- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
-
szoke12
őstag
a LegDroid az milyen? Próbáltátok már?
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
salaud
aktív tag
válasz szoke12 #4285 üzenetére
Régebben volt nálam 7"-os kínai tablet, amihez volt átalakító, android 1.6 volt rajta, felismerte usb csatolós wireless egeret-billentyűt, pendrive-ot, utóbbit fel is mountolta. Úgyhogy nem fantasy amit szeretnél, a linux kernel amin az android fut, simán képes ezekre.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
taknyi
aktív tag
Sygic egy nagyon jó kis helyigényű navi, cak SL-en tudtam használni. A CM-en elindul, majd fekete és kidobja... As SL3 nekem nagyon zabálta az aksit este 22.00-tól reggel 05.00-ig esett vagy 70%-ot. Reggel újratöltve 07.30-tól 09.00-ig 30%-ot semmi használat közben.....
World of Tanks privátban http://aprod.hu/hirdetes/world-of-tanks-planetside-hawken-jatekok-ID16eOd.html
-
szoke12
őstag
nálam azért ennyire nem evett.
a 2.5 jobb. ott meg az usb-s net megosztás nem megy.
este lehet meglesem a dronixot megint. most mit használsz?szerk: telepítés után a gps jelet lekapcsoltad 3.0-n? mert alapból be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
taknyi
aktív tag
válasz szoke12 #4312 üzenetére
Általában ellenőrizni szoktam ram cserénél, amikor az energia widgetet kirakom, de konkrétan nem emlékszem...Most etooo CM7 1.1 tts van rajta, egy equaleserrel a hang miatt, megbarátkoztam vele, gyorsabb, jo a készenléti ideje, IGO sok helyet foglal, mert a Sygicet nem viszi, kamera 2 MP ennyi...Várom a tiedít addig ez lesz ehehe...
[ Szerkesztve ]
World of Tanks privátban http://aprod.hu/hirdetes/world-of-tanks-planetside-hawken-jatekok-ID16eOd.html
-
PRO_KoRa
tag
hello! Ugyanilyem telóm van....Rajta CM7 1.1 light by etooo
Azt akarom kérdezni hogy ez így ezzel a rommal független teló ? vagy nem?
És ha nem hogyan tehetném azzá?
-
taknyi
aktív tag
Apropo... MMS üzenetettet kaptam, de nem tölti le, hanem voda oldalon jelszóval tudom megnézni. Hogy van ez? Küldtem ugyanilyen telóra MMS-t azóta sem kapta meg, de kiszámlázás megvolt. Kell valamit külön beállítani a telón a küldés-fogadáshoz? Vodánál MMS aktív mindkettőn...
-
taknyi
aktív tag
válasz agoka07 #4323 üzenetére
Akkor gondolom nincs hűségidő, igaz úgy 24K az ára, akkor amit mondtál...De írta, hogy előfizetésesen vették a tesónak arra gondoltam, hogy akkor vállaltak mert úgy 10K volt az ára, vagy olcsóbb tarifa függvényében...
-
zho-lee
addikt
Üdv
Go launcher fant keresek, lenne egy kérdésem hozzá.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szoke12
őstag
válasz zho-lee #4325 üzenetére
Látom belejöttél a képlinkelgetésbe.
Volt már aki próbált light-ot csinálni a leírásom alapján? mert látom sokan olvassák...de visszajelzés még nem jőtt.
Már csak, hogy folytassam-e a témát a jövőben...[ Szerkesztve ]
-
H_András
tag
Régebben valaki itt csinált egy remek kis listát arról, miket lehet leszedni (gyári appokat) amelyek feleslegesek, és csak a memóriát zabálják a háttérben futva. Anno megcsináltam ezt már, kellene most még egyszer
Egyszerűen nem találom Két dologra emlékszem csak fejből, de több volt. help[ Szerkesztve ]
Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
beefjeez
senior tag
válasz H_András #4329 üzenetére
etooo-ra gondolsz, de meg kell elégedned velem, és a blogommal.
-
Petya-wh
tag
Üdv!
V858S telón. Üzenet olvasás hogyan lehetséges?
Új még. 2 SMS jött rá.
Belépés az üzenetkezelőbe>>> 1. kép
Aztán rálépek..
utána látszik a 2 üzi, de csak lista szinten (2. kép)Hogyan lehet belelépni, elolvasni? mert így nem látszik végig...
[ Szerkesztve ]
ASUS P5B; C2D E8500; CoolerMaster TX2; Geil UltraDual 2x1Gb Kit ; ASUS nVidia GeF6600 ; 36Gb/10.000 WD Raptor + SAM HD403LJ/400Gb SATA2
-
Petya-wh
tag
válasz Marseille199 #4334 üzenetére
Igen, szerintem is ugy kellene, de semmi,
ha az elején a logóra nyomok, akkor kijön egy kis sáv > szám hivása.. meg még 2 másik, de egyik se "üzenet olvasása" vagy bármi erre utalóASUS P5B; C2D E8500; CoolerMaster TX2; Geil UltraDual 2x1Gb Kit ; ASUS nVidia GeF6600 ; 36Gb/10.000 WD Raptor + SAM HD403LJ/400Gb SATA2
-
Petya-wh
tag
válasz poffsoft #4336 üzenetére
én is ezt várom, de semmi, csak villan egyet, és kész nem birom elolvasni az üzit
a teló zsír új, minden alapbeállítás, ahogy átadták. Sajnos Androidos telóhoz nem értek, de ez nem nagy ördöngösség, tapis és kész.. Pixonom volt,az is tapis, de az ilyen butaságot nem csináltASUS P5B; C2D E8500; CoolerMaster TX2; Geil UltraDual 2x1Gb Kit ; ASUS nVidia GeF6600 ; 36Gb/10.000 WD Raptor + SAM HD403LJ/400Gb SATA2
-
Marseille199
senior tag
Üdvözlet Uraim!
Kicsit takarítgatom a telót és néhány kérdés merült fel bennem, hogy mit szedhetnék még le
Itt van 4 dolog a titanium backupból, ezek mehetnek, vagy maradniuk kell a működéshez?
FOTA Kill 1.0
HTML megtekintő
Pico TTS 1.0
TTS Service 2.3.7
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
poffsoft
veterán
válasz Marseille199 #4339 üzenetére
pico és tts service csak akkor kell, ha akarod, hogy beszéljen is a teló (mint én)
a többiről is volt már szó itt...
[ Szerkesztve ]
-
beefjeez
senior tag
válasz Marseille199 #4339 üzenetére
html megtekikntőt is törölheted.
-
tihibaby
senior tag
válasz H_András #4329 üzenetére
Nekem is volt egy hsz.-em anno,ami mellé még jött össze pár amit még itt írtak(Zho-Lee,Etoo és a többiek),lehet ugyanannak az app-nak a magyar megfelelője is közte van,de íme hátha jó lesz:
Talk 1.3 (Google Talk)
Élő Háttérkép
ADW Launcher (ha van fenn másik)
Óra 2.0.2
Android élő háttérképek
News&Weather
Böngésző 2.3.7
Browser
CM Stats
Bluetooth
Cyanogen Háttérképek
Bug Report
Dev.Tools
Calculator
DSP Manager
Camera
E-Mail 2.3.4
Cert Installer
Főoldallal kapcsolatos tippek
Car Home
Galéria 1.1.3062
Gallery
Keresés1.1
Development
Pico TTS
Facebook
Hangtárcsázó
Voice Dialer/Search
Hangrögzítő
Sound Recorder
Spare Parts
HTML Viewer
TTS Service
Kickback
Varázslatos Háttérképek
Latin Ime Tutorial
Zenét megjelenítő Háttérképek
Live Wallpaper Picker
Media Uploader
Music
Setup Wizard
Genie Widget
Stk
Rom Manager
Term
Twitter
User Dictionary
Desc Clock
Vpn ServicesCsak saját felelősségre,én is anno csak fel firkantottam magamnak,de eddig bevált...
[ Szerkesztve ]
-
szoke12
őstag
válasz tihibaby #4347 üzenetére
Hát ez egy lista inkább, az appokról a működéshez szükségesek kivételével. persze ez is hasznos, meg indulásnak jó.
Egyszer ki is próbáltam, mi lesz, ha mindezt leszedem/nem rakom a romba, és hát érdekes dolgokat produkát.
a Bluetooth hiányában nem tudsz bluetooth-on semmit küldeni, mert ez az app kezeli.
Stk - a SIM kezelöje. persze, ha nincs benne sim, akkor nem kell.
majd összeállítok egy listát, hogy mi az amit nem érdemes törölni.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz tihibaby #4347 üzenetére
Annyit tennék még hozzá hogy ez a lista arról szól mit lehet törölni úgy hogy ne omoljon össze a rendszer.
Tehát pl.Camera,vagy Óra appot ne töröljétek le ha nincs más helyette,meg amúgy is érdemes átgondolni mit is akartok használni és mit nem.
Más...
Találtam pár játékot,alkalmazást ami nekem bevált mostanában,gondoltam unalmamban megosztom veletek!
Aki tudja mi az a Dreamcast,annak nem kell bemutatni a Chu Chu Rocket-et!
Aki nem ismeri annak elmondom hogy egy nagyon jó kis logikai játék,alapból adták a Dreamcast konzol mellé,és szépen fut a telefonon,vessetek rá egy pillantást,megéri!
Valaki emlegette nem olyan rég az emulátorokat,beleástam magam a témába,és egész jók az eredmények!
Nesoid 2.5.0 NES
Snesoid 2.2.4 SNES
Gensoid 2.4.3 Sega Megadrive
GameBoid 2.4.7 Gameboy Advance emulátorok,mind szépen futnak a GBA emu-hoz kell egy gba_bios file,ez könnyen fellelhető a neten,mint ahogy az emulátorhoz tartozó rom-ok is.
A rom-okat érdemes külön mappákba helyezni(NES,SNES....stb.),A GBA mappába tegyétek a gba_bios file-t,és első indításnál kérni fogja.
Az irányítása a játékoknak.....háááát olyan,amire az érintő képernyő képes ,de a gombok elhelyezése szabadon konfigurálható.
És ha torrentezni szeretnétek közvetlenül a telefonra,ajánlom az aTorrent nevű apk-t!
Nagyon jól működik,rákeres a megadott cuccra,letölti a torrent file-t,majd meg is nyitja és letölti az adott....bármit(market helyett,Chu Chu Rocket esetében ajánlom figyelmetekbe),persze inkább apró dolgok töltésére való.
Kijött a Cut the Rope (Experiments),és az Angry Birds újabb része is.
Ami nekem még bejött játékilag mostanában az a Ninja Chicken(ügyességi oldalra scrollozós cucc,picit szaggat néha,de játszható,Devil Hunters (olyasmi mint a Cut the Rope,ha az tetszett,ez is fog),valamint egy magyar srác fejlesztette Amőba,nekem bejött.
Még a Live Hold'em Pro-t tudnám említeni,élő netes póker,naponta kapott kisebb ajándék összeggel,ha rávársz pár napot egész sok pénzed gyűlik össze.
Persze ha ügyes vagy nincs szükséged a várakozásra,hisz dől a lé!
Perfektül fut,szórakoztató.
Elnézést a szófosásért,ennyi voltam! -
mester1242
tag
válasz szoke12 #4326 üzenetére
Üdv!
Épp a héten nekiugrottam egy light készítésének. Viszont a build.prop-os résszel nekem valami gondom van: Ha egy egy "parancsba" átírok egy értéket vagy új parancsot írok be a fájlba és úgy próbálom telepíteni a romot akkor feltelepül ugyan de az életbe nem indul el az Op.rendszer.
A másik dolog: szép és jó hogy ki tudunk venni appokat belőle,de egyszerűen nem tudom hogy a /lib mappából mit kéne egy egy apk kiszedése után még onnan is kivadásznom. Ehhez lenne jó egy táblázat vagy valami.Ezenfelül az írás nagyon hasznos és jó használható, érthető. Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest