- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeller
aktív tag
"akkor te még sose használtál mobilnetet munkára"
Van mobilnetem, megjönnek rajta a leveleim, megnézek néha 1-2 oldalt, ha épp nincs wifi, belerugok 1-2 szerverbe RDP-n, ha kell, alkalmazásaim frissülnek, térképen néha navigálok, átlagban párszáz MB a forgalmam. Nem tudom ez most 0 ft-ot, vagy elképesztő 150 ft-ot fog-e a jövőben (nem) jelenteni, de rettentően izgulok miatta.
"az meg, hogy az adót nem az end user fizeti, nettó baromság. mindent a vásárló fizet"
mint emlitettem, nekem nem tűnt fel, hogy megemelkedett volna a telefonköltségem, vagy elhanyagolható mértékben, pedig ugyanezt az óbégatást előadtátok már akkor is, hogy megszűnik minden mert adót kaptak a távközlési szolgáltatók, süketek lesznek a vonalak, elmaradnak a fejlesztések, kiesik a szolgáltatás, megszűnik minden, jön az apokalipszis. Azóta is várom.
"ha a szolgáltatásod minősége leesik mert megspórolják a karbantartáson"
igen-igen, ezt már hallottuk sokszor a múltban is, úgy tönkre is mentek szegény szolgáltatók, gondolom gyűjtést is rendeztél már nekik
"az élet majd idővel meggyőz úgyis."
rettentően várom, hogy tényleg ez legyen a legnagyobb problémám, hogy párszáz ft-al változik-e a 10+ ezres mobilszámlám. (sokkal jobban érdekel perpill. hogy kapok-e ablakcserére ingyen 400e ft-ot attól a szemét államtól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4, 256GB NVMe gar
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest