- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
válasz darvinya #3202 üzenetére
Manuálisan szoktam bezárni a futóalkalmazásokat,a task killerek nekem nem jöttek be eddig se!
Amúgy még GB van rajta(t-mobileos a teló),éppen azon serénykedek hogy hogyan is tudnám flashtool-al felvarázsolni az ICS-t,T kitudja mikor hajlandó engedni a frissítést!Amúgy a 3G-nek nem inkább jobban kéne szívnia az akksit?eddig azt tapasztaltam hogy mind1ik telóm 2g-n jobban bírta mint 3g-n!
-
rbalint88
addikt
na most már nekem is ICS van, meguntam várni a trémobilra. eddig tetszik. kíváncsi vagyok, hogy a pcc-s visszaállítás mit hoz ki belőle
-
darvinya
titán
-
sys25
aktív tag
Amúgy itt vagy privátban tudna nekem küldeni valaki valamiféle magyar leírást ill. linket a flashtool használatáról és egy linket ahonnan a ICS-t le tudom durrantani?
Google annyi oldalt kidobál,de szinte semmire nem megyek vele![ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
Ha vissza olvastál volna, megtaláltad volna. De mivel ma jó napom van, tessék:
Ezekre van szükséged:
a Flashtool legfrissebb verziójára: [link]
egy ICS FTF fájlra: [link] Ha letöltötted, csomagold ki és másold a C:\Flashtool\firmwares mappába! (miután a flashtool-t feltelepítetted)1. Flashtoolt fel kell telepíteni!
2. Ha ezzel megvagy, elindítod a Flashtoolt, majd a kis villám ikonra kattintasz. A Flashmode lesz kiválasztva ez nekünk jó is, így nyomj OK-ot.
3. A listában megjelenik a 6.1.B.0.544 nevű firmware, ezt kell kiválasztani. Az Exclude mezőben be kell pipálni az Exclude TA sort és alatta a No final verificationt, a többi marad úgy ahogy van. OK Gombbal elindítod a Flashelést.
4. Amíg előkészíti a fájlokat addig kapcsold ki a telefont és várj legalább 5 mp-et. Mikor a program végzett az előkészítéssel, fel fog dobni egy animációt, amin egy X10 és egy USB kábel látszik. Most kell rádugni a telefont, úgy hogy, benyomod a hangerő LE gombot és utána csatlakoztatod a kábelt.
Rögtön elindul a flashelés, én meg szoktam várni a 10%-ot mielőtt elengedem a hangerő LE gombot.
100% után kiírja, hogy Flash done, waiting for reboot, de ez nem fog megtörténni, úgyhogy húzd le az USB kábelt és kapcsold be a telefont.
Ha az első indításnál elkezd lefutni valami fájl számolás, várd meg, majd miután végzett, 2-3 perc után indítsd újra a telefont. (hangfel+bekapcs gomb egyszerre 3 mp-ig) Ha ilyen nincs nálad, az nem baj.
Ezután élvezd az ICS-t!(A leírás neorow1 fórumtárs szerzeménye, amit részben átalakítottam)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
rbalint88
addikt
eddig fáin az ics. gördülékenyebb meg minden.
a pcc-s visszaállítás megakadt kb 80%nál, úgyhogy pár alkalmazást nem állított vissza, de nem volt gond, mert marketből vissza tudtam rakni azokat is. az sms-ek nem kerültek vissza, de arra meg szerencsére van programom, úgyhogy most szaladnak vissza a telefonra.
egy dologtól féltem, hogy a drága pénzen vásárolt navigációm elbaszkurálódik, de szerencsére megmaradt a licencem. -
-
sys25
aktív tag
válasz TomWexX #3209 üzenetére
Na erre mondjatok vmit!
01/015/2012 19:15:13 - ERROR -
01/015/2012 19:15:13 - ERROR - Error flashing. Aborted
01/015/2012 19:15:14 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
01/015/2012 19:15:14 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
Flashtool fent,firmware mappában az ics(kibontva mielött megkérdezitek ,ugyan ezt írja ki azután is hogy a driver mappából feltoltam a P-hez való drivert,és azután is hogy a flashmode driver is fent van!Tök mind1 mit csinálok ugyan ezt dobja ki!Tááárgytalan!Én voltam láma,de már meg van és működik !
[ Szerkesztve ]
-
sys25
aktív tag
válasz TomWexX #3214 üzenetére
Minden megvolt amit írtál,az összes driver,restart stb!
2 bakit követtem el!Az első h nem úgy indítottam a flashtoolt hogy rá volt dugva a teló,a másik ami sztem gáz lehetett hogy a 32bites flashtoolt indítottam el a 64bit helyett(windows is az)!
Sztem ezek valamelyike lehetett a gáz!
De már fel is toltam az ics-t és működik!
Köszi a segítséget! -
TomWexX
addikt
Rendeltem ebay-ről egy autós tartót, ami kizárólag a P-hez való. Asszem' 5$-t megér. Majd beszámolok róla ha megérkezik...
-
rbalint88
addikt
válasz TomWexX #3216 üzenetére
[link]
szerintem ez ideálisabb, ha nem állandóan navigálsz. meg talán stabilabban is tartja és a rövidebb kar miatt kevesebb holtteret is csinál (más kérdés, hogy ez mondjuk egy s-maxban vagy hasonló hodályban nem előny).
alapesetben a pohártartóban lakik a telefon, csak ott nehézkesen látom a navigációt, de eddig hang alapján megoldottam nagyjából, mondjuk külföldön/vidéken nem szórakoznék ilyennel, Budapesten még épp elment.
ha meg nagyon szélvédőre kell rakni, még ez is megtartja elforgatva is (de navinál is állva szoktam használni)
ebben az is tetszik, hogy szét tudom szedni, hogy az egyetlen vakkapcsolóra felfurkáljam valahogy és így nem takar ki semmit az útból, viszont egy pillanatra letekintve látom adott esetben a navigáció adatait.
ha valaki tud legalább 1A-es autós töltőről, ami megbízható, ne tartsa magában az információt! az se hátrány, ha nem csilliárd forint, mert drágán tudok én is -
-
Hubzsi
tag
Hello!
Ki milyen navit ajánl? nekem most az IGO Primo van fent, az megy hiba nélkül, a navigon valamiért nem akart operálni nála, nem tudtam mozgatni a térképet!
Hubzsi
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
A mobilnet ugye mindig hó elején nullázódik, és ismét mehet a csomagba foglalt adatforgalom? Nem onnantól számolják mikor megjön a számla?
Mert múlt hónapban lehasználtam az 500mb mobilnetemet, és van túlforgalmazási díj. Ma észrevettem hogy csak a mobilnet van benyomva wifi off és ma reggel csupán 160mb sikerült tekernem bele Most nem lenne jó ha ki kéne perkálni a kb-ként 10ft-ot
-
TomWexX
addikt
Ezen lehetne vitatkozni, ugyanis nálam a Sygic akkora bakikat követett el, hogy le is töröltem. pl. Pesten a Hungária körúton balra akart kanyarodni a stadionoknál (Rákóczi híd felé menet) a Kerepesi útra ott ahol nincs is balra kanyarodósáv.
Most az IGO Primo van fent, eddig ezzel nincs bajom, majd még a Navigont akarom kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Bitpalace #3222 üzenetére
Válts olyan csomagra aminek nincs túlforgalmazási díja.
Nem tudom melyik szolgáltató, de az ilyen szolgáltatás kb. 2008-9-ben volt még.
2010-óta túlforgalmazási díj nélküli net-et használok.
Telenor Online 100MB.
Mivel nincs még korlátozásom ezért 1000/hó-ért 5MB/3MB-es net-em van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
magic69
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem én is P-t tetszik nagyon azonban micro simet most szereztem be és csak most raktam bele... a telefonon ICS van (kártyafüggetlen és felajánlotta a frissítést)!
A kérdésem az lenne, hogy mobilnetem, hogy tudom rávarázsolni a telómra? Sehogy nem jövök rá (Telenoros vagyok)
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
skul0
aktív tag
válasz magic69 #3232 üzenetére
Tegnap lettem én is Telenoros, nekem jött egy sms hogy hamarosan letöltődnek az internetbeállítások. Így is lett, csak le kellett okéznom.
Ha ilyet nem kaptál, de WiFi közelben vagy, akkor Beállítások->Xperia->Internet beállítások. Pár pillanat alatt lerántja. Neo-n így van, de gondolom P-n se lehet másképp. -
-
Damage401
senior tag
Szia,
Fórumon Warez említése nem megengedett
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
spawn21
veterán
üdv!
Honnan tudom leszedni a t-gb ert a flashtoolhoz? vissza kellene rakni, mert viszem szervizbe a telefont. Sajnos alul az átlátszó resznel látványosan elengedett a ragasztas :-(
s24U+15p
-
darvinya
titán
válasz spawn21 #3239 üzenetére
Hát azt csak, ha van ilyen felrakva.
Ha nincs akkor lenne jó ha meglenne a CDF-szám a T-s GB-nek.
Mert akkor csak felteszel egy bármilyen root-olható GB-t.
Átírod a CDF-számot és PCC-vel kérsz egy javítást és megvan a T-s GB-s fw-d.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Meguntam a várakozást, hogy a T engedje frissíteni a P-met és szeretném felrakni az ICS-t, a módszert tudom, de esetleg valamilyen intézkedést érdemes előtte tenni? (Ha esetleg a T szabad utat tesz a frissítésnek, akkor felraknám én azt egyből)Olvastam, hogy a T-s Gb-t visszatudjam rakni ahhoz majd kell valami CDF-szám, ezt hol találok? ha ez megvan akkor ezzel a számmal mit tudok kezdeni hogy visszaerőszakoljam rá a T-s GB-t (Csak a frissítés végett érdekel az egész)
-
darvinya
titán
válasz k.daniel91 #3245 üzenetére
Kell hozzá EsExplorer, ha nincs root-od.
EsExplorer-ben engedélyezd a UpToRoot-ot.
Menj vissza a gyökérbe ott a system mappában van van a buid.prop file azt másold ki.
Abban van CDF szám.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz k.daniel91 #3249 üzenetére
Nem.
GB-s build.prop csak GB-sre érvényes.
Azaz .xxx végű GB-s fw-ben lévő build.prop az .xxx azonos végű GB-s bármilyen fw-be illeszthető be.
És ekkor lehet kérni javítást PCC-vel és akkor azt a fw-t hívja le.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín