Új hozzászólás Aktív témák

• modeller

aktív tag

válasz Tin #63 üzenetére

"akkor te még sose használtál mobilnetet munkára"

Van mobilnetem, megjönnek rajta a leveleim, megnézek néha 1-2 oldalt, ha épp nincs wifi, belerugok 1-2 szerverbe RDP-n, ha kell, alkalmazásaim frissülnek, térképen néha navigálok, átlagban párszáz MB a forgalmam. Nem tudom ez most 0 ft-ot, vagy elképesztő 150 ft-ot fog-e a jövőben (nem) jelenteni, de rettentően izgulok miatta.

"az meg, hogy az adót nem az end user fizeti, nettó baromság. mindent a vásárló fizet"

mint emlitettem, nekem nem tűnt fel, hogy megemelkedett volna a telefonköltségem, vagy elhanyagolható mértékben, pedig ugyanezt az óbégatást előadtátok már akkor is, hogy megszűnik minden mert adót kaptak a távközlési szolgáltatók, süketek lesznek a vonalak, elmaradnak a fejlesztések, kiesik a szolgáltatás, megszűnik minden, jön az apokalipszis. Azóta is várom.

"ha a szolgáltatásod minősége leesik mert megspórolják a karbantartáson"

igen-igen, ezt már hallottuk sokszor a múltban is, úgy tönkre is mentek szegény szolgáltatók, gondolom gyűjtést is rendeztél már nekik :)

"az élet majd idővel meggyőz úgyis."

rettentően várom, hogy tényleg ez legyen a legnagyobb problémám, hogy párszáz ft-al változik-e a 10+ ezres mobilszámlám. (sokkal jobban érdekel perpill. hogy kapok-e ablakcserére ingyen 400e ft-ot attól a szemét államtól)

Új hozzászólás Aktív témák