- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Nem ugyanaz! Az elem 1,5 voltos, az akksi 1,2V. Ez négy darab esetén már 0,8V feszültségesés,a mi gond lehet bizonyos eszközöknél.
Namost a Harmony (525/555) nem ez az eszköz tökéletesen elműködik 3db AAA-s akksiról, évek óta így használom. kb. 3 hónapig bírja egy töltéssel, utána egy éjszaka alatt töltődik, majd mehet tovább.
(#601) fPApi : Tehát én azt mondom, hogy ez az egyik legjobb rendszer, csak az ember legyen elég kitartó.
Ez így van, de ami ennyire univerzális, annak sajnos ez az árnyoldala. Viszont használati értékét tekintve mindenképpen megéri az a pár nap, amíg finomhangolod...
-
fPApi
őstag
"Ez így van, de ami ennyire univerzális, annak sajnos ez az árnyoldala. Viszont használati értékét tekintve mindenképpen megéri az a pár nap, amíg finomhangolod..."
Egyrészt igen, egyetértek, másrészt ez nem az univerzalitás-ból fakad, hanem abból, hogy a szoftver készítője megelégedett, amikor már minden funkció működött és nem vette a fáradságot, hogy kicsit "barátibbá" szabja a felületet, beállításokat (minden beállítható/megoldható, csak mire megtalálod ...).
-
Flashget
félisten
válasz Flashget #571 üzenetére
Sziasztok.
Nos IR-n keresztűl a gyári távkapcsolóról okosítottam a Harmonyt, de így sem működik jól a Teletext és a váltó gomb.
Teletext esetében a képre rárakja a textet és elvben még1 nyomással eltüntetné a képet a háttérből, hogy olvasható legyen. Na ez nem történik meg.
Csatorna váltásnál megjelenik a két vízszintes vonal és várja, hogy beüssék pl. 2 és 3 vagyis 23. De hiába nyomja a számgombokat nem történik semmi.
Hétvégén lesz egy menetem megint, mert legalább tudom IE9 és online.Realme GT Master Edition
-
Skynet258
veterán
Amiket leírtál, elég alap igények, szerintem itt nem fogsz sokat szívni vele - bár az előző kérdésed azért elgondolkodtat engem is, hogy biztosan a Harmony a neked való eszköz ( ), ezzel együtt vedd meg bátran, vagyunk itt többen akik segítünk, szóval max elakadni tudsz, végleg feladni nem.
Sokan használjuk viszonylag komplex módon, nálam 6 eszközt kezel pl., itt már azért néha tényleg el lehet időzni. De most ilyen, hogy hangerőt/csatornát váltson, meg belépni az stb menüjébe... ez nagyon alap dolog tényleg, nem lesz ott gond.
TCr: az online felület már valóban sokkal jobb, de a szoftver... az valami rémálom néha.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
a NiMh ceruzaakksi névleg 1.2V, amivel hosszú távon lehet számolni
(frissen feltöltve 1.4V körüli értéken vannak)ez szinte minden eszköznek tökéletesen elég - hiszen az elem is csak indul 1.5V fölöttről: utána az is esik, nem lehet végig annyira számítani
így aztán valóban nagyítóval kell keresni az olyan elemes cuccokat, amik ne működnének ceruzaakkuval
(az egyetlen fontos különbség, h az elem feszültsége nagyjából egyenletesen csökken a kisülés alatt, a NiMh akku pedig nagyon sokáig marad 1.2V környékén, majd hirtelen kezd esni: ezért az egyetlen gyakorlati nyűg többnyire csak az, h megbízhatatlan a töltöttség jelzése akkuval)
ami viszont fontos egy viszonylag keveset használt eszköznél, mint a távvezérlő: ne nagy kapacitású, hanem alacsony önkisülésű akku legyen!
egy hagyományos NiMh akku pár hét alatt használat nélkül is sokat merül, az új (nem sokkal drágább, és pl. a Lidiben is többször lehetett már alacsony önkisülésű, jó minőségű akkukat kapni) típusokkal már nincs ilyen gond -
TCr
veterán
válasz Skynet258 #610 üzenetére
A szoftvert még nem használtam, de szerintem nem is fogom.
Mindent megtaláltam az online felületen, ami a teljes beállításhoz kell.
Van esetleg a szoftverben valami, amit az online nem tud?Degeczi: a szinkronizációra gondolsz?
Nálam az 600-as online felületen max. 10 másodperc alatt megcsinálja.[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
fPApi
őstag
Úgy látszik te vagy az, akire a logitechnél gondoltak, amikor csinálták a rendszert. Sajnos vagyunk páran, akik nem olyanok vagyunk, mint te (szerencsére), így nálunk nem úgy működnek a dolgok (én is már évek óta használom, de az áttöltés nálam is mindig perceket vett igénybe, webes felületen is).
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Mi a különbség a Logitech Harmony 600 és a Logitech Harmony Remote 600 között?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
fPApi
őstag
Nem tudom volt-e már, de a megismeréshez jó lehet az AVForum-on lévő 5 részes, elég részletes leírás a működésről, beállításról, programozásról:
[link][ Szerkesztve ]
-
csizo
aktív tag
Esetleg tud valaki link címet ahol megtudom nézni,hogy Harmony650 irányítja-e a régebbi készülékeimet,vagy hol tudom megnézni a kompatibilis listát.
-
kovy79
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy Harmony 600 esetén hol a búbánatban keressem a "Learn IR" gombot a szoftverben, mert a megadott helyen nincs, én pedig "tanítani" szeretném...
"Select the 1. Devices tab.
Click 2. Learn IR located next to the device you want to control.
Follow the online instructions."[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
Hogy más is tanuljon a hibámból:
a fene tudta, hogy 2 program is van...
1. myharmony,com
2. Logitech Harmony remote softwareEz utóbbiban ott van a gomb, ahol lennie kell. Illetve majdnem, de minden egyértelmű.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
-
zsirfecske
addikt
sziasztok, lassan én is csatlakozom a fórumhoz, ugyanis tegnap lőttem az iponnál egy harmony 700-at 13 700 ft-ért lehet amiatt esett ennyit az ára, hogy a logitech kijelentette, hogy dobja a távirányító üzletágat? vagy csak elcsesztek valamit? mondjuk nekem mindegy, 5 idegesítő távirányítót váltanék ki vele, már évek óta nézem ezeket de eddig baromi drága volt mind. akit érdekel csekkolja az ipont, hátha lesz még.
szóval ha lesz kérdésem vagy tapasztalatom, megírom itt.
-
fPApi
őstag
válasz zsirfecske #626 üzenetére
Vagy azért olcsó, mert ott van rajta a golyó ütötte lyuk (hiszen lőtted)!
-
buci30
addikt
Sőt még két oldalon lehetett kapni árukeresőn meglett 13 és 15ért de az oldalakról már leszedték
Ez gyors akció voltiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Skynet258
veterán
válasz zsirfecske #628 üzenetére
Meg lehet találni, de szerintük november óta nem árulták...
-
Skynet258
veterán
válasz zsirfecske #631 üzenetére
Akkor most nem ugyanarról beszélünk mint amit linkeltem?
-
Skynet258
veterán
válasz zsirfecske #633 üzenetére
Ja, hogy ilyen faszányos a rendszerük... De meg is tudtad venni annyiért? Tehát rendelted, kifizetted, elhoztad? Mert akkor jól jártál, bármit is bénáztak itt össze vissza.
-
kovy79
őstag
Na, megnéztem. Úgy megoldható, hogy az ember beállít valamilyen eszközt (mindegy, hogy mit), majd a gombokat, egyenként újratanítja.
Más: jól nézem, hogy net kapcsolat nélkül még ez a tanító funkció sem megy, mivel be kell lépni a Logitech-es hozzáférésemmel? Enélkül el sem indul a program?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz zsirfecske #636 üzenetére
Én örülnék ha valami épkézláb gyártó venné meg a dolgot, mert ha nem lesz Harmony, nem tudom mit fogok használni. Így az évek alatt baromira megszoktam...
-
zsirfecske
addikt
hát én most elsőre teljesen eldobtam az agyam. harmony 700, kicsomagol, elem be, pc-re rádug és szájtátás. a webes felületen 20 perc alatt beállítottam úgy, hogy van 5 eszköz (tv, upc mediabox, hangcucc, médialejátszó és micro hifi), 4 activity (tv nézés, filmnézés, zenehallgatás és zenehallgatás bluetooth-on) és minden alapfunkció elsőre működik ahogy azt elképzeltem és nem kellett szenvedni érte, sőt a szoftver 100%-ban ismerte a hardvereket (2-8 éves eszközök, bőven nem a legújabbak és leggyakoribbak) és 100%-ban jó felajánlásokat tett. sőt, ebben már benne volt a kedvenc tv csatornák beállítása ikonokkal (iconharmony.com-ról) együtt! teljesen kész vagyok, a kezem ügyében sose lévő 5 eddigi távirányó mehet a levesbe. innentől tévénézéshez 1 gombnyomásra bekapcsol a tv/mediabox/hangcucc majd egy gombnyomásra átállok filmnézés módba, tv bemenetváltással, mediabox kikapcsolással, médialejátszó bekapcsolással! ez egyszerűen megfizethetetlen, ráadásul 20 perc beállítás után!
szóval elsőre 10/10, de ez gondolom idővel lemegy majd 9-re, ahogy kijönnek az apróságok. pl külsőre is király a cucc, kényelmes is, viszont az már látszik hogy a hátsó bevonat túl csúszósra sikeredett. viszont ezt bőven ellensúlyozza a kézbevételre automatikus ki/be kapcsolás, a háttérvilágítás(!) és a tökéletes kényelem.
szóval biztosan kár lenne a márkáért, ezt már most tisztán látom.
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
válasz zsirfecske #638 üzenetére
Én is nemrég vettem a 600-t, és teljesen azonos véleményen vagyok, mint te.
Remélem hasonlóan jó terméktámogatással viszi tovább a Harmony-kat a leendő tulaj!''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Skynet258
veterán
válasz zsirfecske #638 üzenetére
Na hát ezért nem tudom mit fogok venni ha ez elhalálozik. Mondjuk még elég új a most használt One Touch, és a szekrényben van egy kijelzőhibás One+ is (amihez kb. sosem szerzek kijelzőt ahogy láttam...), de a fontosabb kérdés az, hogy a szervereket mennyire hagyják békén (anélkül ugyebár halott dolog lenne az egész). De azért a Logi-t igen jó cégnek ismertem meg az idők során, csak nem lövik ki a gépeket.
-
buci30
addikt
Vettem egy Harmony 300-at Hetfon jonn mar varom remelem jo lesz mindenhez :-)
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Rosep
senior tag
Van egy 300-as távom. Vettem egy új TV-t és rá szeretném tölteni. Nem hiszem el, hogy még mindig nem lehet megadni új eszköz létrehozásakor, hogy melyik gombra tegye (TV, DVD).
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Srácok!
Gariról, ill annak elintézéséről tudni valamit? Most vettem elő a garipapírt, 13 hónapos a harmony700-asom és egy ideje nehezen megy a sárga gomb, il a hangerő- csati fel-le gombokról eléggé lekopott a festék a sarkakon, előbbi mindenképp garis dolog, olvastam, 2 év van rá, a kisker 1-et adott, asszem jobb is ez így. De hogy intézik a garit? Megszoktam már a távot (nem volt nehéz) tehát nem szeretnék sokáig a gyári távokkal vacakolni.Egyébként akit érdekel bő egy év tapasztalata, nekem 6 eszközt vezérel két profillal (tévézés, filmezés) és rendben dogozik, semmi meglepetés, talán annyi, hogy valamiért nem tudom a profilbeállításnál a kikapcsolásokat jól megcsinálni, a tévém nem mindig kapcsol ki, de ez tuti az én hibám, azonban két gombnyomás és kész, nem vergődtem vele.. Meg 7-10 naponta töltőre kel dugni pár órára, ezen kívül semmit rossz.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rosep
senior tag
-
bon
őstag
Telefon vagy email az ügyfélszogálatnak (csak idegen nyeleven lehet) a probléma leírásával és küldenek egy újatt futárral.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
bon
őstag
Igen, a logitech harmony support csak idgen nyelven érhető el. Én így maradtam az nagol nyelcű terméktámogatsnál ami a weboldalukon keresztül érhető el. A régit nem kérik vissza, hanem a webes elérhetőséget letiltják, így nem lehet a szoftveren állítani semmit.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
-
bon
őstag
Pontosan, nekem is van még csere után egy újraindulgató, de végül is használható 650-esem, kifogástalan állapotba, mert két hónap után cseréltettem.
Amúgy ha véletlenül nem garis a termék és bedöglött akkor is érdemes írni nekik, hogy szeretnéd megcsináltatni de mivel nincs szervíz így nem lehet és küldenek egy 50%-os kupont az adott termékcsoportra.A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Rick4
félisten
Mondjuk az se hátrány, szerintem a nagy profitból tellhet is ennyire, igaz, jó cuccokat csinálnak, lehet érte annyit kérni amennyit nem szégyellnek. Köszi az infókat.
Elsőre egyébként azt gondoltam, hogy úgy megy ez mint pl a vinyóknál, szólok hogy vacakol, levonja a számlámról az új árát, visszaküldöm a régit, majd mikor hozzájuk odaért, visszakapom a pénzt. De ez még egyszerűbb.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest