyelv és hasonlók...
-
kano
nagyúr
Ja, értem. Nekem túl kicsi volt a 4.3.
gg72
Telepítheted, de ha a frissítés nagyobb mint 100MB, akkor ne.
Abban a romban csak a videó felvétel rossz, egyébként jól működik.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nyugodtan nyomj rá a frissítésre. Ott jelezni fogja, hogy hány MB és meg kell erősítened a letöltést.
Mikori van rajta?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nyugodtan, de utána is fog jelezni frissítést. Az utolsó a 4.3.15 körüli. Szépen, sorban lefrissítheted az összeset. Arra figyelj, hogy legyen az akkuban legalább kb. 40-50% és, hogy ha 100MB-nál nagyobb az update (azt hiszem nincs ilyen) akkor ne frissíts.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
mtz formátumban letöltött témát, hogy lehet felvarázsolni?
-
doongoo
addikt
Ultimate ROM-ban egy szabály van:
ha az OTA frissítés nagyobb, mint 100 MB, akkor ne frissítsd, mert ideiglenes kinyírja a telót. Igazából csak induláskor bootképnél nem lép tovább. A kisebb méretű frissítések mind mehetnek.
Azért csak ideiglenesen nyírja ki, mert SP-Flashtoollal utána is menthető még a teló (én egyszer már megjártam, tapasztalatból írok)
Egyébként itt az eredeti topicja Romodnak: ultimate rom
Eszerint a 4.1.18-at felteheted még és utána még lesz egy 4.1.19 is.
Viszont a 4.1.27 az már teljes ROM, csak a TWRP recoveryből lehet feltenni, nem OTA frissítésként.
Utána viszont mehet minden OTA frissítés megint elvileg 4.3.8-ig -
szoporiz
tag
Úgy néz ki visszatérek a fórumba ugyanis nem bírtam sokáig hongmi nélkül. Érkezik a második.
3 hétig használtam egy z1 compactot egyedül a kamerát fogom belőle sajnálni.Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
Dominó85
addikt
válasz batai15 #2936 üzenetére
Hát őőő... nem éppen átlagos a kamerája, de kinek a pap, kinek a paplan.
Az esti képeknél persze más a helyzet, de bakker ebben nem Xenon vaku van 5V-tal megtáplálva, mint egy kompakt gépben... Na meg tudnék olyan éjszakai képeket mutatni, ami meggyőzne arról, hogy max a fotós tudásom kicsit jobb az átlagfelhasználókénál.* Péter - 06302461862 *
-
kano
nagyúr
válasz szoporiz #2934 üzenetére
Ennyire sz@r a Z1 compact? Pedig azért az árért már jónak kellene lennie.
-
szoporiz
tag
Hát sajnos nem olyan mint aminek elképzeltem.Bár a kamerája telefonos viszonylatban majdhogynem a legjobb.
Gyenge akkumulátor és optimalizálatlan működés jellemzi.Pl ugyan annyi ram marad szabadon mint a hongmi 1Gb-jából.Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
kano
nagyúr
Ezt láttátok?
Mondjuk nem hinném, hogy csak GSM-et tud. És a 160$-ból pedig megint 250$ lett.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Nehezen hinném. Szerintem csak az Ibuygou-nak hiányos az oldala. Érdekes lenne, ha nem tudná...
Crytek
Nagynak tényleg nagy, de valakinek ilyenre van szüksége.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz doongoo #2923 üzenetére
Valaki le tudna irni dedos modon nekem lepesrö-lepesre (meg soha nem csinaltam androidos bütykölest), hogy hogyan megy a nem OTA-s frissites. A telom rootolt es ultimate rom van rajta. Eleg lenne egy link is, ahol ez le van irva.
A masik pedig, hogy ha alap gyari rom van a keszüleken, akkor ott megy az automatikus OTA frissites alapbol?
[ Szerkesztve ]
-
djula
aktív tag
Gépre dugva a telefont, eddig szépen megjelent a status bar-on egy lehetőség, ahol lehetett csatlakozási módot választani. Alapból charge only-n szoktam hagyni mikor kihúzom, de most MTP módban maradt kihúzáskor, és most bedugva nem jelenik meg a módválasztó, csak MTP fényképek és fájlok között lehet váltani.
Hogy lehet előhúzni az eddigi módválasztót? A beállításokan sehol nem találom. -
MODERÁTOR
válasz hevizms #2664 üzenetére
"Amugy a mobileuncle toolsban lehet kalibrálni"
Hol? Nálam nincs a másutt is hivatkozott Psensor menüpont...
A kérdés apropója az, hogy sok esetben nem kapcsolja vissza a kijelzőt, ha benne vagyok egy hívásban, mikor elveszem a fülemtől a készülékem...
Az érzékelő maga elvileg jó, mert ha a bekapcsoló gombbal visszakapcsolom, és azután próbálgatom, elsötétíti a kijelzőt, ha eltakarom az érzékelőt...Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója